ASCULTAȚI GRATUIT UN FRAGMENT

Mancarea: O poveste de dragoste

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-913-261-6

Format: MP3, 128 kbps - mono

Poate fi descarcat pe orice dispozitiv, de cate ori doriți.

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

MP3 download
53,68 Lei
Adaugă la favorite

Jim Gaffigan : „Ce calificări am pentru a scrie această carte? Niciuna, sincer. Așadar, de ce ar trebui s-o citești? Iată de ce: eu sunt nițel cam gras. Mă rog, după unii, s-ar putea să nu fiu considerat așa de gras, dar ideea e că nu sunt slab. Dacă un tip slab ar scrie despre dragostea pentru mâncare și mâncat, ți-aș recomanda insistent să nu-i citești cartea. Nu mă refer la cineva care e pur și simplu în formă. Mă refer la cineva slab. Slăbănog. N-aș avea încredere în slăbănoși să-mi dea sfaturi legate de mâncare (...) și dacă tot vorbim de oameni slabi, o altă persoană al cărui sfat n-are niciun sens să îl urmăm este ospătarul. De ce restaurantele luxoase angajează întotdeauna persoane slabe și arătoase pentru a servi la mese? «Voi comanda hamburgerul, dar vreau să mi-l aducă cineva cu aspect fizic de cel puțin nota 8. Pot să văd niște fotografii de aproape?» De ce ne-ar păsa cum arată ospătarul? Chiar dacă ne-ar păsa, de ce am urma sfatul lui? Nu îl cunoaștem. E un străin. «Păi lucrează acolo» Îl face asta să aibă gusturi asemănătoare cu ale tale? Îl face sincer? Nu vreau să par paranoic, dar ospătarii primesc un bonus dacă te conving să comanzi ceva mai scump: «Recomand călduros friptura de vită Kobe de 500 de grame cu homar și sticla Dom Perignon din 1996». Restaurantele au nevoie de fapt de experți gastronomi care să fie grași. Multe localuri bune au un somelier - un expert în vinuri - care să ajute în alegerea vinului, dar dacă unui restaurant îi pasă cu adevărat de mâncare, ar trebui să aibă un «graselier».”


Jim Gaffigan este autorul bestsellerului New York Times Dad Is Fat (Tata este gras - carte și audiobook la ACT și Politon). Este actor de profesie și susține spectacole de stand-up comedy. Moderează emisiunea The Jim Gaffigan Show.


„Dacă ești familiarizat cu spectacolele de stand-up comedy ale lui Jim Gaffigan, vei regăsi aici o parte din glumele sale, reinventate.” - Sarah Boynton, librarypoint.org

Mai mult
Etichete:  #umor #
Detalii produs
ISBN: gaffigan- 978-606-913-261-6
Editura ACT si Politon
Format: MP3 download
Detalii despre autor

Jim Gaffigan este considerat un actor de comedie „curat”. În spectacolele sale, în textele pe care le scrie, folosește foarte rar un limbaj licențios și nu face glume cu tentă sexuală. El spune: „atunci când discuți despre minibrioșe într-o reprezentație de comedie stand-up, nu este necesar să înjuri sau să adaugi sexul în discurs. Ocazional, câte un critic mă descrie cu termenul «prietenos cu familia», care întotdeauna mă face să mă crispez… probabil că singurul lucru mai rău decât descrierea «prietenos cu familia» este când ceva este etichetat ca «prietenos cu copiii».”

 

Mp3 Downloads
Download (MP3): MP3 download