Listă autori

Autori

Patrick James McGinnis

Patrick J. McGinnis (n.1976) a absolvit „magna cum laude” Facultatea de Relații Internaționale a Universității Georgetown și deține un master în Administrarea Afacerilor la Harvard. În prezent este manager partener al firmei Dirigo Advisors și membru în consiliile de administrație în cadrul Resource Group și Socialatom Ventures. Ca antreprenor 10% are experiență atât ca Înger investitor, cât și în calitate de Consilier al mai multor firme. 

În paralel cu activitatea de antreprenoriat, Patrick J. McGinnis este scriitor și speaker, dar și un călător împătimit, vizitând până acum mai mult de 70 de țări. În calitate de publicist scrie articole pentru publicații prestigioase precum Forbes, The Huffington Post sau Business Insider pe teme legate de călătorii, afaceri și evoluția tehnologiei. 

Numele lui îți sună cunoscut probabil pentru că el este autorul termenului FOMO (fear of missing out / teama de a pierde). Patrick J. McGinnis a folosit pentru prima dată acest termen în cadrul unui articol scris pentru publicația The Harbus a Universității Harvard. Termenul avea să fie promovat intensiv mai târziu de Facebook drept cel mai bun exemplu de nevroză caracteristică unei societăți conectate în permanență. 

Afișare 1 - 2 din 2