Pachet cărți Greg McKeown: Esențialismul și Fără efort

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
67,19 Lei PRP:95,99 Lei Salveaza 30%
Adaugă la favorite

Descriere

Te invit la un curs inedit de lifestyle-design! Cursul te va ajuta să te orientezi cu mai multă ușurință prin lumea de azi și să te adaptezi ritmului ei extenuant, făcând mai puțin și obținând mai mult. De fapt, făcând doar ceea ce este esențial astfel încât să te simți împlinit și fericit. În plus, „cursul” îți va arăta cum activitățile cele mai importante de peste zi pot deveni cele mai ușoare lucruri pe care le ai de realizat. Iată mai jos și câteva detalii esențiale în legătură cu acest curs:


Coach: Greg McKeown


Teme: Esențialismul și Calea fără efort


Scopul cursului: Deprinderea unei modalități complet noi de a munci și a trăi, pentru a obține mai mult, mai ușor, într-o manieră mai relaxată, dar și a unei modalități de a face mai ușoare poverile vieții, obținând rezultatele dorite fără să te epuizezi.


Acum că știi despre ce e vorba, probabil că îți dorești să afli și cum se va desfășura cursul. Din fericire, lucrurile sunt cât se poate de simple și din acest punct de vedere. Tot ce trebuie să faci este să parcurgi cele mai populare cărți ale lui Greg McKeown: „Esențialismul” și „Fără efort”, în ritmul tău, când poți tu și cum poți tu și să schimbi în viața ta doar acele lucruri care vei considera că trebuie schimbate în funcție de ce vei citi în aceste cărți. 


Comediantul, actorul și autorul de succes Steve Harvey a declarat că „Esențialismul” este cartea care i-a schimbat fundamental modul de a gândi și de a-și organiza viața. Dar numărul celor cărora „Esențialismul” le-a schimbat viața este mult mai mare, pentru că mesajul cărții este cu adevărat revelator. Ca și al cărții „Fără efort” de altfel. Aceste lecturi chiar îți pot schimba viața și te pot ajuta să o transformi în ceva măreț. De aceea am pregătit pentru tine acest pachet special, la care beneficiezi acum de o reducere de 30% și care include exact aceste titluri. Iată pe scurt despre ce este vorba în fiecare dintre ele:


Esențialismul
„Fii atent la goliciunea unei vieți ocupate.” - Socrate


Te-ai simțit vreodată copleșit de multitudinea de informații cu care ești bombardat în fiecare zi? Există momente în care te simți în același timp suprasolicitat și sub-valorificat? Uneori simți că ești ocupat, dar nu și productiv? Dacă ai răspuns cu „da” la cel puțin una dintre aceste întrebări, atunci soluția pentru tine o reprezintă esențialismul – arta de a face mai mult, mai bine, urmărind mai puțin. 


Originar din Londra, Anglia, Greg McKeown locuiește momentan în Silicon Valley, California unde conduce o companie de leadership și strategie care oferă cursuri de esențialism unor mari companii precum Apple, Google și Facebook. În mare, a fi esențialist înseamnă să înlocuiești devize categorice precum „pot avea totul” sau „trebuie să fac totul” cu sintagme mai practice precum: „trebuie să fac ceea ce trebuie, așa cum trebuie, atunci când trebuie.”


Rădăcinile esențialismului se află în multe tradiții spirituale și religioase. Gautama Buddha, profetul Mahomed, Ioan Botezătorul au fost esențialiști. Mai târziu, personalități precum  Michael Jordan, Steve Jobs, Lev Tolstoi, Warren Buffett, Maica Tereza sau Henry David Thoreau, au îmbrățișat și ei filosofia lui „mai puțin, dar mai bine”. Vedem astfel că esențialiștii se regăsesc printre cei mai de succes oameni ai lumii, fie că e vorba de lideri religioși, jurnaliști, politicieni, doctori, investitori, sportivi, scriitori, artiști, etc. Reține însă, calea esențialismului nu se referă doar la succes, ea se referă la trăirea unei vieți mai pline de semnificație și de scop.


Fiind mai selectiv în ceea ce privește lucrurile esențiale pentru tine și urmărind mai puțin, vei putea recâștiga controlul asupra propriilor tale alegeri astfel încât să îți poți canaliza timpul, energia și eforturile spre obiectivele și activitățile care contează cel mai mult pentru tine.


Mahatma Gandhi este un bun exemplu în acest sens. Când a vizitat Africa și a văzut opresiunea de acolo, a descoperit un sens mai profund al vieții sale, și anume, eliberarea celor oprimați de pretutindeni. Identificându-se cu acest scop, a eliminat orice altceva din viața lui, denumind acest proces „propria reducere la zero”. Gandhi a eliminat treptat din viața lui tot mai multe lucruri ajungând ca, în momentul morții, să dețină mai puțin de zece obiecte. El a trăit deplin și complet, ca un esențialist model. Viața lui a însemnat simplitate, contribuție și însemnătate, ajutându-i pe indieni să-și câștige independența și făcând din smerenie și adevăr două valori mai puternice decât imperiile.


Folosindu-se de experiența acumulată lucrând cu liderii celor mai inovatoare companii și organizații din lume, McKeown îți arată cum să pui în practică esențialismul în viața ta, astfel încât să te poți bucura de realizări mai importante. De aceea, în „Esențialismul” îți dezvăluie principiile și abilitățile unui esențialist care te vor ajuta să dobândești: mai multă claritate, mai mult control și mai multă bucurie și să trăiești o viață fără regrete. Această lectură te va îmbogăți spiritual și îți va arăta cum poți trăi o viață mai plină de satisfacții. Nu o rata! Fără efortCum ar fi viața ta dacă lucrurile importante ar deveni mai ușoare? Cum ar fi dacă proiectele esențiale pe care le tot amâni ar deveni plăcute, în timp ce distragerile inutile și-ar pierde complet farmecul? O asemenea schimbare ne-ar avantaja în mod evident. Ar schimba totul. Dar cum o putem face?


„Fără efort” este cartea care îți va arăta pas cu pas cum poți face această schimbare. Cu ajutorul ei vei descoperi o modalitate complet nouă de a munci și trăi; vei învăța să obții mai multe cu mai multă ușurință, fără a te stresa și vei face ca poverile vieții să devină mai ușoare.


Așadar, dacă simți că lucrurile sunt mult mai dificile decât ar trebui să fie, dacă ți-e greu să duci la bun sfârșit proiectele cu adevărat importante, dacă, deși alergi din ce în ce mai repede, simți că obiectivele tale sunt tot mai departe, dacă vrei să contribui mai mult, dar simți că nu ai destulă energie, cartea „Fără efort” îți va fi de un real folos.


Asta pentru că îți va demonstra cu argumente foarte credibile faptul că, în ciuda faptului că am fost obișnuiți să credem că drumul spre succes este pavat cu muncă istovitoare, că dacă vrem să realizăm mai mult, trebuie să ne extenuăm, să gândim excesiv de mult și să ne suprasolicităm, sau că, dacă nu suntem permanent extenuați, înseamnă că nu ne străduim suficient - lucrurile nu stau chiar așa. Pentru că există întotdeauna o cale mai ușoară de a face totul: calea fără efort.


„Fără efort” îți dezvăluie cum poți face ca activitățile cele mai importante de peste zi să devină cele mai ușoare lucruri pe care le ai de realizat. Plină cu sfaturi utile referitoare la: cum poți transforma sarcinile plictisitoare în unele plăcute, cum să îți stabilești un ritm sustenabil și să elimini pașii inutili pentru a-ți ușura munca, cartea de față îți va arăta cum să obții rezultatele pe care ți le dorești fără să te extenuezi. Iar într-o lume în care extenuarea s-a transformat într-o nouă normalitate, această carte ar trebui să reprezinte o lectură obligatorie! Te invit să o citești, să o aplici și să te bucuri de rezultate mai bune, stresându-te mai puțin!

Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: pachetcartigregmckeown
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 0.5 kg
Detalii despre autor