Ești extraordinar! Zece modalități prin care să-ți arăți măreția

(1) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-913-614-0

Carte Tiparita
28,00 Lei
Adaugă la favorite

Ești extraordinar! Zece modalități prin care să-ți arăți măreția / Incredible You! 10 Ways to Let Your Greatness Shine Through de Dr. Wayne W. Dyer și Kristina Tracy este o carte de care tu ca părinte nu ai nevoie. Nu ai nevoie de o carte care să îți spună cât de minunat este copilul tău. Tu știi asta chiar și atunci când micuțul nu te ascultă, sau este mofturos, sau îl ia pe NU în brațe. În schimb copilul tău are nevoie de ea. Are nevoie să știe ce ființă unică și puternică este, și că deține tot ce este necesar în interiorul lui pentru a-și crea o viață fericită, încununată de succes. Așadar, dragă părinte, chiar dacă nu vei considera această carte utilă pentru biblioteca copilului tău, te rog să nu uiți să-i amintești micuțului tău, în fiecare zi, de câteva ori pe zi, că este extraordinar.


În ceea ce îl privește pe autorul acestei cărți, Dr. Wayne W. Dyer, el și-a câștigat reputația ca autor, psiholog și conferențiar pe teme de dezvoltare personală și spiritualitate, fiind cunoscut în întreaga lume. Supranumit „părintele motivaţiei” și considerat totodată iniţiatorul mişcării de „self-development” sau „self-empowerment”, Dyer a publicat 40 de cărți pentru adulți și copii, peste jumătate dintre acestea ajungând în topul prestigioasei reviste New York Times. Cartea sa de debut, „Your Erroneous Zones” (Zonele tale eronate), publicată în SUA în 1976, s-a aflat pe lista bestsellerurilor New York Times pentru aproape un an de zile și s-a vândut, până în prezent, în circa 35 de milioane de exemplare, devenind astfel una dintre cele mai bine vândute cărți din toate timpurile.


Volumul de față, adresat celor mai mici cititori, Ești extraordinar! Zece modalități prin care să-ți arăți măreția a fost inspirat de volumul adresat adolescenților în principal, dar și adulților, Cele 10 secrete ale succesului și păcii lăuntrice semnat tot de Dr. Wayne Dyer. Autorul a îmbrăcat în rimă ideile și conceptele din această carte adaptându-le pentru copii, într-un volum colorat și vesel. Iar motivul lui a fost unul cât se poate de întemeiat: nu este niciodată prea devreme pentru copii să știe că sunt ființe unice și puternice, și că dețin tot ce le este necesar în interiorul lor pentru a-și crea o viață fericită, încununată de succes.
Așadar, dragă părinte, odată cu această carte vei avea ocazia să îi vorbești micuțului tău despre viață și mai ales despre căile pe care trebuie să le urmeze pe parcursul ei pentru a fi fericit. Îi vei vorbi așadar despre cât este de important să împartă, să descopere ce îi place să facă, să fie optimist, să alunge gândurile care îl întristează, să aibă grijă de el sau să se lase însoțit mereu numai de gânduri bune. Versurile ritmate și ilustrațiile frumos colorate vor face ca mesajul să fie înțeles mai ușor de micuți și să ajungă direct la inimile lor. 
Prin urmare, dacă te gândeai că e prea devreme pentru a-i vorbi copilului tău despre anumite subiecte, această carte îți spune că nu e prea devreme pentru a-i vorbi chiar azi, chiar mâine micuțului despre modalitățile esențiale prin care pot trăi o viață împlinită și încununată de succes. Acestea sunt:


1. Împarte binele!


2. Descoperă ce îți place să faci!


3. Ești tot numai iubire!


4. Găsește un loc liniștit în tine!


5. Fă ca ziua de astăzi să fie minunată


6. Schimbă-ți gândurile, fii optimist


7. Ai grijă de tine


8. Imaginează-ți ce-ți dorești


9. Toți oamenii sunt speciali, dar mai ales tu


10. Gândurile bune îți dau energie.
Întrebările de la finalul cărții îi vor ajuta pe copii să raporteze aceste concepte la viața lor și îi vor ajuta să conștientizeze cât de incredibili sunt cu adevărat. Mai mult decât atât, îi vor face să își deschidă inima față de tine și le vor alimenta imaginația și îi vor provoca să creeze cele mai năstrușnice povești inspirați de imaginile frumos colorate din carte.


Iată doar câteva din provocările la care vor fi supuși copiii prin intermediul acestor întrebări:
Î. Ce te sperie sau te îngrijorează? Care sunt acele cuvinte puternice, pozitive, pe care ți le poți spune pentru a-ți depăși frica?Î. Numește câteva lucruri pe care le-ai făcut și care te-au făcut să te simți minunat. Ai desenat vreodată un fluture nemaipomenit de frumos de care ai fost mândru? Ai câștigat vreodată o medalie sau un premiu?Î. Fiecare om este special și unic. Numește câteva dintre lucrurile care îți plac. Cum le faci cunoscută și celorlalți această pasiune? Faci prăjituri pentru prietenii tăi sau culegi flori pentru mama ta?
Te las acum să te bucuri împreună cu năzdrăvanul tău de această carte cu adevărat minunată, cu care și mie mi-ar fi plăcut să adorm în fiecare seară când eram copil... Dar nu înainte de a te face atent la mesajul pe care Dr. Wayne Dyer ți l-a transmis în legătură cu efectul pe care ar dori să îl aibă această carte asupra micuțului tău: 
„Îmi doresc ca aceste suflete micuțe și neprețuite – dintre care multe mi-au adus atâta bucurie în viață, ascultându-mi poveștile – să închidă această carte și să se simtă atât de bine în pielea lor, încât să aibă în inimă convingerea că nimic nu este imposibil pentru ei. Și aș fi chiar încântat dacă aceasta ar deveni cartea pe care ar alege-o în fiecare seară… astfel încât o persoană așa de specială cum ești tu să le-o citească și recitească.


Vă trimit o mare de iubire,”( Dr. Wayne W. Dyer)Mai mult
Etichete:  #literaturacopii
Detalii produs
ISBN: 9786069136140
Editura ACT si Politon
Format: Carte Tiparita
Greutate: 0.24 kg
Detalii despre autor

Kristina Tracy este o scriitoare americană foarte draguță, care are și ea doi copii: Ava și Dane. Când nu scrie cărți și nu își petrece timp alături de cei doi copii năzdrăvani ai ei, Kristina grădinărește, călărește sau își redecorează casa. Dacă ai cunoaște-o personal, sigur ți-ar plăcea de ea, mai ales că mesajul ei pentru tine este: ești EXTRAORDINAR! Da, și tu, și tu, și tu, pentru că fiecare copil este extraordinar în felul lui aparte.