Cele cinci secrete pe care trebuie să le descoperi înainte de a muri

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

Format: MP3, 160-320 kbps - stereo

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-8637-48-8   

Oferta expiră în:

Audiobook
24,00 Lei PRP:48,00 Lei Salveaza 50%
Audiobook
48,00 Lei
MP3 download
31,56 Lei
Adaugă la favorite

Descriere

Cele cinci secrete pe care trebuie să le descoperi înainte de a muri


"Dacă vrei să stii secretul unei vieţi fericite, întreabă pe cineva care a trăit una."

Cele cinci secrete pe care trebuie să le descoperi înainte de a muri (The Five Secrets You Must Discover before You Die) de Dr. John Izzo este o carte audio bazată pe 235 de interviuri cu oameni între 60 si 100 de ani. De la bărbieri la supravieţuitori ai Holocaustului sau şefi de trib aborigeni, toţi aceştia adună peste 18000 de ani de experienţă de viaţă. Cartea audio este publicată de către ACT şi Politon în lectura actorului Răzvan Hîncu. Timp de 6 ore şi 3 minute, aveţi ocazia să desluşiţi misterele celor cinci secrete despre care John Izzo vorbeşte:

1. Fii sincer cu tine însuţi
2. Să nu păstrezi niciun regret
3. Să devii iubire
4. Trăieşte clipa
5. Oferă mai mult decât primeşti

Întotdeauna oamenii se vor întreba dacă îşi trăiesc viaţa cu adevarat. Oamenii fericiţi ştiu ce anume îi face fericiţi şi nu se abat de la priorităţile lor. Cu toate că, teoretic, toţi ne confruntăm cu nevoile proprii, foarte puţini dintre noi cunosc, practic, ceea ce este de făcut pentru a ne simţi îndepliniţi. Din lipsa dezvoltarii personale, a minţii sau a evoluţiei spirituale, suntem pe cale sa creştem regrete la umbra ignoranţei. Adunând cele cinci secrete, am putea spune că veţi oferi mai mult decât primiţi în momentul în care deveniţi iubire, şi trăind astfel clipa, nu veţi păstra niciun regret dacă veţi fi sinceri cu dumneavoastră. 

Această carte audio vă va face, probabil, să radeţi, să gândiţi lucruri pe care nu le-aţi mai gândit până acum, să vă regăsiţi, să vă întrebaţi sau să găsiţi inspiraţia de care aveaţi nevoie.

Audiobookul se adresează tuturor, indiferent de vârstă. John Izzo spune că: „Uneori când vorbesc cu oameni de 40 sau 50 de ani, aceştia se comportă de parcă viaţa lor este pe sfarşit. Dar ei sunt adulţi doar de 25 de ani.” 
Pentru a fi multumiţi de felul în care trăim, nu trebuie să uităm două mari adevăruri ale vieţii umane: Primul este acela că avem o cantitate de timp nelimitată şi nedefinită (pot fi 100 sau pot fi 30 de ani). Al doilea adevăr este că această cantitate de timp o putem petrece în nenumărate moduri. Alegerea de a ne ocupa timpul cu un lucru sau altul, ne aparţine în totalitate.

Pentru a putea trăi viaţa la maximum, avem nevoie mai multă de înţelepciune decât de cunoştinţe.  
  
Citiți mai multe informații despre actorul Răzvan Hîncu

Răzvan Hîncu

Răzvan Hîncu s-a născut pe 28 martie 1979. A absolvit în anul 2005 Facultatea de Arte a Universității „Hyperion”, la clasa profesorilor Eusebiu Ștefănescu și Rodica Mandache. Activitatea sa teatrală include roluri în piese puse în scenă pentru Teatrul Național București („Eduard al III-lea”, „Ivan Turbincă”, „Ziua perfectă”, etc.), Compania Civic Art („Doi într-o barcă”, „Simion și alți eroi”, „Aniversarea și Necunoscutul”), Teatrul 7 („Lovitura”, „Viața de Cimitir”).

Printre aparițiile în seriale de televiziune se numără producții precum „La Urgență”(TVR1), „Trăsniți în NATO”(Prima TV) sau „La Bloc”(Pro TV).

De asemenea, a fost distribuit în diverse filme de scurt și lung metraj, printre care: „Edgar’s Curse”, „Domnișoara Christina”, „Restul e tăcere”, „Mafalda de Savoia”, „Arca lui Noe”, „Duminica pierzi sau câștigi”.

Este un actor prezent și în producțiile de spoturi publicitare pentru radio și TV.

ACT și Politon vă oferă următoarele cărți audio narate de Răzvan Hîncu:

  • „Cele cinci secrete pe care trebuie să le descoperi înainte să mori”, de dr. John Izzo;
  • „Principiile succesului”, de Jack Canfield;
  • „Lansarea”, de Jeff Walker;
  • „Fii coios”, de Larry Winget;
  • „Un mesaj pentru Garcia”, de Elbert Hubbard;
  • „SEO Pas cu pas", de Caimin Jones;
  • „Manifest pentru motivație", de Brendon Burchard;
  • „Cum să creezi afluență", de Deepak Chopra;
  • „Cele șapte legi spirituale", de Deepak Chopra.
Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: izzo-978-606-8637-48-8-download
Editura ACT si Politon
Format: Audiobook
Dimensiuni (L x l x Î): 13 x 13 x 1 cm
Greutate: 0.08 kg
Detalii despre autor

În acelaşi timp autor de bestselleruri, jurnalist şi coach executive, John Izzo este unul dintre cei mai prestigioşi vorbitori pe teme de leadership, cultură corporatistă, dezvoltare personală şi responsabilitate socială în afaceri din Statele Unite şi din lume. În fiecare an, el este invitat să vorbească la peste o sută de evenimente de gen din toată lumea. Pe parcursul ultimilor douăzeci de ani, el s-a adresat unui număr de peste un milion de persoane, a predat la două universităţi importante (Universitatea California din San Diego şi Universitatea de Stat din Kent) şi a ajutat peste şase sute de organizaţii să efectueze schimbări culturale sustenabile, cum ar fi WestJet, Tim Hortons, Hewlett Packard, TELUS, Applebee’s, IBM, Walmart, Mayo Clinic şi Clorox. Activitatea sa a fost prezentată de importante posturi de televiziune precum CNN, CBC şi în publicaţii ca Wall Street Journal, Fast Company sau Maclean’s. John Izzo a obţinut o diplomă în sociologie din partea Universităţii Hofstra, o diplomă de master în teologie din partea Seminarului Teologic McCormick şi o diplomă de doctor în ştiinţe din partea Universităţii de Stat Kent. A făcut parte din consiliile de conducere ale unor importante organizaţii non-profit, inclusiv United We Can, Canadian Parks and Wilderness Society şi BeadforLife. John Izzo este autorul cărţilor de mare succes Awakening Corporate Soul (Trezirea spiritului corporatist, în colaborare cu Eric Klein), Second Innocence ( A doua inocenţă), The Five Secrets You Must Discover Before You Die (Cele cinci secrete pe care trebuie să le descoperi înainte să mori) şi Values-Shift: The New Work Ethic What it Means for Business (Schimbarea valorilor: noua etică a muncii şi ce înseamnă pentru afaceri).

Audiobooks
Produse fizice (MP3): Audiobook