Meditaţie profundă pentru vindecare

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-8637-21-1        

Format: MP3, 128 kbps - mono

Poate fi descarcat pe orice dispozitiv, de cate ori doriți.

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

MP3 download
13,71 Lei
Audiobook
22,00 Lei
MP3 download
13,71 Lei
Adaugă la favorite
Durata: 1 oră

Lectura: Gabriela Bobeș

Descriere

Meditaţie profundă pentru vindecare / Deep Meditation for Healing de Anita Moorjani este un audiobook în limba română, inspirat de experienţa autoarei care s-a vindecat de cancer. Acest audiobook de meditație ghidată a fost special creat pentru a-i ajuta pe cei care se confruntă cu probleme de natură fizică sau emoţională. Meditaţia se bazează pe tehnici care ne ajută să ne eliberăm de teamă şi să ne relaxăm mintea, oferindu-ne totodată energia necesară pentru a ne concentra pe vindecarea fizică.


Anita Moorjani s-a născut pe 16 martie 1959 în Singapore, într-o familie de indieni, şi s-a mutat la Hong Kong la vârsta de doi ani, unde a trăit în cea mai mare parte a vieţii. A lucrat în mediul corporatist timp de câţiva ani, înainte de a fi diagnosticată cu limfom în aprilie 2002, la vârste de 43 de ani. Pe 2 februarie 2006, a ajuns la spital, în comă, iar doctorii i-au dat doar câteva ore de trăit. Anita a ales să revină la viaţă când şi-a dat seama că „raiul” este o stare, şi nu un loc.


După patru de ani de luptă cu această boală teribilă, cancerul s-a răspândit în tot corpul, iar organele ei au început să cedeze pe rând în urma metastazelor. A intrat în comă timp de 30 de ore, iar doctorii s-au resemnat cu ideea că acelea erau ultimele ei ore de viață. Însă Anita a avut parte de o experiență extraordinară, la limita morții, în care a conştientizat care este adevărata cauză a bolii ei. În mai puțin de 24 de ore a ieşit din comă, iar în câteva săptămâni a fost externată. Corpul i s-a vindecat complet, iar cancerul nu a lăsat nici măcar o urmă pe corpul ei.


Autoarea a povestit că în timpul orelor în care a fost în comă a trăit inclusiv o experiență de ieșire din corp, timp în care a observat și a conștientizat realitatea din jurul ei. Moorjani a vorbit și despre reticența puternică pe care a simțit-o de a se întoarce înapoi în corpul ei bolnav și că a fost încurajată de tatăl și fratele ei să se întoarcă totuși și să își trăiască viața fără frică. După ieșirea din comă tumorile ei s-au micșorat cu 70% în cinci zile, iar în cinci săptămâni au dispărut complet.


Cazul ei a devenit cunoscut după ce renumitul autor Wayne Dyer, impresionat de povestea ei, le-a cerut editorilor săi să o găsească și să îi sugereze să scrie o carte pe care editura Hay House avea să o publice.


Așa s-a și întâmplat după ce Moorjani a așternut pe hârtie povestea ei, intitulând-o „Dying to be Me”. Cartea a fost publicată în anul 2012 și a ajuns pe lista bestsellerurilor New York Times în doar două săptămâni de la lansare. „Dying to be Me” s-a vândut în peste un milion de exemplare în întreaga lume și a fost publicată în peste 40 de limbi.


În ceea ce privește explicația medicală care a fost dată modului miraculos în care s-a vindecat Anita Moorjani, nici aceasta nu lipsește din extraordinara ei poveste. Medicul oncolog hematolog T.K. Chan, care a tratat-o pe Moorjani în stadiul critic al bolii, a atribuit această recuperare incredibilă drenării plămânilor care a fost efectuată de medicii specialiști după ce aceasta fost internată în spital, urmată de chimioterapie pe care Anita Moorjani  a refuzat-o timp de trei ani și jumătate. Chan a declarat că în cazul „limfomului, nu este niciodată prea târziu” și că boala poate răspunde uimitor tratamentului chimioterapeutic.


Aceasta este extraordinara poveste de viață care stă în spatele CD-ului „Meditaţie profundă pentru vindecare”. Meditaţia se bazează pe un program specializat, care foloseşte sunete de diferite frecvenţe, care să te ajute să atingi o stare de relaxare profundă şi meditativă, de aceea nu este recomandat să îl asculți în timp ce conduci. Rezervă-ți așadar o oră pentru a te relaxa și a te simți mai bine pentru că acest CD te va ajuta să:


Te eliberezi de propriile temeri, relaxându-te profund;


Să capeți mai multă energie pentru a te concentra pe vindecarea fizică. 


Îți antrenezi mintea să îți ajute corpul să își recapete starea de bine.Așază-te confortabil, eliberează-te de toate gândurile care îți fac rău și conștientizează ce persoană extraordinară ești, pentru că... chiar așa ești!Mai mult
Etichete:  #meditatie
Detalii produs
ISBN: moorjani-978-606-8637-21-1
Editura ACT si Politon
Format: MP3 download
Dimensiuni (L x l x Î): 13 x 13 x 1 cm
Detalii despre autor
Mp3 Downloads
Download (MP3): MP3 download