Ninja cel Furios

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

Format: 210x225 mm; Pagini: 28 color.

Copertă capsată

ISBN: 978-606-913-699-7

Oferta expiră în:

Carte Tiparita
14,00 Lei PRP:28,00 Lei Salveaza 50%
Adaugă la favorite

Descriere

Ninja cel Furios / Angry Ninja de Mary Nhin, cu ilustrații de Jelena Stupar este o altă povestire adorabilă din seria „Trucuri Ninja” care le va furniza copiilor o nouă armă secretă cu ajutorul căreia vor reuși să își gestioneze mai bine emoțiile, să capete mai multă încredere în ei și să se pregătească pentru provocările vieții. Așadar, dacă micuțul tău își manifestă adesea furia într-un mod nepotrivit, chiar și pentru cele mai neînsemnate motive, înseamnă că această carte îi va fi de folos. 

 

Asta pentru că, cu ajutorul ei va înțelege că este normal să ne enervăm uneori, dar că este foarte important totodată să știm să ne controlăm aceste emoții. Și nu doar atât. Mai trebuie să știm și cum să ne controlăm furia. O astfel de metodă vor găsi chiar în această povestioară.

 

„Trucuri Ninja” este o serie de 32 de cărți de dezvoltare personală pentru copii școlari și preșcolari care a fost concepută cu scopul de a le oferi copiilor deprinderi valoroase de viață, însă poate constitui o resursă excelentă și pentru consilieri școlari, învățători și profesori. 

 

Mary Nhin este o americancă din Edmond, Oklahoma (SUA), mamă a trei băieți, coach și autoarea a peste 58 de cărți pentru copii. Pentru că în calitate de mamă a înțeles cât de greu le este copiilor să își înțeleagă, să își gestioneze și să se lupte cu propriile emoții, a creat această serie minunată de cărți, cu ajutorul cărora părinții vor putea discuta cu copiii lor despre emoții și cum să nu le lase să le complice viața.

 

Ninja cel Furios este un copil ca oricare altul, doar că atunci când sora lui îi fură jucăriile, se înfurie peste măsură. Nici el nu este mândru de el însuși atunci când reacționează astfel, dar pur și simplu nu știe ce să facă atunci când furia îl cuprinde.

 

 

Din fericire, are prietena potrivită care să îl ajute la momentul potrivit. Este vorba despre Ninja cea Optimistă. O mai țineți minte? Ninja aceea simpatică pe care nimic, dar absolut nimic nu o poate demoraliza... Asta pentru că ea a învățat deja să își gestioneze emoțiile negative și are o metodă super-eficientă pentru a nu-și manifesta furia nici măcar atunci când simte că dă pe dinafară. 

 

 

Și pentru că prietenul la nevoie se cunoaște, Ninja cea Optimistă îl va învăța pe Ninja cel Furios metoda ei de combatere a furiei, pe care a denumit-o formula 1 plus 3 plus 10. 

 

 

Cu ajutorul acestei formule, Ninja cel Furios va trece cu bine peste momentul în care constată dezamăgit și furios că sora lui a mâncat până și ultima bucată de tort. Va fi uimit el însuși de reacția lui în această situație și își va da seama că, prietena lui, Ninja cea Optimistă tocmai îi furnizase o armă secretă împotriva furiei. 

 

 

Dragi părinți și bunici, știm cu toții că gestionarea propriilor emoții nu este o treabă deloc ușoară, nici chiar la vârsta adultă, așadar haideți să le facem copiilor noștri viața mai ușoară și să-i învățăm ceea ce școala nu îi învață prin intermediul acestei povești ușoare și educative. 

 

Copiii învață din exemple. Așadar, de ce ne mirăm oare când copilul nostru reacționează extrem de urât atunci când este furios în condițiile în care noi înșine la rândul nostru facem de multe ori la fel? Copiii noștri văd părinți furioși, bunici furioși și uneori chiar și dascăli furioși care se lasă copleșiți de furie. Așadar, ce pretenții putem să avem de la ei atât timp cât ei nu au alte modele decât pe noi înșine, iar noi nu suntem de fiecare dată exemplele perfecte? 

 

Povestea de față oferă un model de urmat. Așadar haideți să îl adoptăm noi înșine mai întâi și apoi cu siguranță vom vedea același mod de a reacționa și la copiii noștri. 

 

 

***

 

Pentru mai multe resurse educative pentru copii cu simpaticele personaje Ninja, accesați pagina web: www.marynhin.com

 

Mary Nhin este fondatoarea platformei online Grow Grit Co. o platformă educativă pentru părinți și copii pe care se regăsesc toate cărțile autoarei, dar și resurse educative suplimentare precum: jurnale pentru copii, jocuri, planșe de colorat, dar și articole interesante despre cum să gestionăm mai bine stările emoționale ale copiilor noștri și să îi ajutăm în diverse situații, precum și rețete culinare sănătoase pentru copii veseli și fericiți. Această platformă s-a născut din, spune Mary Nhin: „pasiunea noastră de a-i ajuta pe ceilalți să depășească status quo-ul, să reușească prin depășirea limitelor și să se bucure de cea mai bună variantă a vieții lor.”

Mai mult
Etichete:  #literaturacopii
Detalii produs
ISBN: 9786069136997
Editura ACT si Politon
Format: Carte Tiparita
Greutate: 0.24 kg
Detalii despre autor