Un mesaj pentru Garcia

(0) Scrie o recenzie

Format: MP3, 128 kbps - mono

Poate fi descarcat pe orice dispozitiv, de cate ori doriți.

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

MP3 download
5,25 Lei
Adaugă la favorite

Descriere

Un mesaj pentru Garcia

Un mesaj pentru Garcia (A Message to Garcia), de Elbert Hubbard, este o poveste inspiratoare, pe care ACT și Politon o propune în format audio download, în lectura actorului Răzvan Hîncu. Fie că sunteți angajatori sau angajați vă puteți întreba: „Oare cine îmi va trimite scrisoarea către Garcia?” sau „Sunt eu cel care poate livra scrisoarea către Garcia?”. Drumul către Garcia poate fi sinonim cu îndeplinirea sarcinilor.

„Când a izbucnit războiul între Spania şi Statele Unite a devenit foarte necesar să fie stabilită o comunicare cu liderul insurgenţilor. Garcia era undeva în zona vastă a munţilor Cubei – nimeni nu ştia unde. Nu putea ajunge la el nici o scrisoare sau un mesaj telegrafiat. Preşedintele trebuia să obţină colaborarea lui şi asta rapid. Ce era de făcut?”

Scrisoarea a fost înmânată unui mesager (ofițerul Andrew Summers Rowan) care a livrat plicul fără să întrebe unde stă (Generalul) Garcia.

„Iată un om ale cărui forme ar trebui turnate în bronz fără moarte și statuia ar trebui plasată în fiecare universitate din țară. Nu învățătură din cărți are nevoie tineretul, nici instrucțiuni despre asta sau cealaltă, ci o întărire a vertebrelor ce-i va determina să fie loiali față de ce le-a fost încredințat, să acționeze prompt, să-și concentreze energiile: să-și facă lucrul - «Să ducă un mesaj la Garcia!»”

Această povestioară a devenit populară de-a lungul timpului, a fost sursă de inspirație pentru cărți și filme (A message to Garcia – 1916; A message to Garcia 1936).

Mai multe detalii despre scriitorul, artistul și filosoful american, Elbert Hubbard, puteți afla accesând următorul link: Elbert Hubbard

Citiți mai multe informații despre actorul Răzvan Hîncu

Răzvan Hîncu

Răzvan Hîncu s-a născut pe 28 martie 1979. A absolvit în anul 2005 Facultatea de Arte a Universității „Hyperion”, la clasa profesorilor Eusebiu Ștefănescu și Rodica Mandache. Activitatea sa teatrală include roluri în piese puse în scenă pentru Teatrul Național București („Eduard al III-lea”, „Ivan Turbincă”, „Ziua perfectă”, etc.), Compania Civic Art („Doi într-o barcă”, „Simion și alți eroi”, „Aniversarea și Necunoscutul”), Teatrul 7 („Lovitura”, „Viața de Cimitir”).

Printre aparițiile în seriale de televiziune se numără producții precum „La Urgență”(TVR1), „Trăsniți în NATO”(Prima TV) sau „La Bloc”(Pro TV).

De asemenea, a fost distribuit în diverse filme de scurt și lung metraj, printre care: „Edgar’s Curse”, „Domnișoara Christina”, „Restul e tăcere”, „Mafalda de Savoia”, „Arca lui Noe”, „Duminica pierzi sau câștigi”.

Este un actor prezent și în producțiile de spoturi publicitare pentru radio și TV.ACT și Politon vă oferă următoarele cărți audio narate de Răzvan Hîncu:

  • „Cele cinci secrete pe care trebuie să le descoperi înainte să mori”, de dr. John Izzo;
  • „Principiile succesului”, de Jack Canfield;
  • „Lansarea”, de Jeff Walker;
  • „Fii coios”, de Larry Winget;
  • „Un mesaj pentru Garcia”, de Elbert Hubbard;
  • „SEO Pas cu pas", de Caimin Jones;
  • „Manifest pentru motivație", de Brendon Burchard;
  • „Cum să creezi afluență", de Deepak Chopra;
  • „Cele șapte legi spirituale", de Deepak Chopra.
Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: hubbard-Poveste-Mesaj Garcia
Editura ACT si Politon
Format: MP3 download
Detalii despre autor
Mp3 Downloads
Download (MP3): MP3 download