Pachet cărți Terri Blackstock: Dacă fug, Dacă mă găsesc și Dacă trăiesc

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
98,70 Lei PRP:140,99 Lei Salveaza 30%
Adaugă la favorite

Terri Blackstock este unul dintre cei mai îndrăgiți romancieri americani. Cu peste șapte milioane de cărți vândute în întreaga lume, autoarea și-a câștigat un binemeritat loc în topul New York Times al celor mai bine vânduți autori. 


Imaginația i-a fost cel mai bun prieten de la o vârstă foarte fragedă, acesta constituind și motivul pentru care, mai târziu, s-a decis pentru o carieră de scriitoare. A lansat primul ei roman la vârsta de 25 de ani, și încă de atunci s-a bucurat de succes. Deși s-a lansat și a cunoscut succesul ca autoare de romane de dragoste, ulterior și-a schimbat radical stilul, simțindu-se atrasă de literatura creștină. S-a gândit astfel să își creeze un stil unic, în care să combine acțiunea și suspansul cu elementele creștine. Din momentul în care și-a găsit stilul care i se potrivea, a publicat peste 30 de romane de suspans cu elemente creștine.


Unele dintre cele mai cunoscute serii de romane ale autoarei sunt: Dacă fug, The Moonlighters, Restoration, Intervention și Cape Refuge. Volumul Twisted Innocence din seria The Moonlighters a fost distins în 2016 cu premiul Christy Award pentru cel mai bun roman de suspans al anului 2016. Intervention, Vicious Cycle și Downfall sunt alte romane premiate al autoarei, ca și seriile Moonlighters, Cape Refuge, Newpointe 911 sau Sun Coast Chronicles de altfel.


Seria „Dacă fug” reunește volumele: Dacă fug (If I run), Dacă mă găsesc (If I'm Found) și Dacă trăiesc (If I live) care le oferă cititorilor tot ce și-ar putea dori de la un thriller de succes: mister, suspans, dragoste și foarte multă acțiune. Te invit să le citești pe toate trei achiziționând acest pachet special, la care beneficiezi acum de o reducere de 30%.


Iată pe scurt despre ce este vorba în fiecare dintre cele trei volume:


Dacă Fug


Casey Cox știe care este adevărul în legătură cu uciderea bunului ei prieten, jurnalistul Brent Pace, dar acest lucru nu o ajută cu nimic pentru moment. Este considerată principala suspectă în acest caz de crimă și, în ciuda faptului că probele de la fața locului o incriminează, decide să fugă.


Lui Dylan Roberts - un veteran de război care suferă de sindrom posttraumatic – îi revine dificila misiune de a o găsi pe Casey. Dacă reușește, are toate șansele să primească un post bun la poliția locală din Shreveport (Louisiana, SUA). Însă informațiile pe care le află pe parcursul anchetei sunt contradictorii. Suspecta nu are deloc profilul unui criminal, deși în casa victimei e plin de amprentele ei. Și cu toate acestea, a fugit de la fața locului….


Dylan se întreabă dacă nu cumva sindromul de care suferă îl împiedică să judece obiectiv. Astfel, pe măsură ce sufletul lui chinuit de amintirea unui război care l-a marcat definitiv se intersectează tot mai des cu cel al suspectei de crimă Casey Cox, ajunge la o ipoteză halucinantă: fata care a pus stăpânire pe gândurile lui este fie un criminal psihopat, fie un erou altruist…


Dacă mă găsesc


Eroina Casey Cox, suspectată că l-a ucis pe bunul ei prieten, jurnalistul Brent Pace, este nevoită să fugă din nou, după ce poliția i-a dat de urmă. 


Însă de data aceasta, Casey va avea și un aliat în încercarea de a-și dovedi nevinovăția. Polițistul Dylan Roberts - angajat de părinții jurnalistului ucis să o prindă pe principala suspectă - este convins de nevinovăția fetei, și strânge dovezi alături de ea împotriva adevăraților criminali. Pătrundem astfel în tenebrele unei lumi murdare, mânate de interese meschine, în care s-au mai petrecut și alte crime odioase.


În timp ce strânge dovezi împotriva criminalilor, care, cel mai probabil, sunt aceiași indivizi care l-au ucis și pe tatăl lui Casey făcând ca totul să pară o sinucidere, eroina noastră se trezește implicată într-o altă poveste sumbră despre un potențial sinucigaș (acuzat de abuz asupra unui minor) și niște monștri cu chip de om, în persoana părinților unei fetițe exploatate. 


Lucrurile se complică extrem de mult, dar Casey nu își pierde speranța. Cum ar putea să o facă, mai ales acum, când, îl descoperă pe Dumnezeu, iar fiorii dragostei o fac să viseze la un viitor mai bun... 


În așteptarea acelei clipe însă, pornește din nou la drum, tot singură, dar având convingerea că cineva, de undeva, o veghează...


Dacă trăiesc


Al treilea volum și ultimul al seriei Dacă fug este de natură să le dea emoții fanilor acestui thriller plin de suspans încă din titlu. Chiar dacă este formulat tot sub forma unei propoziții circumstanțiale condiționale, ca și titlurile precedentelor două volume (Dacă fug și Dacă mă găsesc), acesta chiar te pune pe gânduri și te determină să te întrebi dacă nu cumva sfârșitul fugii eroinei Casey Cox înseamnă de fapt sfârșitul pur și simplu al acestui personaj extrem de bine realizat.


Însă, chiar și dacă ar fi așa, trebuie să știi că, îndrăgita autoare americană Terri Blackstock ți-a pregătit și de această dată o porție de proză pe cinste, cu și mai multă acțiune, și mai mult suspans, și mai multe răsturnări spectaculoase de situație și chiar și cu un pic mai mult romantism, decât precedentele două volume ale seriei, astfel că lectura acestei cărți va fi o adevărată desfătare pentru toți fanii seriei.


Așadar, fuga lui Casey Cox continuă și în această a treia carte, întrucât ea este nevoită încă să stea departe de cei doi detectivi odioși, Gordon Keegan și Sy Rollins, în legătură cu care deține dovezi incriminatorii. Dar viața de fugară devine din ce în ce mai greu de suportat, cu atât mai mult cu cât a epuizat deja majoritatea variantelor de deghizare pe care le avea și începe să fie recunoscută prin locurile în care merge. În plus, știrile din mass-media în legătură cu ea însăși, o înspăimântă tot mai mult de la o zi la alta. 


În aceste condiții, tot ce îi rămâne de făcut este să spere că ea și Dylan - urmăritorul ei, transformat în singura persoană în care poate avea încredere deplină - vor reuși să pună cap la cap toate dovezile la timp pentru a-i anihila pe Keegan și Rollins. Însă, când acest lucru se întâmplă în sfârșit și probele sunt prezentate procurorului, problemele lor devin încă și mai mari. Cine s-ar fi așteptat ca dimensiunile acestui caz de corupție să fie de asemenea proporții?...


Cu toate planurile spulberate, Dylan și Casey își reiau cursa nebună pentru supraviețuire într-un ritm mult mai alert decât până acum. Va însemna aceasta oare ca unul dintre ei să se sacrifice pentru ca celălalt să supraviețuiască?

Mai mult
Etichete:  #literatura
Detalii produs
ISBN: pachetcartiterriblackstock
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 0.8 kg
Detalii despre autor

Terri Blackstock este autoarea mai multor bestsellere New York Times și USA TODAY. A câștigat premii pentru romanele „Dacă fug”, „Dacă mă găsesc” și „Dacă trăiesc” (toate trei apărute la Editura ap!), precum și pentru seriile „Cape Refuge”, „Newpointe 911”, „Intervention”, „Moonlighters”, „Sun Coast Chronicles” și „The Restoration”. Până în prezent a vândut peste șapte milioane de cărți.