-50%
ASCULTAȚI GRATUIT UN FRAGMENT

Vizualizarea creativă. Utilizează puterea imaginaţiei tale pentru a crea ceea ce-ţi doreşti în viaţă

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

Format: MP3, 160-320 kbps - stereo

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-8637-43-3

Oferta expiră în:

Audiobook
22,00 Lei PRP:44,00 Lei Salveaza 50%
Audiobook
44,00 Lei
MP3 download
30,03 Lei
Adaugă la favorite
Durata: 5 ore și 12 minute

Lectura: Gabriela Bobeș

Descriere

Vizualizarea creativă (Creative Visualization), de Shakti Gawain, s-a vândut până acum în peste șase milioane de exemplare – mai mult de trei milioane în America de Nord și cel puțin alte trei milioane în restul lumii, în 35 de ediții traduse. ACT și Politon propune această carte audio, în limba română, în lectura actriței Gabriela Bobeș.


Shakti Gawain a scris Vizualizarea creativă pentru că i s-a părut cea mai bună cale de a împărtăși și altora mulțimea de lucruri minunate pe care le-a învățat și care i-au adâncit și extins experiența și plăcerea vieții.


Atenție! Acest audiobook conține meditații. Nu le ascultați/practicați în timp ce șofați sau manevrați utilaje sau în timpul oricărei activități care necesită atenție sporită!


Vizualizarea creativă este tehnica folosirii propriei imaginații pentru a crea ceea ce vă doriți în viață. Este, de fapt, puterea naturală a imaginației dumneavoastră, energia creativă fundamentală a universului, pe care o folosiți constant, fie că sunteți sau nu conștienți de asta.


Audiobookul caută să vă învețe cum să vă folosiți propria imaginație creativă naturală într-un mod din ce în ce mai conștient, ca tehnică prin care să creați ceea ce vă doriți cu adevărat – iubire, împlinire, bucurie, relații pline de satisfacții, o muncă ce vă aduce răsplată, auto-exprimare, sănătate, frumusețe, prosperitate, pace interioară și armonie…


Imaginația este abilitatea de a crea o idee, o reprezentare mentală sau un sentiment în legătură cu ceva anume. În vizualizarea creativă vă folosiți de imaginație pentru a crea o idee clară sau sentimentul a ceva ce doriți să se manifeste. Veți continua să vă concentrați cu regularitate asupra ideii, sentimentului sau imaginii, oferindu-i energie pozitivă până când devine o realitate obiectivă.


Pentru folosirea vizualizării creative nu este necesar să credeți în vreo idee metafizică sau spirituală, cu toate că trebuie să fiți dispuși să considerați posibile anumite concepte. Nu este necesar să aveți credință în altă putere în afara puterii voastre. Lucrurile necesare sunt reprezentate de dorința de a vă îmbogăți cunoștințele și experiența. Și o minte suficient de deschisă pentru a încerca ceva nou, cu o atitudine pozitivă.


Vizualizarea creativă implică înțelegerea și alinierea voastră la principiile naturale care guvernează funcționarea universului, și învățarea folosirii acestor principii în modul cel mai conștient și mai creativ.

Citiți mai multe informații despre cartea audio "Vizualizarea creativă"
Toți oamenii fac parte dintr-un mare câmp de energie, lucrurile percepute ca fiind solide și separate, sunt în realitate doar diverse forme ale energiei esențiale ale omului. Energia vibrează la diferite grade de viteză, și, prin urmare, are calități diferite (de la cea mai fină la cea mai densă). Gândul este o formă de energie ușor de schimbat. Materia este energie relativ densă, compactă, mai greu de mișcat și de schimbat.


Energia de o anumită calitate sau vibrație tinde să atragă energie de o calitate și o vibrație similare.


Când învățați pentru prima dată să folosiți vizualizarea creativă, este important să vă relaxați profund. Atunci când corpul și mintea sunt profund relaxate, tiparul undelor cerebrale chiar se schimbă și devine mai lent. Acest nivel mai profund și mai lent este cunoscut ca nivelul alfa.


Ce anume înseamnă termenul „a vizualiza”? Unii oameni se îngrijorează pentru că nu „văd” efectiv o reprezentare sau o imagine mentală atunci când închid ochii și încearcă să vizualizeze. Nu rămâneți blocați asupra termenului „a vizualiza”. Nu este deloc necesar să aveți o imagine mentală. Unii oameni spun că văd imagini foarte clare, exacte, atunci când închid ochii și își imaginează ceva. Alții nu „văd” cu adevărat ceva; percep sau simt, sau doar se „gândesc” într-un fel la acel ceva.


Cele patru etape de bază pentru o vizualizare creativă eficientă:

  • Stabiliți-vă obiectivul;
  • Creați-vă o idee sau o imagine clară;
  • Concentrați-vă asupra ei;
  • Conferiți-i energie pozitivă.

Nu vă temeți de faptul că puterea vizualizării creative ar putea fi folosită în scopuri dăunătoare. Vizualizarea creativă este un mijloc de deblocare sau de înlăturare a barierelor pe care vi le-ați creat în calea cursului natural armonios, abundent și iubitor al universului. Este cu adevărat eficace doar atunci când este utilizată în concordanță cu cele mai înalte obiective și scopuri ale voastre, pentru binele suprem al tuturor ființelor.Unul dintre cele mai importante elemente ale vizualizării este reprezentat de „afirmații”. A afirma înseamnă „a manifesta ferm” ceea ce vă imaginați. Practica de a rosti afirmații vă permite să începeți să înlocuiți unele dintre „sporovăielile” învechite, perimate sau negativiste ale minții cu idei și concepte mai pozitive. Este o tehnică puternică, una care poate transforma într-un timp scurt multe dintre atitudinile și așteptările cu privire la viața dumneavoastră, și de a vă ajuta astfel să schimbați ceea ce creați pentru propria persoană.


Vizualizarea creativă este un instrument care poate fi utilizat inclusiv pentru propria creștere spirituală. Puteți folosi vizualizarea creativă pentru a vă imagina ca fiind o persoană mai relaxată, mai deschisă, care se lasă purtată de val, trăind momentul prezent și conectată mereu cu esența sa interioară.


Cele trei elemente dinlăuntrul dumneavoastră care determină cât succes va avea vizualizarea creativă pentru propria persoană în orice situație, sunt reprezentate de: dorință, credință și acceptare.


Printre cei mai importanți pași pentru a face ca vizualizarea creativă să funcționeze eficient și cu succes este să aveți sentimentul că sunteți conectați la sursa voastră spirituală interioară. Sursa dumneavoastră spirituală este rezerva de dragoste, înțelepciune și energie infinite din univers. Sursa poate însemna Dumnezeu, o zeiță, inteligența universală, Marele spirit, Puterea superioară, ori adevărata voastră esență. În orice fel ați conceptualiza-o, ea poate fi găsită în clipa aceasta în fiecare persoană, în străfundurile ființei dumneavoastră.

Mai mult
Etichete:  #spiritualitate
Detalii produs
ISBN: gawain-978-606-8637-42-6
Editura ACT si Politon
Format: Audiobook
Greutate: 0.08 kg
Detalii despre autor

Shakti Gawain a absolvit, la mijlocul anilor '70 Universitatea din California, cu diplomă în arte plastice și dans. Cea mai cunoscută carte a sa este „Vizualizare creativă”, bestseller pentru aproape 40 de ani. Shakti Gawain a mai publicat titluri precum „Cum să creezi adevărata prosperitate”, „Parteneriatul: Un nou tip de relație”, „Cum să trăiești în lumină”, „Calea transformării”, „Cum să îți dezvolți intuiția”, „Patru niveluri ale vindecării”. Shakti Gawain oferă programe de discuții și conduce workshopuri pe toată întinderea Statelor Unite, dar și în multe alte țări. De asemenea, conduce programe de retragere spirituală, cursuri intensive și programe de training. Cărțile sale s-au vândut în peste 10 millioane de exemplare și au fost traduse în peste treizeci de limbi. Împreună cu Marc Allen, autoarea americană a înființat „New World Library Publishing Company”.

Audiobooks
Produse fizice (MP3): Audiobook