Pachet cărți pentru copii Matthew Paul Turner

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
66,49 Lei PRP:94,98 Lei Salveaza 30%
Adaugă la favorite

Descriere

Copilăria e mai frumoasă cu povești! Și cu cât poveștile sunt mai frumoase, cu atât „aripile” celor care le ascultă se vor întinde mai mult și mai mult, ajutându-i să cucerească lumea cu încredere, curaj și pasiune.


Poveștile sunt pline de magie și de încântare, de aceea copiii nu se mai satură niciodată să le asculte. Și chiar dacă trăiesc într-o realitate în care magia din povești lipsește cu desăvârșire, pare cu adevărat incredibil faptul că ei au puterea să viseze și să spere că într-o bună zi o vor întâlni și o vor trăi. Iar noi, ca adulți nu trebuie să facem nimic mai mult decât să îi încurajăm să continue să creadă și să le alimentăm zi de zi acest apetit de nestăvilit pentru magie. Pentru că din visele lor cu ochii deschiși de astăzi, se va naște magia lumii de mâine. 


De aceea, dragi părinți și bunici, vă invit să vă ajutați copiii să viseze mai mult și mai frumos cu ajutorul acestui pachet de cărți pentru copii semnate de Matthew Paul Turner, la care beneficiați acum de o reducere de 30%


Pachetul conține titlurile pentru copii semnate de Matthew Paul Turner: „Când te-a creat Dumnezeu”,  „Când a creat Dumnezeu lumea” și Cum este Dumnezeu? care îi vor ajuta pe copii să descopere divinitatea și măreția operei pe care Dumnezeu a creat-o și din care ei înșiși sunt doar o mică parte. 


Astfel, prima cărticică îți va oferi prilejul să vorbești cu copilul tău despre cât de unic este și despre cum fiecare însușire a lui, oricât de bună sau de rea ar fi, a fost anume gândită de Dumnezeu pentru el, astfel încât să poată să își aducă contribuția într-un mod unic în această lume.  A doua carte te va ajuta să îi spui micuțului tău povestea lumii și  modului în care Dumnezeu a creat-o, pas cu pas. Iar a treia carte le vorbește copiilor prin ilustrații frumos colorate și cuvinte atent alese despre unul dintre cele mai fascinante mistere ale omenirii: Cum este Dumnezeu? Dar să le luăm pe rând:
Când te-a creat Dumnezeu este cu alte cuvinte, despre cât de special este fiecare copil în felul său. 


Cu toții știm cât de dificil este să convingi un copil de faptul că, o anumită trăsătură pe care el o consideră negativă, nu reprezintă de fapt un defect, ci o calitate care a fost gândită special pentru el chiar de Dumnezeu. De aceea, orice ajutor în acest sens este foarte binevenit. 


Consideră așadar această carte un ajutor de încredere pentru a-ți convinge micuțul că este unic, special, deosebit și plin de harul magic cu care Dumnezeu l-a înzestrat pentru a-și îndeplini misiunea lui unică.


Copilul tău va afla odată cu această poveste că venirea lui pe această lume nu a fost doar o simplă întâmplare, ci un eveniment foarte atent gândit și pregătit de Marele Creator divin care a considerat la un moment dat că pe Pământ este nevoie de cineva ca el.  Micuțul va afla astfel că nu numai felul în care arată este unic și extrem de important în marele plan al lui Dumnezeu, ci și ideile, gândurile și chiar visele lui fac parte din același mare plan și au rolul de a-l ajuta să își îndeplinească misiunea lui unică pe acest Pământ.
Când a creat Dumnezeu lumea este o poveste magică despre marele început. Copiii vor afla cum, înainte de a exista totul, nu a existat nimic. Iar apoi, Dumnezeu, arhitectul lumii și al universului, a început să facă totul, jucându-se parcă de-a creația: a agățat miliarde de stele pe cer, a așezat planetele fiecare la locul ei, a agățat până și o lună albă și bună pe cerul infinit, a creat galaxiile, a făcut cometele, asteroizii și meteoriții, și apoi a pus totul în mișcare, asemenea unui magician adevărat. 


După ce au aflat ce joacă de copii a fost crearea Cosmosului pentru Dumnezeu, copiii vor călători spre un loc mult mai familiar pentru ei, aflând astfel cum, Dumnezeu s-a inspirat atunci când a creat frumusețile Pământului, din frumusețile Raiului. Ei află astfel că Pământul se învârte în jurul Soarelui o dată pe an și că tot ce există pe Pământ a fost atent gândit de Marele Creator: ziua și noaptea, anotimpurile, ploile, soarele, ninsorile, continentele și oceanele, insulele și mările și până și cei doi poli.


Asistăm apoi la apariția în acest decor deja feeric a plantelor de toate felurile și a animalelor pe care copiii le îndrăgesc atât de mult, și, ulterior, vedem cum, Dumnezeu ne-a creat pe noi cu trup și cu simțuri astfel încât să-I semănăm cât mai mult Lui. 


Copiii vor fi astfel încântați să afle că ei înșiși sunt creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu și că fiecare dintre ei este extrem de important în planul Lui. Ei vor afla de asemenea că au o misiune foarte importantă pe viitor, și anume, aceea de a proteja și de a avea grijă de tot ceea ce Dumnezeu a creat.


Cum este Dumnezeu? 
Rachel Held Evans răspunde în această minunată carte ilustrată la o întrebare pe care o au toți copiii în legătură cu Dumnezeu. Cartea a fost în întregime realizată de Matthew Paul Turner, autorul bestsellerului Când te-a creat Dumnezeu.


Dumnezeu este ca un păstor. Dumnezeu este ca stelele. Dumnezeu este ca un grădinar. Dumnezeu este ca vântul. Și mult mai mult decât atât. Dumnezeu este statornic și dătător de viață. Dumnezeu este curajos și bun. Dumnezeu este pretutindeni prezent și plin de lumină.


Cum este Dumnezeu? îi încurajează pe copii să se gândească la ceea ce îi face să se simtă în siguranță, la ce îi face să se simtă curajoși și la ce îi face să se simtă iubiți, fiindcă… așa este Dumnezeu.


Vă invit așadar, dragi părinți și bunici, să sădiți frumusețe și magie în sufletele copiilor voștri prin intermediul acestor povești în versuri, pline de sensibilitate și culoare, și să vă bucurați alături de ei de mirajul cuvintelor.


Mai mult
Detalii produs
ISBN: PachetcarticopiiMatthewPaulTurner
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 0.25 kg
Detalii despre autor