Pachet audiobookuri TIMOTHY FERRISS: 4 ore corpul (audiobook 3 CD-uri) și 4 ore saptamana de lucru (audiobook 2 CD-uri)

(0) Scrie o recenzie

*Disclaimer: Rezultatele difera de la persoana la persoana, iar rezultatele nu sunt garantate.

Pachet doua produse
139,30 Lei PRP:199,00 Lei Salveaza 30%
Adaugă la favorite

Descriere

Fiecare are câte ceva de învățat de la Timothy Ferriss. Fie că este vorba de managementul timpului, despre lifestyle design-ul vieților noastre, fie că e vorba de corpul nostru, de greutatea noastră, de performanțele noastre sexuale sau de secretele celebrităților și personalităților în materie de performanță, Tim Ferriss are un cuvânt de spus. Și pentru că știm că ți-ai dori să achiziționezi  audiobookurile lui la un preț mai convenabil, am creat un pachet special pentru tine, la care beneficiezi de 20% reducere din totalul achiziției. Pachetul conține titlurile „4 ore – săptămâna de lucru” și „4 ore – corpul” în format audiobook.


Timothy Ferriss este un autor pentru toți cei care vor să facă lucrurile diferit în viață, bucurându-se în același timp de succes și de un stil de viață satisfăcător. La cei 41 de ani ai săi, se poate mândri cu un palmares impresionant. Este antreprenor în serie, angel investor / consilier (pentru companii precum Facebook, Twitter, Evernote, Uber și alte peste 20 de branduri) și autorul bestsellerurilor: 4 ore – săptămâna de lucru, 4 ore – corpul, 4 ore – chef, Instrumentele titanilor și Tribe of Mentors (Tribul mentorilor). Mass-media l-a numit „the Oprah of audio” datorită succesului enorm de care s-a bucurat podcastul care a inspirat cartea Instrumentele titanilor - The Tim Ferriss Show – și care a fost descărcat de peste 400.000.000 de ori. Succesul nu l-a ocolit nici în materie de televiziune, show-ul său difuzat în prime-time The Tim Ferriss Experiment  fiind extrem de popular. În cadrul acestuia, Tim Ferriss prezintă tehnici de învățare rapidă care îi ajută pe oameni să atingă rezultate supraomenești într-un timp foarte scurt. 


Inclus de revista Forbes pe lista „Names You Need to Know / Nume pe care trebuie să le cunoști" și de revista Fortune pe lista „40 under 40 / 40 sub 40) și cu cinci bestselleruri New York Times / Wall Street Journal la activ, traduse în peste 30 de limbi, succesul lui Tim Ferriss nu poate fi pus la îndoială. 


Dacă te întrebi cărui fapt i se datorează în mod special succesul său, ei bine, unii l-au pus pe seama talentului său de a detecta un anumit sentiment de goliciune care ne caracterizează pe toți până la urmă, într-o măsură mai mare sau mai mică, și mai ales faptului că reușește să transmită impresia că deține secretul pentru a umple acel gol din sufletele oamenilor. 4 ORE - SĂPTĂMÂNA DE LUCRU. EVADEAZĂ DE LA RUTINA 9 – 17 ȘI ALĂTURĂ-TE NOILOR OAMENI BOGAȚI - AUDIOBOOK


Ferriss a intuit în acest audiobook ce gol imens este în sufletele „gulerelor albe” care își petrec nenumărate ore închise în birouri anoste, simțindu-se profund neîmplinite. Însă tot el a venit cu o soluție simplă, perfect adaptată secolului 21, pentru toți cei care se simt nefericiți muncind standard de la 9 la 17. 


El le propune tuturor celor care s-au săturat de acest stil de viață să găsească o scurtătură pentru a răzbate mai ușor prin lumea extrem de competitivă a zilelor noastre. Potrivit lui Tim Ferriss, soluția cea mai simplă în acest sens este să identifice ceea ce lipsește din viețile oamenilor și să dea acestei descoperiri înfățișarea unei soluții simple. În momentul în care vor deveni suficient de buni la a face asta, nu vor mai fi nevoiți niciodată să muncească după tiparul clasic, considerat depășit de autor. 


„Aurul s-a demodat. Noii oameni bogați sunt cei ce abandonează „planul de viață”, tot tergiversat, și își creează în momentul prezent stiluri de viață luxoasă, folosindu-se de moneda lor de schimb: timpul și mobilitatea. Aceasta este o formă de artă și o știință pe care o vom numi Lifestyle Design (LD – designul stilului de viață).


Așadar, autorul îți furnizează în acest audiobook toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți concepe un stil de viață ideal și pentru a te alătura noilor oameni bogați pornind de la propriul său exemplu care a demonstrat că „poți să le ai pe toate în viață”. Tim Ferriss a evoluat într-un timp foarte scurt de la „cel mai prost plătit angajat din companie” la statutul de antreprenor de succes, într-un mod foarte simplu, ieșind din mulțime și procedând în stilul lui, adică, trăind mai mult – și devenind mai mult.4 ORE – CORPUL. UN GHID NEOBIȘNUIT PENTRU PIERDEREA RAPIDĂ ÎN GREUTATE, SEX INCREDIBIL ȘI TRANSFORMAREA ÎNTR-UN SUPRAOM - AUDIOBOOK


Dacă în 4 ore – săptămâna de lucru autorul răstoarnă tiparul clasic conform căruia trebuie să muncim până la pensie ca niște sclavi, urmând ca după aceea să ne bucurăm de o viață liniștită, spunând că putem să muncim, să facem ce ne place și să ne bucurăm în paralel din plin de viață, în 4 ore – corpul, autorul ne demonstrează că și alte lucruri pe care le credeam imposibile sunt cât se poate de reale. Ca de exemplu: că poți pierde 9 kilograme de grăsime fără exerciții fizice; că poți alerga 50 de kilometri numai după 12 săptămâni de antrenament; sau că poți face o femeie să aibă orgasm în 15 minute.


Ca și în celelalte audiobookuri ale sale, în 4 ore - corpul Tim Ferriss sintetizează biți întregi de informații culese de la persoane avizate, cu scopul de a ne demonstra că vechile metode de slăbit nu sunt eficiente și că metoda cea mai eficientă pentru fiecare dintre noi este să facem schimbări foarte mici care să genereze cele mai spectaculoase rezultate. Tim Ferriss a experimentat pe cont propriu o mulțime de teorii despre slăbit, a consultat atleți de elită și doctori renumiți, iar în final a tras concluziile în acest adevărat manual despre corpul uman, slăbit, sex și dobândirea unor capacități fizice spectaculoase. 


Audiobookul cuprinde atât o parte teoretică, care îți explică cât se poate de simplu și clar modul de funcționare al organismului uman, dar și o serie de noțiuni frecvent întâlnite în lumea celor pasionați de body building, cât și o parte practică în care vei afla pas cu pas ce să mănânci și ce tip de exerciții să practici pentru a obține corpul la care visezi. Vei afla mai exact:


Cum să slăbești 9 kilograme în 30 de zile fără să faci exerciții fizice;


Ce ai voie să mănânci, ce nu ai voie, ce e indicat, ce nu e indicat, pentru a topi cât mai multă grăsime, și mai ales, vei afla multe lucruri rele despre acești „balauri” ai dietelor, intitulați carbohidrați;


Greșeli frecvente pe care le faci atunci când ții dietă;


Cum să nu te îngrași atunci când te îndopi;


Cum să pierzi grăsime cu ajutorul unor pungi cu gheață;


De ce sunt bune dușurile reci?


Ce sunt steroizii și care sunt efectele lor secundare?


Ce antrenamente să faci pentru a-ți tonifia diferite grupe musculare sau pentru a pierde în greutate?


Cum să obții 15 kilograme de mușchi în 30 de zile fără steroizi, doar cu antrenamente susținute la sala?


Cum să îți îmbunătățești performanțele sexuale ținând cont de anumite trucuri?


Cum să ai un somn odihnitor și cum să te simți mai odihnit dormind mai puțin;


Cum să scapi de durerile de spate, cervicală, gât, etc. prin renunțarea la anumite obiceiuri și prin exerciții fizice;


O serie de instrumente și trucuri pentru atleți;


Cum să îți prelungești viața?


Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: PachetaudiobookuriTIMOTHYFERRISS
Editura ACT si Politon
Format: Pachet doua produse
Detalii despre autor