Super ofertă: Pachet carte și audiobook Cumpătare în 30 de zile

(0) Scrie o recenzie
Pachet doua produse
156,45 Lei
Adaugă la favorite

Descriere

Te-ai întrebat vreodată dacă deplina libertate cu care ne naștem nu este cumva un pic copleșitoare pentru mulți dintre noi? Altfel, cum s-ar explica faptul că atât de mulți dintre semenii noștri, născuți complet liberi și echipați cu tot ceea ce este necesar pentru a reuși în viață, încep să își pună singuri gratii pe măsură ce înaintează în viață?


De pildă, mulți dintre noi încep să se închidă ore întregi din zi într-un ecran de telefon, calculator, tabletă, având senzația că evadează dintr-o realitate limitată, într-o lume care nu are granițe. O altă bună parte dintre noi ajungem să fim îngrădiți de limitele înguste ale unei sticle de alcool, sau de cele ale unui minuscul pachet de țigări, sau de o dorință nestăvilită de a mânca încontinuu, de a juca jocuri de noroc, de a cumpăra lucruri inutile în exces sau de a face sex.


Chiar dacă inițial nu au cum să conștientizeze, cei care reușesc în cele din urmă să evadeze din granițele ucigașe ale unui viciu periculos, își dau seama cât de mult reușesc aceste vicii să acapareze un individ, transformându-l încet, încet, în sclav. Individul ajunge astfel, la scurt timp după ce este îngenunchiat de viciu, să trăiască numai și numai pentru a bea, juca jocuri, mânca, etc, toate celelalte aspecte ale vieții: familie, job, hobby-uri, etc nemaifiind considerate importante. În scurtele momente când viciul îi dă pace, individul va conștientiza că este singur, depășit de situație, speriat, neconsolat și atunci, pentru a pune capăt lucidității insuportabile, se va cufunda din nou... în viciu. 


Sau... în cele mai fericite cazuri, va cere ajutor, conștientizând că singura modalitate de a se mai bucura din nou de viață este să se elibereze din această închisoare a viciului pe care singur și-a construit-o.


Cartea și audiobookul „Cumpătare în 30 de zile” de Dave Andrews și Jack Canfield, le poate fi de un real folos în acest sens. Cartea și audiobookul care îți pun la dispoziție o metodă inteligentă și plină de inspirație pentru a scăpa de vicii, beneficiază de o reducere specială de 30% în cadrul acestui pachet. Profită de reducere și începe să îți recâștigi libertatea și să te bucuri din nou de viață.


Iată ce spun cei doi autori ai cărții despre metoda de recuperare propusă de ei:


„Cumpătare în 30 de zile este plină de metode trainice, capabile să îți schimbe viața, de a reduce cantitatea de băutură sau de a renunța la ea. Am dezvoltat aceste metode extrem de eficiente de-a lungul a opt ani de cercetare a descoperirilor științifice de ultimă oră cu privire la dependență și prin mii de ore de activitate cu oameni care doreau să nu mai bea excesiv. Combinând principii de succes mereu actuale cu practici terapeutice și de recuperare eficiente și cu strategii de coaching, am creat metoda de recuperare cea mai inteligentă, mai plină de inspirație și mai eficace care s-a publicat vreodată.”


Cartea se adresează așadar în principal tuturor celor care se gândesc că este posibil să aibă o problemă sau care cred că ar fi benefic să își schimbe comportamentul legat de băutură, cu mențiunea că:


„Deși această carte se adresează băutorului cu probleme, celui care face excese sau alcoolicului (nu contează ce termen preferi să folosești) precum și oamenilor aflați în proces de recuperare, aceste soluții pot fi folosite și au fost folosite pentru recuperarea de pe urma dependenței de droguri (legale și ilegale), jocuri de noroc, sex, cumpărături, fumat, mâncat în exces și alte obiceiuri foarte dăunătoare propriei persoane.”


Cei doi autori știu foarte bine ce înseamnă să fii închis între gratiile de oțel ale dorinței nestăvilite de a bea alcool. Dave Andrews a fost el însuși dependent de alcool, reușind în final să renunțe la acest viciu și să pună la punct o metodă eficientă cu ajutorul căreia să îi ajute și pe alții să bea mai puțin sau chiar deloc, iar Jack Canfield este un autor binecunoscut în America datorită cărților sale de succes din domeniul self-help.


Povestea relatată de Jack Canfield în introducerea cărții despre cei șase membri apropiați ai familiei sale pe care a pus stăpânire patima alcoolului, te va emoționa profund și te va face să te gândești la cât de multă bucurie renunțăm atunci când decidem să alegem alcoolul în defavoarea celor dragi. 


Cartea celor doi este scrisă cu multă compasiune pentru cei care s-au trezit prinși în mrejele alcoolului mai strâns decât și-ar fi putut închipui că ar putea să ajungă vreodată și este plină de exemple de oameni obișnuiți și celebrități care s-au luptat cu această patimă la un moment dat și au învins-o. Toți acești oameni au reușit însă să se elibereze cu ajutorul acestei metode bine puse la punct, elaborate în urma a mai bine de opt ani de cercetare și care promite să te ajute să îți schimbi comportamentul legat de consumul de alcool în numai 30 de zile.


Iar dacă te îndoiești că o carte poate pune capăt unei patimi, gândește-te doar că „În sfârșit, nefumător” cartea semnată de Allen Carr, autorul care a fumat timp de aproximativ 33 de ani în jur de 100 de țigări pe zi, a ajutat peste 33 de milioane de oameni să scape de acest viciu. Așadar, cărțile chiar vindecă! Încearcă și tu!

Mai mult
Etichete:  #dependente
Detalii produs
ISBN: Pachet carte si audiobook Cumpatare in 30 de zile
Editura ACT si Politon
Format: Pachet doua produse
Greutate: 0.5 kg
Detalii despre autor

Jack Canfield, cunoscut drept coach-ul nr. 1 al Americii, este un au­tor de bestselleruri, orator profesionist, trainer și antreprenor. Este fon­datorul și președintele The Canfield Training Group (Grupul de Training Canfield), care instruiește antreprenori, educatori, lideri de corporații, specialiști în vânzări și indivizi motivați, cum să-și extindă viziunea și să-și accelereze realizarea obiectivelor profesionale și personale.


Jack Canfield s-a născut la 19 august 1944, Forth Worth, Texas, iar anii adolescenței i-a petrecut în Wheeling, West Virginia. A absolvit Institutul Militar Linsly în 1962. În 1981, a primit un doctorat onorific din partea Universității din Santa Monica. Creatorul mult iubitei serii Chicken Soup for the Soul (Supă de pui pentru suflet) și motorul din spatele dezvoltării și vânzării a peste 100 de milioane de exemplare vândute în Statele Unite (și 500 de milioane în întreaga lume, traduse în 43 de limbi), Jack Canfield are calificarea rară de a putea vor­bi despre succes. Este autor de editoriale citit în peste 150 de ziare. Seria de televiziune Chicken Soup for the Soul a fost divizată atât în rețeaua PAX, cât și în ABC. De asemenea, este autorul unei alte cărți care s-a bucurat de popularitate și a devenit un ghid al succesului pentru oamenii de pretutindeni - The Succes Principles (Principiile Succesului). Jack Canfield este și absolvent de Harvard, deține diploma de masterat în psihologia educației la Universitatea din Massachusetts, și trei docto­rate onorifice. În decursul ultimilor 40 de ani, a fost psihoterapeut, consultant educațional, trainer în corporații și autoritate de prestigiu în stima de sine, succesul revoluționar și performanță de vârf.