Listă autori

Autori

Nicole Lapin

Nicole Lapin (n.1984) a absolvit Școala de Jurnalism Medill, din cadrul Universității Northwestern fiind în prezent jurnalist și expert financiar, autoare și femeie de afaceri, dar și posesoarea unei averi considerabile, estimate la două milioane de dolari. A devenit interesată de domeniul financiar după ce una dintre relațiile ei amoroase s-a destrămat din cauză că nu stăpânea suficient „limba banilor”. Determinarea ei de a se transforma dintr-o novice, într-o expertă în limbajul financiar a ajutat-o să evolueze rapid în carieră, astfel că, dacă la 18 ani transmitea știri despre afaceri pentru o emisiune difuzată la nivel național chiar din sala de tranzacții a importantei Burse de Valori din Chicago, cinci ani mai târziu devenea prezentatoarea singurei emisiuni transmise la nivel global a celui mai popular canal TV de afaceri din lume, CNBC.

Nicole Lapin are în portofoliu și performanța de a fi devenit cea mai tânără prezentatoare a postului CNN din toate timpurile, fiind în prezent frecvent invitată în calitate de expert financiar la unele dintre cele mai populare talk-show-uri din lume precum: Good Morning America (ABC News), Dr. Oz (Sony Pictures Television) sau Entertainment Tonight (CBS Distribution).

În afară de „Afurisitele bogate” apărut la Editura ap!, Nicole Lapin a mai scris două cărți de succes intitulate: Boss Bitch: A Simple 12-Step Plan to Take Charge of Your Career (Cum să devii o afurisită de șefă: Un plan simplu în 12 pași pentru a prelua controlul asupra carierei tale) și Becoming Super Woman: A Simple 12-Step Plan to Go from Burnout to Balance (Cum să devii o super-femeie: Un plan simplu în 12 pași pentru a trece de la epuizare la echilibru).

Afișare 1 - 5 din 5