Supranatural: Cum pot oamenii obișnuiți să facă lucruri neobișnuite

(0) Scrie o recenzie

DURATA: 15 ORE ȘI 19 MINUTE

Lectura: Cosmin Șofron

Format: MP3, 128 kbps - mono

Poate fi descarcat pe orice dispozitiv, de cate ori doriți.

ISBN: 978-606-913-537-2

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

MP3 download
62,30 Lei
Adaugă la favorite

Supranatural: cum pot oamenii obișnuiți să facă lucruri neobișnuite / Becoming Supernatural: How Common People Are Doing the Uncommon de Dr. Joe Dispenza este audiobookul care te va convinge cu argumente științifice solide că oamenii obișnuiți pot face lucruri neobișnuite cu condiția să depășească credințele limitative cu care au crescut.


Maestrul în arte marțiale chinez Li Ching-Yuen a trăit 256 de ani, din 1677 până în 1933, depășind orice imaginație în privința a ceea ce am crezut noi că poate însemna viața. Știința deține dovezi despre vindecarea spontană a nenumărate boli, documentată de Institutul de Științe Noetice  (IONS) prin intermediul a 3.500 de referințe din peste 800 de reviste publicate în 20 de limbi. Legendarul yoghin Milarepa a sfidat în urmă cu 800 de ani legile fizicii doar pentru a-și demonstra lui însuși și discipolilor săi că suntem captivi ai propriei noastre vieți numai din cauza convingerilor noastre limitative. El a demonstrat atunci că putem face ceea ce credințele tradiționale spuneau că era imposibil. În aceste condiții, nu ar fi normal și firesc să reconsiderăm tot ceea ce am crezut până acum despre imposibil?


Dr. Joe Dispenza face acest lucru în audiobookul de față, pornind de la premisa că acceptarea potențialului uman extins constituie o tendință dominantă în zilele noastre, iar întrebarea „Ce este posibil în viață?” a devenit „Cum să facem asta? „Supranatural. Cum pot  oamenii obișnuiți să facă lucruri neobișnuite” reprezintă un răspuns complex la întrebarea:  Cum putem să ne punem în practică extraordinarul potențial pe care îl avem în viața de zi cu zi?


Dr. Joe Dispenza este licențiat în științe la Facultatea Evergreen State și este doctor chiropractician al Universității Life, unde a absolvit cu brio. Studiile sale postuniversitare sunt în domenii precum neurologia, neuroștiința, chimia și funcția creierului, biologia celulară, formarea memoriei, îmbătrânirea și longevitatea. Deținând o capacitate extraordinară de a explica noțiuni foarte complicate pe înțelesul tuturor, principala sa convingere este că fiecare dintre noi deține potențialul măreției și abilități nelimitate. Ca cercetător, pasiunea doctorului Joe se situează la intersecția celor mai recente descoperiri din domeniile neuroștiinței, epigeneticii și fizicii cuantice, fiind interesat de explorarea științei din spatele remisiilor spontane. El folosește aceste cunoștințe pentru a ajuta oamenii să se vindece de suferințe, de boli cronice și chiar de boli în faze terminale.


Printre titlurile de succes ale lui Joe Dispenza se numără: „Tu ești placebo: Cum să îți transformi mintea în materie făcând-o să conteze”, care explorează capacitatea noastră de a ne vindeca fără medicamente sau intervenții chirurgicale, ci prin intermediul gândului; „Breaking the Habit of Being Yourself: How to Lose Your Mind and Create a New One” și ”Evolve your Brain: The Science of Changing Your Mind”, ambele detaliind neuroștiința schimbării și a epigeneticii. „Supranatural” este cea de-a patra carte a lui Joe Dispenza. A avut apariții în filme precum: HEAL (2017); E-Motion (2014); Sacred Journey of the Heart (2012); People v. the State of Illusion (2011); What IF – The Movie (2010); Unleashing Creativity (2009); and What the #$*! Do We Know? & Down the Rabbit Hole, versiunea extinsă pentru DVD (2005).


Audiobookul vorbește în egală măsură despre misticism cât și despre vindecare și despre crearea de noi oportunități în viață. La finalul parcurgerii celor 14 capitole, vei avea toate datele necesare pentru a deveni supranatural. Fiecare capitol va însemna o nouă treaptă urcată spre capacitățile tale supranaturale, după cum urmează:Capitolul 1: Deschiderea ușii către supranatural


În acest capitol aflăm povestea Annei, psihoterapeut de profesie și mamă a doi copii, care primește vestea tragică a sinuciderii soțului ei. Șocul puternic emoțional, renunțarea la serviciu și constatarea că soțul ei acumulase o mulțime de datorii, toate la un loc, fac ca starea ei fizică și psihică să se înrăutățească și mai mult. Pe acest fond psihic foarte prost, Anna paralizează de la mijloc în jos, iar mai târziu se confruntă și cu depresia. O relație cu un bărbat nepotrivit face ca problemele ei de sănătate să se înmulțească și mai mult, până ce, în 2011 este diagnosticată cu cancer esofagian.


Paradoxal, în loc să devină dependentă de medici și medicamente, Anna decide să își ia viața de la 0, făcând ordine în toate aspectele acesteia. În paralel, Anna începe să participe la workshopurile Dr. Joe Dispenza în care acesta vorbește despre legătura care există între sentimentele și gândurile noastre și starea noastră de sănătate. Ea își va crea un sine cu totul nou și va înțelege că:


„Își poate învăța corpul să simtă, să trăiască viitorul, înainte de a avea experiența propriu-zisă a acestui viitor. Corpul ei, asemenea subconștientului, nu putea să facă vreo diferență între evenimentul real și evenimentul pe care ea și-l imagina și îl adopta din punct de vedere emoțional. Prin intermediul epigeneticii, a înțeles, de asemenea, că emoțiile superioare, precum dragostea, bucuria, recunoștința, inspirația, compasiunea și libertatea, pot activa noi gene, prin intermediul cărora corpul să producă proteine sănătoase, care vor reconfigura structura și funcțiile organismului. A înțeles pe deplin că, dacă substanțele chimice cauzatoare de stres care puseseră stăpânire pe corpul ei îi activaseră gene nesănătoase, atunci, adoptând aceste emoții superioare cu o pasiune mai mare decât cea cu care adoptase emoțiile cauzatoare de stres, putea să-și activeze noi gene  și să-și schimbe starea de sănătate.”


Anna practică cu regularitate meditațiile, reușind să se vindece treptat de rănile trecutului și să se simtă din ce în ce mai bine atât din punct de vedere psihic cât și fizic. În timpul unui consult medical din septembrie 2013, rezultatele investigațiilor aveau să se arate pe cât de spectaculoase, pe atât de firești parcă:


„La un an și nouă luni după ce fusese diagnosticată cu cancer și la șase ani de la sinuciderea soțului ei, Anna se vindecase complet de cancer, iar tumoarea din zona esofagului dispăruse. Testele de sânge au confirmat vindecarea cancerului. Membranele mucoase ale esofagului, vaginului și anusului s-au vindecat complet. Continua să se confrunte cu câteva probleme minore: membrana mucoasă bucală era în continuare ușor roșiatică, deși nu mai prezenta ulcerații și, din cauza medicamentelor luate, tot nu reușea să producă saliva. Anna a devenit o persoană nouă – o persoană nouă și sănătoasă. Boala ținea de vechea ei personalitate. Gândind, acționând și simțind diferit, Anna s-a reinventat. Într-un fel, s-a născut din nou, în aceeași viață.”


În continuarea acestui capitol autorul povestește două întâmplări din viața lui menite să te convingă să crezi că și tu, ca și Anna, și ca oricine altcineva poți deveni supranatural, fiind de părere că: „ a deveni supranatural poate presupune totodată să devii și mai conștient în legătură cu tine însuți și cu ceea ce reprezinți în această lume – precum și în alte lumi.” Vom descoperi așadar:


Ce este glanda pineală și de ce poate fi ea considerată ca o legătură între lumea științifică și lumea spirituală;


Vom asista la o experiență traumatizantă trăită de autor în stare de hiperconștiență;


Ne vom convinge că fiecare dintre noi are o multitudine de versiuni posibile, care există în eternul moment prezent, gata să fie descoperite. Atunci când ni se dezvăluie misterul sinelui, reușim să înțelegem că nu suntem ființe liniare, care duc o existență liniară, ci ființe dimensionale, care duc o existență dimensională.


Capitolul 2: Momentul prezent


În acest capitol, urcăm o nouă treaptă către supranatural aflând:


Ce înseamnă cu adevărat momentul prezent;


Cum funcționează creierul;


Cum funcționează fluxul de energie electromagnetică pe care o emitem, respectiv, receptăm;


Ce tip de frecvențe sunt asociate diferitelor tipuri de emoții;


Vom asista la câteva experimente care ne arată cât de puternică poate fi mintea atunci când o antrenezi;


Noua teorie epigenetică despre cauza apariției bolilor:


„Acum aflăm însă, prin intermediul științei epigenetice, că nu genele sunt cele care declanșează bolile, ci mediul, care le programează să declanșeze afecțiunile respective – și nu e vorba doar despre mediul extern (din care fac parte fumul de țigară sau pesticidele, de exemplu), ci și de mediul nostru intern: mediul înconjurător al celulelor noastre.”


Cum ne pot afecta emoțiile superioare imunitatea;


Cum lucrul asupra căruia îți concentrezi atenția este și locul către care îți direcționezi energia;


Cum funcționează undele cerebrale și de câte tipuri sunt ele;


Cum îți poți crea noi posibilități în viață, ajungând să te bucuri deplin de generosul moment prezent.


Capitolul 3: cum să te conectezi la noile posibilități din sfera cuantică


În acest capitol aflăm ce este realitatea cuantică și unde se situează ea în raport cu lumea fizică, dar și cum ne putem schimba viitorul cu ajutorul meditației, practicând Meditația pentru conectarea la noi posibilități.


„Nu este ușor să reușești să treci dincolo de corpul tău, de mediul înconjurător și de timp,  dar merită, pentru că, în momentul în care te deconectezi de realitatea tridimensională, pătrunzi într-o cu totul altă realitate, numită realitate cuantică, ce constituie lumea posibilităților infinite.”


Autorul explică de asemenea ce este câmpul cuantic și unde este el situat:


„Câmpul cuantic (sau unificat) este un câmp invizibil de energie și informație – s-ar mai putea numi și câmp al inteligenței sau al conștiinței – care există dincolo de spațiu și timp. El nu are nicio componentă fizică sau materială. E ceva ce nu poate fi perceput prin intermediul simțurilor. Acest câmp unificat de energie și informație este cel care guvernează legile naturii.”


Conducându-ne spre revelația:


„Când trăiești în momentul prezent, în câmpul cuantic există infinite posibilități, sub formă de frecvențe electromagnetice. Îmbinând o intenție clară cu emoții superioare, eliberezi în cadrul câmpului cuantic o „semnătură” electromagnetică complet nouă. Atunci când există o concordanță vibrațională între energia ta și energia acelui potențial electromagnetic, vei atrage din ce în ce mai mult o anumită experiență către tine, pe măsură ce vei fi conștient, un timp mai îndelungat, de energia aferentă acelei experiențe.”


Capitolul 4: binecuvântarea centrilor energetici


Un capitol plin de informații interesante despre:


Relația dintre lungimea de undă și frecvență;


Fotografia lui Kirlian și câmpul electromagnetic ce înconjoară atât ființele vii, cât și obiectele neînsuflețite.


Fritz-Albert Popp și studiul biofotonilor;


Concentrarea convergentă și concentrarea divergentă;


Care sunt principalii centri energetici ai corpului;


Ce se întâmplă atunci când energia se blochează și nu mai poate curge spre centrii superiori.


Meditația Binecuvântării Centrilor Energetici cu ajutorul căreia foarte mulți oameni s-au vindecat de unele dintre cele mai grave boli, în legătură cu care autorul precizează că:


„Am asistat la tot felul de îmbunătățiri ale stării de sănătate a oamenilor în urma practicării acestei meditații, uneori chiar după prima ședință. Aceste vindecări spectaculoase au fost posibile pentru că subiecții au reușit să își modifice epigenetic exprimarea ADN-ului, activându-și sau dezactivându-și unele gene, schimbând modul în care ele își manifestau proteinele în corpul lor fizic.”Capitolul 5: Recondiționarea trupului pentru o minte nouă


„Gândurile provoacă reacții biochimice în creier, care eliberează semnale chimice, iar acestea fac ca întregul trup să reacționeze întocmai așa cum gândești. Aceste trăiri te fac apoi să generezi noi gânduri, care te fac să te simți întocmai așa cum gândești. Deci gândurile îți conduc trăirile și trăirile îți conduc gândurile, iar, în cele din urmă, această buclă se întipărește în creierul tău în aceleași șabloane, care îți condiționează trupul la trecut.”


În acest capitol autorul te dirijează prin intermediul unui exercițiu să extragi mintea din corp, eliberând energia depozitată în primii trei centri energetici – centrii de supraviețuire. Odată ce vei reuși să faci acest lucru, îți vei recondiționa trupul pentru o minte nouă, adică pentru partea a doua a meditației, care presupune atingerea unor stări emoționale superioare.


Cu ajutorul meditației vei reuși să ajungi la starea de conștiință pură în câmpul unificat, rămânând în generosul moment prezent și devenind acorporal, apersonal, amaterial, aspațial și atemporal.


Odată ajuns în această stare vei reuși să îți cultivi emoțiile superioare. Cu cât sentimentele tale sunt mai puternice, cu atât sporești reglarea propriilor gene. Autorul te sfătuiește:


„Binecuvântează-ți trupul, viața, sufletul, viitorul, precum și trecutul, binecuvântează-ți provocările vieții și inteligența interioară care îți dă viață. Încheie prin a mulțumi pentru o viață nouă, înainte ca aceasta să apară.”Capitolul 6: Studii de caz: exemple vii ale adevărului


Autorul exemplifică cum funcționează meditația, cu ajutorul unor cazuri concrete. Vei afla așadar povestea lui:


Ginny – o mamă a cărei coloană vertebrală este afectată în urma unui grav accident de mașină, fapt care îi afectează în timp și mersul și îi provoacă dureri insuportabile. Cu ajutorul meditației reușește să se vindece, scăpând de operație; 


Daniel, un antreprenor israelian de 25 de ani care dezvoltă o hipersensibilitate electromagnetică; Practicând meditațiile din Tu ești placebo, Schimbarea Credințelor și Percepțiilor și a celei din cartea de față, Binecuvântarea Centrilor Energetici, el se vindecă, reușind să lucreze din nou dintr-o clădire de birouri;


Jennifer, o femeie diagnosticată cu afecțiuni multiple, care îi afectau grav calitatea vieții. Cu ajutorul meditațiilor va reuși să revină la un stil de viață absolut normal.


Felicia, o femeie care suferea de eczeme și infecții ale pielii încă de la vârsta de 3 luni, tratându-se cu o sumedenie de medicamente. 


Capitolul 7: inteligența inimii


„Inima este un organ senzorial care ne ghidează abilitățile de luare a deciziilor, precum și înțelegerea cu privire la noi înșine și la locul nostru în lume. Este un simbol care transcende timpul, spațiul și cultura. Este o premisă general acceptată că, atunci când suntem conectați la cunoașterea interioară a inimii, putem folosi înțelepciunea ei ca sursă de iubire și îndrumare superioară.”


În acest capitol vom înțelege ce este coerența inimii și cum o putem menține în ciuda condițiilor exterioare de mediu, menținându-ne astfel în același timp starea de sănătate într-o formă optimă și ajungând astfel să trăim emoții superioare deosebit de benefice. Aflăm cum funcționează sistemul nervos simpatic și sistemul nervos parasimpatic, ce este starea de homeostazie și ce efecte devastatoare are stresul prelungit asupra stării noastre fizice și psihice. Esența acestui capitol poate fi rezumată astfel:


„Calitatea ritmului cardiac are consecințe asupra stării generale de sănătate. Dacă inima bate în ritm armonios, eficiența ei reduce stresul asupra altor sisteme ale corpului, ne maximizează energia și creează stări prin care prosperăm mental, emoțional și fizic. Dacă ritmul inimii nu este armonios, atunci se aplică contrariul. Incoerența face să avem mai puțină energie disponibilă pentru vindecare, pentru menținerea sănătății și pentru construirea unor proiecte pe termen lung, provocând tulburări ale stărilor noastre interne și sporind stresul inimii și al altor organe.”


Capitolul 8: Filme mentale / caleidoscop


Autorul ne oferă exemplul concret al unui cuplu și al reușitei lui în afaceri datorită filmului mental în care cei doi parteneri au crezut și pe care l-au repetat până la realizare. Lecția predată în acest capitol este aceea că suntem capabili să ne creăm exact viitorul pe care ni-l dorim până la cele mai mici detalii. Tot ce trebuie să facem este să ne imaginăm acest film mental al viitorului și să ne concentrăm suficient de mult atenția asupra lui astfel încât să ajungem în cele din urmă să îl trăim în realitate. Ba mai mult, autorul ne sfătuiește să ne creăm chiar două astfel de filme mentale - de exemplu, unul pentru sănătate și condiție fizică bună și un altul pentru iubire, relații și bogăție.


„Gândește-te la filmele mentale ca la o versiune de secol XXI a unui panou cu obiective (un instrument folosit pentru a-ți clarifica, a te concentra și a-ți urma obiectivele specifice ale vieții), cu excepția faptului că este dinamic, și nu static. Folosită împreună cu caleidoscopul, tehnologia Mind Movie este un instrument excelent pentru aducerea viitorului tău la viață, experimentându-l în mod repetat. De asemenea, este o modalitate excelentă de a clarifica ce anume dorești de la viață și de a-ți reaminti zilnic ce îți rezervă viitorul.”


Capitolul 9: meditația în mers


În acest capitol autorul își propune să te ajute să îți menții ridicat nivelul de energie pe tot parcursul zilei cu ajutorul unei meditații care se face în timp ce te miști. Asta pentru că, de obicei, după ce medităm asupra viziunii noastre foarte clare despre viitor și reușim să ne creștem nivelul de energie sau frecvența, ne întoarcem la rutina de fiecare zi, abandonând energia creată în timpul meditației. Dr. Joe Dispenza te ghidează pas cu pas cum să faci această meditație, iar la final te îndeamnă:


„Recunoaște acum divinitatea din tine – energia care te alimentează și dă naștere întregii vieți. Adu mulțumiri pentru o nouă viață înainte ca ea să se manifeste. Recunoscând puterea din tine, roagă-te ca viața ta să fie plină de minunății neașteptate, de sincronii și coincidențe care creează bucuria existenței. Radiază iubire, dând, prin iubire, existență noii tale vieți.”


Capitolul 10. Studii de caz: transformarea în realitate


Acest capitol oferă alte câteva exemple ale unor oameni care au reușit cu ajutorul meditației să își împlinească visele și să trăiască viețile pe care și le-au dorit. Parcurge-le și nu uita că și tu poți fi unul dintre ei.


Capitolul 11: Spațiul-timp și timpul-spațiu


Autorul te îndrumă să explorezo două modele de realitate: spațiul-timp și timpul-spațiu. Spațiul-timp este lumea fizică newtoniană bazată pe cunoaștere, rezultate previzibile, materie și universul tridimensional în care trăim (care este alcătuit din spațiu infinit). Timpul-spațiu este lumea cuantică non-fizică – o realitate inversă bazată pe necunoscute, posibilități nesfârșite, energie și multiversuri multidimensionale în care trăim și noi (și care constă într-un timp infinit).


Vei fi ghidat să practici Meditația spațiu-timp, timp-spațiu care te va ajuta să devii conștiință pură, apersonal, acorporal, amaterial, aspațial și atemporal, desfășurându-te sub formă de conștiință în câmpul unificat. 


Odată ce vei reuși acest lucru, existența ta se va schimba fundamental:


„Prin simplul fapt că îți concentrezi atenția asupra câmpului unificat – devenind conștient de el, remarcându-l, percepându-l, interacționând cu el și rămânând prezent cu el, clipă de clipă – acesta apare și se desfășoară în realitatea ta, în fiecare zi. Cum apare și cum se desfășoară? Prin necunoscute: întâmplări fericite, sincronii, oportunități, coincidențe, noroc, prin a fi la locul potrivit la momentul potrivit și momente uimitoare.”


Capitolul 12: Glanda Pineală


Un capitol interesant din care vei afla ce este glanda pineală și care este rolul ei în organism: „Glanda pineală este un traductor neuroendocrin care secretă melatonina responsabilă de controlul ritmului fiziologic circadian.” Autorul te va ghida și cum să îți activezi această glandă pineală pentru a o transforma într-o antenă capabilă să preia frecvențe și informații de dincolo de materie și lumină, pentru că, în viziunea lui Dr. Joe Dispenza, glanda pineală este:


„un superconductor cristalin care trimite și primește informații prin transducția semnalelor vibraționale energetice (frecvența de dincolo de simțuri, cunoscută și drept câmp cuantic) și o translează în țesut biologic (creierul și mintea), sub forma imaginilor semnificative, la fel cum o antenă translează diferite canale pe un ecran TV.”


Activându-ți glanda pineală, vei trăi o experiență senzorială deplină, dar fără simțuri. Atunci când vei percepe mental, în timp ce ții ochii închiși, acest eveniment intern, acesta ți se va părea mai real decât orice altă experiență externă trăită până în acel moment. Cu alte cuvinte, pentru a te abandona cu totul acestei experiențe interioare, este necesar ca ceea ce experimentezi să fie atât de real încât să simți cu adevărat că te afli acolo. Când se va petrece acest lucru, această glandă micuță va transmuta melatonina în niște metaboliți foarte puternici, care te vor face să trăiești acest tip de experiență. 


Capitolul 13: Proiectul Coerența: crearea unei lumi mai bune


Prin intermediul unor experimente elaborate Dr. Joe Dispenza și echipa lui au demonstrat că: „suntem legați și conectați printr-un câmp invizibil de energie, iar acest câmp energetic poate afecta comportamentul fiecăruia, stările emoționale, gândurile conștiente și inconștiente.” Ba mai mult, că, putem influența sistemul nervos autonom al celorlalți, astfel încât aceștia să se simtă mai echilibrați, mai coerenți și mai integrați. 


În aceste condiții s-a pus firesc întrebarea: Ce s-ar putea întâmpla dacă ar exista mii de oameni care fac cu toții același lucru pentru întreaga lume? Așa s-a ajuns la ideea organizării de meditații globale care au fost denumite generic Proiectului Coerența. În cadrul evenimentelor organizate de Proiectul Coerența, zeci de mii de oameni meditează concomitent ajungând la starea de coerență a inimii și realizând astfel o influență radiantă puternică de pace și iubire asupra planetei. Dacă vrei să radiezi și tu dragostea ta pe Pământ, practică meditația pe care o vei găsi la sfârșitul acestui capitol.


Capitolul 14: Studii de caz: ți s-ar putea întâmpla și ție


Ultimul capitol al audiobookului prezintă alte câteva studii de caz ale unor oameni care au reușit să scape de diverse probleme medicale grave prin meditație și printr-o gândire pozitivă. În finalul audiobookului Dr. Joe Dispenza ne prezintă perspectiva lui asupra a ceea ce crede el că poate reprezenta un viitor mai bun al nostru pe această planetă:


„Viitorul omenirii nu se bazează pe o singură persoană, pe un lider sau un Mesia cu o conștiință superioară, care să ne arate calea. Mai degrabă, e nevoie de evoluția unei noi conștiințe colective, pentru că, prin recunoașterea și aplicarea interconectării conștiinței umane, putem schimba cursul istoriei.[…]


Cred că suntem în pragul unui mare salt evolutiv. Sau, altfel spus, trecem printr-o inițiere. La urma urmei, o inițiere nu este oare un ritual de trecere de la un nivel al conștiinței la altul și nu este concepută pentru a contesta structura a ceea ce suntem, ca să ne putem dezvolta și să atingem un potențial superior? Poate că, atunci când vom înțelege, ne vom trezi și ne vom aminti cine suntem cu adevărat, ființele umane vor putea trece, ca o conștiință colectivă, dintr-o stare de supraviețuire într-o stare de împlinire. Atunci ne vom putea ivi în adevărata noastră fire și ne vom putea accesa pe deplin capacitatea înnăscută de ființe umane: aceea de a oferi, de a iubi, de a sluji și de a avea grijă unii de alții și de Pământ.”TESTIMONIALE:


„Scris de un om de știință talentat și un profesor pasionat, acest ghid unic și practic ne arată, pas cu pas, cum să trecem dincolo de limitele cunoscute, pentru a începe o viață nouă, extraordinară.”  – Tony Robbins, autorul cărții Unshakeable (De neclintit), clasată pe locul 1 în topul New York Times


„Bazându-se pe informații din diverse domenii științifice bine consolidate, precum epigenetica, biologia moleculară, neurocardiologia și fizica cuantică, dr. Dispenza depășește barierele tradiționale care au separat în trecut gândirea științifică de experiența umană. Prin acest demers, el face posibilă dezvoltarea unei paradigme noi și îndrăznețe a capacității umane de atingere a potențialului maxim: o modalitate de a gândi și de a trăi bazată pe ceea ce simțim că este posibil în viața noastră, dar și pe ceea ce acceptăm ca fapt științific.” - Gregg Braden, autorul cărților din topul New York Times Human by Design (Conceput să fii om) și The Divine Matrix (Matricea divină)


„Uau! Dacă ai simțit vreodată impulsul de a crede în minuni, dar ai avut nevoie de puțină știință care să îți alimenteze speranțele, atunci această carte este pentru tine. Dr. Joe Dispenza oferă informații extraordinare și instrucțiuni pas cu pas, lucide, despre cum să duci o viață supranaturală.”  – dr. David R. Hamilton, autorul cărții How Your Mind Can Heal Your Body (Cum poate mintea să vindece trupul?)

Mai mult
Etichete:  #Spiritualitate #
Detalii produs
ISBN: 9786069135372
Editura ACT si Politon
Format: MP3 download
Detalii despre autor

Joe Dispenza a captat atenția publicului larg pentru prima dată ca fiind unul dintre oamenii de știință din premiatul film What the BLEEP Do We Know!? De la lansarea filmului în 2004, munca lui s-a extins, s-a aprofundat, și orientat spre câteva direcții cheie – toate reflectând pasiunea sa de a explora cum oamenii pot folosi ultimele descoperiri din domeniul neuroștiinței și al fizicii cuantice nu doar pentru a vindeca boli, dar și pentru a duce o viață mai împlinită și mai fericită.

Ca profesor și lector, a fost invitat să vorbească în mai mult de 27 de țări de pe 6 continente, educând milioane de oameni cu stilul său, devenit brand, ușor de înțeles, încurajator și plin de compasiune, descriind cum oamenii își pot re-direcționa creierul și recondiționa corpul pentru a face schimbări permanente. Pe lângă numeroasele cursuri online pe care le oferă și cele televizate, el predă workshop-uri progresive de trei zile și workshop-uri avansate de cinci zile în USA și peste hotare. Joe Dispenza este, de asemenea, profesor al Universității International Quantum for Integrative Medicine în Honolulu, al Institutului Omega Institute for Holistic Studies din Rhineb, New York; și al Centrului Kripalu Center for Yoga și Health in Stockbridge, Massachusetts.

Ca cercetător, Dr. Joe explorează știința din spatele remisiilor spontane și cum se vindecă oamenii de boli cronice și chiar de cele în ultimă fază. Recent, a început un parteneriat cu alți cercetători pentru a executa cercetări extinse asupra efectelor meditației în timpul unor workshop-uri avansate.