-70%
ASCULTAȚI GRATUIT UN FRAGMENT

Gata cu grăsimea încăpăţanată! Jorge Cruise îți propune metoda de slăbit care îmbină sfaturile practice cu motivația spirituală!

(0) Scrie o recenzie

Format: MP3, 160-320 kbps - stereo

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-913-272-2

*Disclaimer: Rezultatele difera de la persoana la persoana, iar rezultatele nu sunt garantate.

Oferta expiră în:

Audiobook
14,70 Lei PRP:49,00 Lei Salveaza 70%
Adaugă la favorite

Întotdeauna când asculți o carte care dezbate probleme de nutriție, precum cea de față de pildă, probabil că te întrebi in aceeași măsură revoltat și nedumerit: Ce nu fac bine? De ce sunt mereu lihnit (ă) de foame dar nu scad în greutate niciun gram? Ce aș putea îmbunătăți în programul meu zilnic de slăbire pentru a obține rezultate vizibile și cuantificabile?

 

Ei bine, dacă ești una dintre acele persoane măcinate zilnic de astfel de întrebări, s-ar putea ca această carte scrisă de Jorge Cruise, intitulată „Gata cu grăsimea încăpățânată!/ Stubborn Fat Gone!”, să fie exact instrumentul de care ai nevoie pentru a reuși în încercarea ta ambițioasă de a scăpa de cele câteva kilograme în plus. Asta pentru că Jorge Cruise a scris mai mult decât o carte despre nutriție în care vei găsi un program foarte bine pus la punct de alimentație și mișcare, organizat pe săptămâni și zile, el a exploatat prin intermediul acestei cărți o descoperire științifică, de aceea urmărește prin programul lui, să schimbe, dincolo de obiceiurile alimentare, modul de gândire și stilul de viață al indivizilor.

 

Știai că stresul îți sabotează greutatea?

 

Plecând de la premisa că stresul este unul dintre acei factori ascunși care îți influențează greutatea, fapt dovedit științific, autorul încearcă să te convingă să îți schimbi modul de a gândi pentru a te elibera de stres. Mecanismul prin care stresul ajunge să îți saboteze propria greutate este destul de simplu: în momentul în care hormonii stresului sunt activați, organismul începe să producă mai multă grăsime abdominală. Iar această grăsime abdominală nu va dispărea, în ciuda zecilor de sacrificii culinare pe care le vei face, decât în momentul în care vei reuși să ții, cu brio, stresul sub control. Spre norocul tău, Jorge Cruise nu este unul dintre acei scriitori care își seduce cititorii cu idei noi și interesante și apoi îi lasă să se descurce singuri. Jorge Cruise îți oferă pe parcursul celor 290 de pagini ale cărții sale soluții complete pentru a-ți pune pe fugă grăsimea si kilogramele în plus și pentru a le „speria” atât de tare, încât, să nu iși mai dorească să se întoarcă în corpul tău, probabil, niciodată.

 

În cazul în care deja te întrebi ce are în plus cartea lui Cruise față de alte cărți de gen, ei bine, unul dintre punctele ei forte este faptul că, Jorge Cruise nu se ocupă pe cuprinsul ei numai de modalitățile prin care poți ”învinge„ fizic kilogramele suplimentare, dar și de lupta psihică care se dă atunci când un om iși pune în cap să dea gata cele câteva kilograme în plus cu care s-a pricopsit într-un fel sau altul. Iar dacă te întrebi în ce măsură te poți încrede în metodele lui Cruise, părerea noastră este un 100% cât se poate de hotărât, pentru că avem de-a face cu un profesionist cu merite recunoscute în materie de cărți de fitness, care figurează în topul New York Times și ale cărui cărți sunt traduse în 16 limbi.

 

Promisiunea autorului după terminarea cărții este că te va ajuta să: „stabilești noi obiceiuri de gândire, de alimentație, și de făcut exerciții, astfel încât ele vor deveni o a doua ta natură, un nou mod de viață”. 

 

Vino de hac grăsimii în trei pași simpli: Gândește Corect, Manâncă Corect, Mișcă-te Corect!

 

Două dintre motivele pentru care merită să încerci metoda propusă de Cruise este faptul că se limitează la o perioadă acceptabilă de timp, trei luni, dar și faptul că este foarte bine structurată. Practic, Jorge Cruise îți propune o metodă completă de slăbire axată pe trei direcții diferite: Think Fit ™, Eat Fit ™, Move Fit ™, și îți promite totodată nici mai mult, nici mai puțin, decât pierderea a 700 de grame pe zi. 

 

Dar partea și mai frumoasă a acestei cărți este faptul că slăbitul devine în viziunea lui Cruise o metaforă pentru viață: slăbește și toate celelalte aspecte ale vieții tale se vor îmbunătăți.

 

Și pentru că aminteam mai devreme de faptul că Jorge Cruise te pregătește și psihic pentru lupta cu kilogramele, încă de la primul capitol, autorul te disculpă pentru cele câteva kilograme suplimentare pe care le ai, spunându-ți simplu: Nu e vina ta. Pentru ca apoi să aflăm că, astăzi, două treimi dintre americani sunt supraponderali sau obezi, și că, obezitatea și kilogramele în plus sunt cauzate în proporție mai mare de stres decât o dietă necorespunzătoare sau de lipsa mișcării. Problema și mai mare care ar trebui să ne pună pe gânduri în legătură cu cele câteva kilograme în plus este faptul că grăsimea abdominală excesivă ne crește vulnerabilitatea la bolile de inimă, diabetul de tip 2, la cancer și atac de cord. 

 

De aceea trebuie să trecem la atac, și să învingem kilogramele suplimentare în primul rând printr-o gândire corectă: Think Fit ™. Astfel vom reusi să învingem stresul, să reducem nivelul de cotizol (hormonul stresului) din organism și să avem o calitate a vieții vizibil îmbunătățită: somn mai bun, apetit sexual mai bun, sistem imunitar mai bun, etc. În capitolul dedicat gândirii corecte, autorul ne dezvăluie ce legături neașteptate există între gândurile pozitive de pildă si pofta noastră de… carbohidrați, dar și câteva metode de destresare.

 

Capitolul dedicat unei alimentații corecte, Eat Fit ™ ne face o promisiune cât se poate de tentantă: mănâncă corect și dă jos 700 de grame pe zi. Sună mai mult decât suficient pentru a încăpea în rochia ta preferată de sărbători? Dacă da, atunci dă curs lecturii acestui capitol care te va convinge de faptul că, într-o dietă, nu contează atât de mult numărul de calorii ingerate, cât, mai ales, sursa acestora. Vei afla așadar câte calorii zahăr ar trebui sa consumi zilnic, ce înseamnă gratuitățile, dar și de ce trebuie să te ferești de caloriile provenite din carbohidrați. Listele de alimente sănătoase (gratuități) întocmite de autor, dar și conținutul caloric al unora dintre cele mai populare alimente, îți vor fi de un real folos pe viitor la realizarea meniurilor zilnice. Nu sunt de neglijat nici rețetele sănătoase propuse de autor și pe care ai putea să le încerci pe parcursul celor 12 săptămâni de dietă.

 

Și pentru că Jorge Cruise nu este genul de autor care desființează mituri pentru a propune soluții noi și neașteptate, mergem în continuare pe ideea clasică a unei minți sănătoase într-un corp sănătos în capitolul intitulat: Move Fit ™ în care suntem încurajați să ne mișcăm corect pentru a arde mai multă grasime. 

 

Cruise ne dezvăluie în acest capitol cea mai bună metodă de ardere a grăsimii abdominale (exercițiile de tip HIIT), ne demonstrează pas cu pas modul lor de execuție dar ne propune și metode alternative de a face HIIT. Cum mai mura-n gură decat atât nu credem că se poate, tot ce îți mai rămâne de făcut este să te pui serios cu burta pe carte, să citești, și ulterior să pui în aplicare ceea ce citești, până  când vei reuși să îndepărtezi cu succes orice urmă de kilogram nedorit de pe trupul tau…

 

Motivația spirituală, la fel de importantă ca și alimentația pentru un succes deplin! 

 

Autorul îți va fi alături pe toată durata programului de slăbit, cu încurajările și vorbele de bine de rigoare. „Timp de” 176 de pagini de acum încolo, Cruise te va îndruma pas cu pas „în noua ta viață”, asemenea unei mămici iubitoare care își îngrijește puiul în primele luni de viață. El îți va spune ce să mănânci dimineața, la prânz și seara in fiecare zi din cele 12 săptămâni de program și îți va oferi totodată motivația puternică de tip Think Fit ™ care să te încurajeze să mergi mai departe și să crezi cu tărie în șansele tale reale de reușită. Vei reuși fără îndoială, pentru că ți-ai ales cel mai bun instructor și cea mai frumoasă metodă, o metodă de slăbit care îmbină sfaturile practice cu motivația spirituală. Cele 176 de citate menite să te motiveze să mergi mai departe în fiecare zi vor ajunge probabil la finalul programului să te transforme nu numai într-o persoană mai încrezătoare și mai optimistă, dar și în una mai motivată să viseze, in fiecare zi, mai mult și mai frumos, pentru că: „Viitorul aparține celor care cred în frumusețea visurilor lor”. (Eleanor Roosevelt)

 
 
Mai mult
Etichete:  #diete
Detalii produs
ISBN: 978-606-913-272-2
Editura ACT si Politon
Format: Audiobook
Greutate: 0.15 kg
Detalii despre autor

JORGE CRUISE este autor de bestsellere New York Times pe teme de fitness. El colaborează frecvent cu emisiuni de televiziune precum: Dr. Oz Show, Steve Harvey, Good Morning America, Today Show, Rachel Ray Show, EXTRA TV, Huffington Post, First for Women Magazine și Costco Connection. Până în prezent a scris peste 20 de volume pe această temă, cărțile sale fiind traduse în peste 16 limbi.

 

Audiobooks
Produse fizice (MP3): Audiobook