Ninja cea Optimistă

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

Format: 210x225 mm; Pagini: 32 color.

Copertă capsată

ISBN: 978-606-913-696-6

Oferta expiră în:

Carte Tiparita
14,00 Lei PRP:28,00 Lei Salveaza 50%
Adaugă la favorite

Descriere

Ninja cea Optimistă / Positive Ninja de Mary Nhin, cu ilustrații de Jelena Stupar, este o poveste atât de frumoasă, încât, ar trebui să o audă nu numai toți copiii cuminți, dar și bunicii, tăticii, mămicile, unchii, mătușile și chiar și vecinii cuminți. Asta pentru că scurta povestioară le va dezvălui copiilor un secret, deținut de Ninja cel Bun, care, odată aflat, le va face viața ca prin magie  mai frumoasă. Și cine nu își dorește ca lumea noastră să fie mai frumoasă, iar oamenii, mult, mult, mai fericiți...? 


Ninja cea Optimistă este o nouă cărticică frumos colorată din colecția „Trucuri Ninja”.


„Trucuri Ninja” este o serie de 32 de cărți de dezvoltare personală pentru copii școlari și preșcolari care a fost concepută cu scopul de a le oferi copiilor deprinderi valoroase de viață, însă poate constitui o resursă excelentă și pentru consilieri școlari, învățători și profesori. 


Mary Nhin este o americancă din Edmond, Oklahoma (SUA), mamă a trei băieți, coach și autoarea a peste 58 de cărți pentru copii. Pentru că în calitate de mamă a înțeles cât de greu le este copiilor să își înțeleagă, să își gestioneze și să se lupte cu propriile emoții, a creat această serie minunată de cărți, cu ajutorul cărora părinții vor putea discuta cu copiii lor despre emoții și cum să nu le lase să le complice viața.
Optimist... Un cuvânt atât de simplu... Pentru noi adulții, da, căci pentru copii... el s-ar putea să ridice probleme. Chiar dacă le va suna oarecum cunoscut, în momentul în care îi vei întreba ce înseamnă „optimist”, s-ar putea să ai surprize.


În acest caz, această carte va fi instrumentul perfect pentru ca micuțul tău să înțeleagă cum stau lucrurile cu optimiștii și pesimiștii, și, mai mult decât atât, pentru a învăța cum să fie mereu optimist, și prin urmare fericit și încrezător în toate lucrurile bune care vor veni în viața lui.
Așadar, dragi părinți de Antonia, Anastasia, Vlad, Radu, Ema, Irina, Andrei, Luca, Maria, Andreea etc. haideți să vă zic câte ceva despre Ninja cea Optimistă, și cine știe, s-ar putea să constatați că și voi aveți pe-acasă așa ceva...


Știți ce face Ninja cea Optimistă când i se rupe vârful la creion în timp ce desenează? Consideră că acel creion avea nevoie de o pauză și ia alt creion!


Dar bănuiți măcar ce zice Ninja cea Optimistă când ia o trântă zdravănă pe scări? Spune că asta da, modalitate de a ajunge mai repede jos.


Ei bine, da, și eu am zis la fel ca voi, e simpatică rău Ninja cea Optimistă, dar vă mai spun ceva. Ninja cea Optimistă nu a fost mereu așa.
Înainte să devină cea mai drguță ființă din lume, era cea mai antipatică ființă din lume, pentru că până să devină optimistă, Ninja cea Optimistă a fost foarte pesimistă. Era morocănoasă, plângăcioasă, nesuferită, nu avea încredere în ea, totul i se părea prea greu,și totul era prea.., și prea... Cred că mulți dintre voi ați identificat deja câteva potențiale și potențiali Ninja cea Optimistă printre copiii voștri...
Dar povestea asta nu ar fi avut niciun sens dacă Ninja cel Bun nu ar fi apărut la un moment dat în viața eroinei noastre și nu ar fi învățat-o o metodă distractivă de a scăpa de gândurile negative. Copiii vor adora să o pună în practică. Și tu la fel. Dar aveți grijă dragi părinți să nu vă ia cartea pe nepregătite. Înainte de a le citi cartea micuților, dați o fugă la magazin și cumpărați niște baloane colorate. Mergeți cu micuțul, și, pe drum, spuneți-i că aveți nevoie de ele ca să citiți cartea. Astfel va fi și mai nerăbdător să o descopere...


E inutil să vă mai spun că, după ce a descoperit această metodă distractivă de a-și alunga gândurile negative, Ninja cea Optimistă a devenit ființa adorabilă și încrezătoare de azi...
Așadar, dragi părinți și bunici, dacă există o modalitate insuportabilă și una suportabilă de a trăi, haideți să le-o arătăm copiilor pe cea suportabilă, pentru că, așa cum spunea Oscar Wilde la un moment dat: „Suntem cu toții în mocirlă, dar unii dintre noi privesc spre stele.” 


Și mai presus de toate, haideți să-i învățăm pe copii ceea ce școala nu îi învață!***


Pentru mai multe resurse educative pentru copii cu simpaticele personaje Ninja, accesați pagina web: www.marynhin.com.


Mary Nhin este fondatoarea platformei online Grow Grit Co. o platformă educativă pentru părinți și copii pe care se regăsesc toate cărțile autoarei, dar și resurse educative suplimentare precum: jurnale pentru copii, jocuri, planșe de colorat, dar și articole interesante despre cum să gestionăm mai bine stările emoționale ale copiilor noștri și să îi ajutăm în diverse situații, precum și rețete culinare sănătoase pentru copii veseli și fericiți. Această platformă s-a născut din, spune Mary Nhin: „pasiunea noastră de a-i ajuta pe ceilalți să depășească status quo-ul, să reușească prin depășirea limitelor și să se bucure de cea mai bună variantă a vieții lor.”


Mai mult
Etichete:  #literaturacopii
Detalii produs
ISBN: 9786069136966
Editura ACT si Politon
Format: Carte Tiparita
Greutate: 0.24 kg
Detalii despre autor