-50%
ASCULTAȚI GRATUIT UN FRAGMENT

Calea uşoară către succes

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

Format: MP3, 160-320 kbps - stereo

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-913-168-8

Oferta expiră în:

Audiobook
31,50 Lei PRP:63,00 Lei Salveaza 50%
Audiobook
63,00 Lei
MP3 download
43,36 Lei
Adaugă la favorite

Descriere

Acest curs a fost dezvoltat pe durata câtorva zeci de ani prin intermediul a sute de workshopuri. Lecțiile includ fiecare principiu și exercițiu de care aveți nevoie pentru a vă crea o viață prosperă și împlinită, cu ușurință. Cursul prezintă atât filosofia necesară îmbunătățirii calității vieții, cât și instrumentele specifice pentru dobândirea succesului în tot ceea ce doriți și iubiți să faceți.


Informațiile din audiobook sunt flexibile și se adresează oricărui tip de personalitate, astfel încât să vă puteți structura propriul plan către succes, bazându-vă pe visurile și aptitudinile dumneavoastră. Mii de oameni au urmat deja acest curs și au utilizat materialul pentru a-și duce stilul de viață la un alt nivel și a manifesta cariera pe care o visau – într-o manieră ușoară, relaxată și sănătoasă, fiecare în ritmul său, pentru binele suprem al tuturor.


„Unele studii au arătat că sunt necesare 3 săptămâni pentru a-ți schimba vechile obiceiuri. Eu numesc cele 28 de zile ale noastre adevărate centre de recuperare. În primele 21 îți schimbi toate obiceiurile. Și apoi ai încă o săptămână pentru a te asigura că acele noi obiceiuri s-au fixat complet. Deci alocă-ți 3 sau 4 săptămâni pentru a lucra cu acest material și îți garantez că vei observa unele schimbări în decursul acelor 3 sau 4 săptămâni. Poate că vei simți niște lucruri subtile. Dar în scurt timp vei vedea că vor începe să se producă o serie de schimbări majore în lume și în viața ta.


La 30 de ani eram sărac lipit. În ziua în care am împlinit 30 de ani m-am trezit. Și am realizat că nu aveam slujbă. Nu aveam niciun fel de avere. Zero. Nimic. Și m-am trezit într-o stare de șoc și mi-am petrecut cea mai mare parte din zi plimbându-mă încoace și încolo în micul meu apartament, întrebându-mă ce să fac cu viața mea. Și în acea zi viața mea s-a schimbat.” - Marc Allen


Cuprinsul audiobookului:

Introducere - Imaginează-ți scena ideală - creează o listă cu obiectivele tale sub formă de afirmații

Scrie-ți planul - adoptă o strategie multidimensională

Descoperă-ți vocația și scopul Beneficiile generate de adversitate

Traiește și lucrează în parteneriat cu toți

Douăsprezece moduri de a evita managementul dictat de criză

Iubește schimbarea și iubește dansul

Descoperă care sunt convingerile tale de bază și învață cum să le modifici

Crești în ritm propriu cu o arhitectură a abundenței

Oferă din abundență și culege roadele

Puterea rugăciunii, meditației și relaxării

Fă ceea ce îți place și succesul nu va întârzia să apară


Marc Allen este autor și președinte al New World Library, publicație pe care a înființat-o în 1977 împreună cu Shakti Gawain. De asemenea, este cunoscut și ca muzician și compozitor. A lansat cinci albume la Watercourse Media, casă de producție al cărei co-fondator este alături Sky Canyon și Robert Powell. Locuiește în statul american California și, prin intermediul fundației Brazil Hope ajută copiii nevoiași din Brazilia.

Mai mult
Etichete:  #spiritualitate
Detalii produs
ISBN: allen-978-606-913-168-8
Editura ACT si Politon
Format: Audiobook
Greutate: 0.08 kg
Detalii despre autor
Audiobooks
Produse fizice (MP3): Audiobook