Pachet cărți pentru ea

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
231,00 Lei
Adaugă la favorite

Descriere

Dacă te-ar lua cineva prin surprindere întrebându-te: 


- OK, ne agităm zilnic făcând diverse lucruri: mergem la serviciu, ne ocupăm de educația copiilor, facem curățenie în grabă prin casă, gătim ceva pentru a mânca cât de cât sănătos, zâmbim politicos când ne întâlnim cu vecinii, ne sunăm părinții seara, dar cât la sută din tot ceea ce facem în cele 15 - 17 ore cât suntem treji, contează cu adevărat pentru noi? Care este sensul vieții și în ce mod contribuim noi în fiecare zi la împlinirea menirii noastre?


Recunoști că ar trebui să te gândești puțin înainte de a da un răspuns?


Chiar așa, care este sensul vieții tale? Te-ai oprit vreodată din acest iureș infernal care este viața noastră de zi cu zi pentru a încerca să dai un răspuns?


Ei bine, un răspuns la această întrebare care mi s-a întipărit mie personal în minte este că „sensul vieții este ASCENSIUNEA”. 


Privind viața astfel, vei ști mereu că tot ceea ce faci zilnic trebuie să te ajute să crești. Să te înalți tot mai mult ca individ. Ca OM. Și cu cât îți vei pune mai devreme această întrebare, cu atât vei avea mai mult timp la dispoziție pentru a urca treptele evoluției umane și a te înălța către cea mai bună versiune a ta.


Cele 5 autoare ale căror cărți ți le propunem odată cu acest pachet de cărți, la care beneficiezi acum de o reducere de 40%, au urmat un traseu ascendent în viață, ASCENSIUNEA lor fiind una spectaculoasă și demnă de urmat. Maye Musk, Gretchen Rubin, Nicole Lapin, Ruth Soukup și Julia Cameron sunt cinci autoare, și mai ales, cinci femei de succes, de la care fiecare femeie ar avea ceva de învățat. Te invit să le descoperi cărțile și să te inspiri din evoluția lor:
O femeie își face un plan


Povestea lui Maye Musk poate fi o lecție de viață pentru oricare dintre noi. Pentru că vorbește despre alegeri, încercări și eșecuri, dar mai ales despre perseverență și curajul de a o lua de la capăt ori de câte ori este necesar.


Născută în Regina, Saskatchewan (Canada), într-o familie cumpătată, cum o numește ea, Maye Musk a copilărit în Canada și Africa de Sud. După cum mărturisește ea însăși, propria viață a luat-o de multe ori prin surprindere. S-a căsătorit cu un soț agresiv și posesiv ca urmare a unei minciuni spuse de acesta; a avut, mai devreme decât și-ar fi imaginat, trei copii (pe Elon, Kimbal și Tosca); cariera ei în modelling a durat peste 50 de ani, un lucru destul de neobișnuit; dragostea a ocolit-o cu încăpățânare toată viața; a trăit pe două continente, în trei țări și nouă orașe diferite, astfel că, noile începuturi au devenit pentru ea aproape o rutină. 


La peste 70 de ani, Maye Musk se simte împlinită și fericită și se bucură să trăiască din plin fiecare zi. Are toate motivele de altfel: o familie numeroasă și unită, două cariere excepționale, o bunăstare câștigată prin multă muncă și perseverență. 


Cartea de față a scris-o din dorința de a inspira și alte femei să se bucure de cea mai bună variantă a vieții lor, sfătuindu-le să își facă mereu un plan pentru ceea ce va urma.


Ca model, Maye Musk a apărut în mai multe publicații prestigioase, precum Revista Time, Women's Day și Vogue, iar cotidianul New York Post i-a recunoscut faima cucerită prin forțe proprii, numind-o „un star cu drepturi depline”. La 69 de ani a fost aleasă imaginea brandului de cosmetice CoverGirl, devenind astfel cea mai în vârstă CoverGirl din istorie.


Cum să devii mai bun


Cum să devii mai bun de Gretchen Rubin este o lectură excelentă pentru începutul de an, sau… pentru oricând te hotărăști să faci o schimbare în viața ta. Potrivit autoarei, obiceiurile reprezintă arhitectura invizibilă a vieții noastre de zi cu zi. Așadar, dacă vrem să facem o schimbare pozitivă, trebuie să „umblăm” la obiceiuri. Acele obiceiuri care „ne pun piedici” să devenim variantele noastre îmbunătățite.


Gretchen Rubin a absolvit Dreptul la Universitatea Yale, profesând actualmente ca blogger, speaker și autoare a mai multor romane devenite bestsellere în topurile New York Times. Printre acestea se numără volumul de față, dar și cărțile Happier at Home (Cum să fii mai fericit acasă) și The Happiness Project (Proiectul fericirii). Subiectele ei preferate sunt obiceiurile, fericirea și natura umană. 


„Când ne schimbăm obiceiurile, ne schimbăm viața. Putem utiliza luarea deciziilor pentru a alege obiceiurile pe care dorim să le formăm, putem folosi voința pentru a începe să punem în aplicare acele obiceiuri; apoi – iar asta e partea cea mai grozavă – putem permite puterii extraordinare a obiceiurilor să preia conducerea. Nu mai controlăm procesul luării deciziilor, nu mai facem un efort de voință și ne lăsăm conduși de obiceiuri.” (Gretchen Rubin)


„Cum să devii mai bun” este rezultatul unei munci asidue de cercetare, autoarea declarând că a petrecut foarte mult timp studiind tratate, date istorice, biografii, și mai ales, cele mai recente descoperiri științifice. Pentru a se convinge de eficiența acestor teorii, Rubin le-a testat mai întâi pe ea însăși, familia și prietenii ei. La ce concluzii a ajuns? Vei afla citind această carte!


Afurisitele bogate


Afurisitele bogate: Un plan în 12 pași pentru a înțelege jargonul financiar și pentru a avea viața pe care ți-o dorești de Nicole Lapin este o carte total atipică de educație financiară, în sensul că este accesibilă, plină de umor și totodată... prima carte despre finanțe în care se înjură, pentru că autoarea îți vorbește pe șleau. Este scrisă de o jurnalistă americană simpatică, și... ei bine,... bogată, pentru publicul de gen feminin.


Nicole Lapin (n.1984) a absolvit Școala de Jurnalism Medill, din cadrul Universității Northwestern fiind în prezent jurnalist și expert financiar, autoare și femeie de afaceri, dar și posesoarea unei averi considerabile, estimate la două milioane de dolari. A devenit interesată de domeniul financiar după ce una dintre relațiile ei amoroase s-a destrămat din cauză că nu stăpânea suficient „limba banilor”. Determinarea ei de a se transforma dintr-o novice, într-o expertă în limbajul financiar a ajutat-o să evolueze rapid în carieră, astfel că, dacă la 18 ani transmitea știri despre afaceri pentru o emisiune difuzată la nivel național chiar din sala de tranzacții a importantei Burse de Valori din Chicago, cinci ani mai târziu devenea prezentatoarea singurei emisiuni transmise la nivel global a celui mai popular canal TV de afaceri din lume, CNBC. Nicole Lapin are în portofoliu și performanța de a fi devenit cea mai tânără prezentatoare a postului CNN din toate timpurile.


Dacă te întrebi, ce este o „afurisită bogată” și de ce ai vrea să fii una dintre ele, autoarea îți oferă lămuriri în acest sens încă din debutul cărții:


„Să fii o afurisită bogată înseamnă să urmărești ceea ce vrei în viață, organizându-te din punct de vedere financiar. Și asta pentru că, să fim sincere, ai nevoie de bani ca să trăiești viața pe care ți-o dorești. Această carte exact asta te va învăța să faci. Îți vei stabili obiectivele, după care, împreună, ne vom da seama cum să le atingi. Misiunea mea este să te transform într-o femeie atât de bine pregătită din punct de vedere financiar, încât să ai încredere să spui tu însăți despre tine că ești o afurisită bogată.” 


Așadar, dacă te-ai cam afundat în datorii, dacă ai nevoie de o reorganizare serioasă a bugetului, dacă îți faci griji pentru momentul... pensionare și te gândești că trebuie să economisești mai mult, sau dacă pur și simplu ai ceva bani puși deoparte și te gândești să îi investești, ACEASTA ESTE CARTEA, de care ai nevoie!


Eliberat


Eliberat. Scapă de dezordinea din casă, din minte și din suflet de Ruth Soukup este ghidul tău pentru a-ți reinventa casa și viața și pentru a-ți face timp pentru lucrurile cu adevărat importante.


Ruth Soukup este o autoare de bestselleruri New York Times, oratoare și antreprenoare americană care și-a dedicat munca semenilor, propunându-și să îi ajute pe aceștia să își înfrângă temerile și să depășească obstacolele care le stau în cale pentru a trăi viața pe care și-o doresc. Atât în podcastul ei, Do It Scared, cât și în newsletterul ei săptămânal Ruth Soukup Weekly care ajunge la mai mult de un milion de abonați, ea oferă sfaturi ușor de pus în aplicare care te pot ajuta să îți urmezi visurile și să îți atingi obiectivele. 


Ruth Soukup este de asemenea fondatoarea platformelor online Living Well Planner®, Living Well Spending Less® și Elite Blog Academy® dar și autoarea a șase bestsellere. Sfaturile ei practice pentru o viață mai bună au fost preluate de-a lungul timpului de numeroase instituții media prestigioase precum: Women's Day, Entrepreneur, TODAY, Martha Stewart Living, Family Circle și Fox News. Autoarea locuiește în prezent în Florida împreună cu soțul ei, Chuck, și cele două fiice ale sale Maggie și Annie. 


Ruth Soukup și-a reorganizat propria viață și apoi a făcut din a-și ajuta semenii să ducă o viață mai bună misiunea vieții ei. Așa s-a născut campania ei online, intitulată „Te provoc la o viață fără harababură în 31 de zile” de pe platforma LivingWellSpendingLess.com. Participarea masivă la acest program (50.000 de oameni s-au înscris pentru a primi sfaturile ei practice pentru reorganizarea casei) i-a dat de înțeles că mult mai mulți oameni decât și-ar fi imaginat trăiesc într-o mare harababură. 


Iar asta nu ar trebui să ne surprindă deloc într-o societate consumeristă care ne alimentează permanent dorința de a achiziționa noi și noi lucruri. Și, din moment ce nu putem rezista acestei nevoi transformate între timp în plăcere, ajungem la un moment dat să ne trezim invadați de propriile lucruri. Ne împiedicăm prin casă de lucruri, deschidem dulapul și ne copleșește grămada de lucruri înghesuite pe rafturi, iar curățenia devine un calvar pentru că sunt prea multe lucruri de organizat. Așadar… ce este de făcut? 


Ruth Soukup, autoarea cărții de față știe exact ce este de făcut dar și cum trebuie făcut. Așadar, pregătește-te să te înarmezi cu un plan de reinventare a casei tale și apoi treci la fapte! Succes!


Inima prosperă


Julia Cameron - autoarea bestsellerului internațional The Artist’s Way (Calea artistului) și fosta soție a regizorului Martin Scorsese - îți propune în cartea de față un program de 12 săptămâni care îți va arăta cum să folosești câteva instrumente financiare simple, dar și propria-ți creativitate, pentru a atrage prosperitatea în viața ta. 


Potrivit Juliei Cameron, prosperitatea nu înseamnă neapărat bani, ci mai degrabă capacitatea ta de a vedea clar și de a aprecia aspectele cu adevărat importante ale vieții tale.


Oferindu-ți o serie de instrumente, exerciții și strategii pe care să le folosești în fiecare zi, această carte te va ghida să trăiești o viață împlinită, satisfăcătoare și sigură – atât din punct de vedere financiar, cât și spiritual.


Folosindu-se de experiența ei de zeci de ani în domeniul creației artistice, Cameron te va ajuta să înțelegi ce înseamnă să ai o relație sănătoasă cu banii, având în același timp o viață creativă foarte bogată. 


Din cartea de față vei afla:


Care aspecte ale vieții tale sunt cu adevărat importante;

Câteva instrumente și exerciții practice pentru a te bucura de o viață satisfăcătoare și sigură în prezent și în viitor;

Cum să scapi de problemele de natură emoțională care îți provoacă anxietate în legătură cu banii;

De ce creativitatea este cheia atunci când vine vorba de succes;

Cum să înlături blocajele care te împiedică să îmbini împlinirea spirituală cu succesul financiar.


Inima prosperă îți va oferi curajul și permisiunea să îți trăiești viața așa cum creezi: cu intenție, cu libertate și inspirație. 


Supranumită de revista New York Times „Regina schimbării”, Julia Cameron declara la un moment dat că: „Foarte mulți oameni puternici și creativi nu se pot bucura de atuurile lor din cauză că suferă de blocaje care îi fac să se simtă vinovați în legătură cu propriile lor puncte forte și calități.” Inima prosperă îi va ajuta pe mulți dintre aceștia să scape de aceste blocaje și să-și atingă adevăratul potențial.

Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: pachetcartipentruea
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 0.8 kg
Detalii despre autor

Nicole Lapin (n.1984) a absolvit Școala de Jurnalism Medill, din cadrul Universității Northwestern fiind în prezent jurnalist și expert financiar, autoare și femeie de afaceri, dar și posesoarea unei averi considerabile, estimate la două milioane de dolari. A devenit interesată de domeniul financiar după ce una dintre relațiile ei amoroase s-a destrămat din cauză că nu stăpânea suficient „limba banilor”. Determinarea ei de a se transforma dintr-o novice, într-o expertă în limbajul financiar a ajutat-o să evolueze rapid în carieră, astfel că, dacă la 18 ani transmitea știri despre afaceri pentru o emisiune difuzată la nivel național chiar din sala de tranzacții a importantei Burse de Valori din Chicago, cinci ani mai târziu devenea prezentatoarea singurei emisiuni transmise la nivel global a celui mai popular canal TV de afaceri din lume, CNBC.

Nicole Lapin are în portofoliu și performanța de a fi devenit cea mai tânără prezentatoare a postului CNN din toate timpurile, fiind în prezent frecvent invitată în calitate de expert financiar la unele dintre cele mai populare talk-show-uri din lume precum: Good Morning America (ABC News), Dr. Oz (Sony Pictures Television) sau Entertainment Tonight (CBS Distribution).

În afară de „Afurisitele bogate” apărut la Editura ap!, Nicole Lapin a mai scris două cărți de succes intitulate: Boss Bitch: A Simple 12-Step Plan to Take Charge of Your Career (Cum să devii o afurisită de șefă: Un plan simplu în 12 pași pentru a prelua controlul asupra carierei tale) și Becoming Super Woman: A Simple 12-Step Plan to Go from Burnout to Balance (Cum să devii o super-femeie: Un plan simplu în 12 pași pentru a trece de la epuizare la echilibru).