Eşti cel mai tare

(1) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

Carte Tiparita
42,00 Lei
Anunță-mă când revine în stoc
Adaugă la favorite

Descriere

Ești cel mai tare! Este carta de self-help pentru Oamenii care doresc cu disperarea să își inbunătățească viețile.

Ești cel mai tare vă învață cum:

 

Să identificați și schimbați credințele și comportamentele care vă auto-sabotează în realizarea lucrurilor pe care vi le doriți;

Să vă risipiți temerile pentru a vă putea asuma riscuri;

Să faceți câțiva bani imediat;

Să vă iubiți atât pe voi înșivă, cât și pe ceilalți;

Să vă setați obiective înalte și să le realizați.

 

Presărată cu povești personale despre eșec și succes ale autoarei, Ești cel mai tare vă poartă prin călătoria lui Jen Sincero de la punctul în care se afla cu ani în urmă până la momentul scrierii acestui volum.

La finalul cărții veți înțelege de ce sunteți așa cum sunteți, cum să iubiți ceea ce nu puteți schimba, cum să schimbați ceea ce nu vă place și cum să utilizați Forța pentru a fi cel mai tare.

 

Citiți mai multe informații despre volumul Ești cel mai tare

 

Presupun că, dacă citești asta, și în viața ta sunt câteva domenii în care rezultatele nu arată chiar atât de bine. Și unde știi că ai putea avea rezultate mult mai bune. Poate că trăiești împreună cu sufletul tău pereche și că îți împărtășești cu dragă inimă darurile tale cu toată lumea, dar ești atât de falit încât câinele tău e nevoit să-și procure singur hrana ca să nu moară de foame.

 

Poate că îți merge foarte bine din punct de vedere financiar și ai o legătură profundă cu scopul tău superior, dar nu îți mai aduci aminte de când n-ai mai râs din tot sufletul. Sau poate că stai la fel de prost la toate cele de mai sus și îți petreci timpul liber plângând. Sau îmbătându-te. Sau enervându-te pe polițistele de la rutieră care măsoară cu precizie timpul și care nu au simțul umorului și care, după părerea ta, sunt parțial responsabile pentru criza ta financiară. Sau poate că ai tot ce ți-ai dorit vreodată dar, din anumite motive, încă te simți neîmplinit.

 

  • Aici nu e vorba neapărat despre cum să faci milioane de dolari, despre cum să ajuți la rezolvarea problemelor din întreaga lume sau despre cum să ai propria emisiune TV, decât dacă într-adevăr îți dorești asta. Menirea ta ar putea fi pur și simplu să ai grijă de familia ta sau să cultivi laleaua perfectă.

 

Este vorba despre a-ți da seama foarte clar ce anume te face fericit și ce te face să simți că trăiești cu adevărat și despre cum să creezi aceste lucruri, în loc să te prefaci că nu le poți avea. Sau că nu le meriți. Sau că ești un cap pătrat, lacom și egocentric, din cauză că îți dorești mai mult decât ai deja. Sau că iei aminte la ceea ce tati și mătușa Mary cred că ar trebui să faci.

 

  • E despre a avea curajul să iei forma celei mai strălucitoare, celei mai fericite și celei mai tari versiuni ale tale, orice ar însemna asta pentru tine.

 

Veștile bune sunt că, pentru a face toate acestea, e nevoie doar de o simplă transformare: Trebuie să treci de la dorința de a-ți schimba viața la hotărârea de a-ți schimba viața.

 

Îți poți pune o dorință stând pe canapea, având în mână un bong și în poală o revistă de călătorii. A lua o hotărâre înseamnă să te implici până la capăt, să faci orice e nevoie și să îți urmezi visurile cu tenacitatea unei majorete care încă nu are partener cu o săptămână înaintea banchetului de absolvire.

 

Probabil că va trebui să faci lucruri pe care nu ți-ai imaginat niciodată că le-ai face pentru că nu ai reuși niciodată să depășești momentul, dacă unul dintre prietenii tăi te-ar vedea făcându-le sau cheltuind bani pe ele. Sau ar fi îngrijorat pentru tine. Sau nu ți-ar mai fi prieten pentru că acum ești foarte ciudat și diferit. Va trebui să crezi în lucruri pe care nu le poți vedea și în unele lucruri despre care ai dovezi depline că sunt imposibile. Va trebui să te străduiești să-ți depășești temerile, să eșuezi în repetate rânduri și să îți faci un obicei din a întreprinde lucruri care nu îți sunt chiar la îndemână. Va trebui să renunți la convingerile vechi, care te limitează, și să rămâi la hotărârea de a crea viața pe care ți-o dorești, ca și cum viața ta ar depinde de acest lucru.

 

Pentru că, ghici ce? Viața ta chiar depinde de asta.

 

Oricât de solicitant ți se pare, nu e nici pe departe la fel de greu de îndurat ca atunci când te trezești în toiul nopții și te simți ca și cum cineva ar fi parcat o mașină pe pieptul tău, cu senzația zdrobitoare că viața se scurge cu repeziciune, iar tu încă n-ai început s-o trăiești astfel încât să aibă cu adevărat sens pentru tine.

 

Poate că ai auzit relatări despre oameni care au avut adevărate revelații atunci când lucrurile chiar au scăpat de sub control ‒ și-au descoperit un chist sau li s-a tăiat curentul electric sau erau pe punctul de a face sex cu un străin pentru a cumpăra droguri, când deodată s-au dezmeticit, schimbați. Dar nu trebuie să aștepți până ajungi la pământ pentru a începe să te târăști afară din groapă. Tot ce ai de făcut este să iei hotărârea. Și o poți lua chiar acum.

 

Dacă lumea dezvoltării personale este ceva nou pentru tine, sper că această carte te va ajuta să te familiarizezi cu câteva concepte de bază care mi-au schimbat complet viața, astfel încât să reușești și tu, fără să te facă să vrei să o iei la fugă țipând. Dacă ești la început în domeniul dezvoltării personale, sper că vei afla lucruri dintr-o nouă perspectivă, care te vor lumina pentru a putea să faci câteva schimbări majore, să creezi câteva rezultate tangibile și să te trezești într-o zi vărsând lacrimi de incredibilă bucurie pentru că ai șansa de a fi așa cum ești.

 

  • Ai ajuns aici unde ești acum, făcând ceea ce ai făcut, așa că, dacă nu ești prea impresionat de situația ta actuală, e clar că trebuie să schimbi lucrurile. Dacă vrei să trăiești o viață asa cum nu ai mai trăit niciodată, trebuie să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut niciodată.

 

Nu-mi pasă dacă acum te simți ca un ratat, faptul că știi să citești, că îți poți acorda luxul de a petrece timp citind această carte și că ai banii să o cumperi îți conferă un avantaj.

 

Nu e un lucru pentru care să te simți vinovat, superior sau pentru care să te vaiți. Ci e un lucru pentru care trebuie să fii recunoscător și, dacă iei hotărârea să faci totul pentru a reuși, fii conștient că ești extrem de bine plasat pentru a da lovitura și pentru a le arăta celorlalți cât ești de grozav, deoarece numai despre asta este vorba cu adevărat. Avem nevoie de oameni deștepți, foarte generoși și foarte creativi care să manifeste toată bunăstarea, toate resursele și tot sprijinul de care au nevoie pentru a schimba lucrurile în lume.

 

Avem nevoie ca oamenii să se simtă fericiți, împliniți și iubiți, astfel încât să nu-și verse năduful pe ei înșiși, pe alți oameni, pe întreaga planetă și pe prietenii noștri necuvântători.

 

Avem nevoie să fim înconjurați de oameni care radiază iubire de sine și abundență astfel încât să nu transmitem generațiilor viitoare convingeri nerealiste, cum ar fi că: banii sunt răi, nu sunt destul de bun și nu pot trăi așa cum vreau eu.

 

Avem nevoie ca oamenii grozavi să nu se mai zbată și să trăiască pe picior mare și în acord cu scopul lor, pentru a fi o sursă de inspirație pentru alți oameni care vor și ei să se ridice.

 

Primul lucru pe care îți voi cere să-l faci este să crezi că trăim într-o lume a posibilităților nelimitate. Nu-mi pasă dacă o viață-ntreagă ai avut dovada că nu te poți abține să nu te îndopi cu mâncare că oamenii sunt răi din fire sau că nu ai putea ține un bărbat lângă tine nici dacă ai fi legată cu cătușe de gleznele lui ‒ alege totuși să crezi că orice este posibil.

 

Fii atent la ce se întâmplă ‒ ce ai de pierdut? Dacă încerci să parcurgi această carte și ți se pare că sunt o grămadă de aiureli, te poți întoarce la viața ta neplăcută. Dar poate că, dacă îți lași la o parte neîncrederea, îți sufleci mânecile, îți asumi câteva riscuri și faci totul pentru a reuși, într-o zi te vei trezi și îți vei da seama că trăiești o viață pentru care înainte îi invidiai pe alții.
Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: sincero-978-606-913-197-8
Editura ACT si Politon
Format: Carte Tiparita
Greutate: 0.24 kg
Detalii despre autor
Carte Tiparita
Produse fizice : Carte Tiparita