-70%
ASCULTAȚI GRATUIT UN FRAGMENT

Cum să fii bogat

(2) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

Format: MP3, 160-320 kbps - stereo

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

DURATA: 4 ORE ȘI 10 MINUTE

Lectura: Nae Alexandru

ISBN: 978-606-913-364-4

Oferta expiră în:

Audiobook
12,90 Lei PRP:43,00 Lei Salveaza 70%
eBook
22,40 Lei
Audiobook
12,90 Lei 43,00 Lei
MP3 download
36,71 Lei
Adaugă la favorite

Cum să fii bogat reprezintă o perspectivă reconfortantă care îți oferă o selecție de extrase din cele mai bune materiale scrise vreodată despre motivație și prosperitate.

 

 

Geniile fondatoare ale mișcării „Noii Gândiri” nu se ciocniseră încă de corectitudinea politică, așa că mesajele lor erau la fel de directe, de neîngrădite și de puternice precum le erau convingerile.

 

 

Acești mentori ai prosperității nu au apărut niciodată până acum împreună între coperțile aceleiași cărți.

 

Cum să fii bogat îți oferă cele mai interesante idei ale celor mai fascinanți scriitori, puse în lumină și aranjate astfel încât să se susțină și să se clarifice reciproc.

 

 

Descoperind – și demonstrând – o anumită cale către bogăție, ei i-au învățat și pe alții secretele și strategiile lor, prin intermediul scrierilor inspirate pe care le găsești în carte.

 

 

Cele 11 genii fondatoare ale mișcării de dezvoltare personală, a căror experiență și înțelepciune au oferit materialul pentru Cum să fii bogat, sunt: James Allen, Arnold Bennett, Robert Collier, Theron Q. Dumont, Napoleon Hill, Christian D. Larson, Orison S. Marden, dr. Joseph Murphy, Julia Seton, Ralph Waldo Trine și Wallace D. Wattles.

 

 

 

 

Citiți mai multe informații despre cartea "CUM SĂ FII BOGAT"

 

Joseph Murphy îți oferă în carte „Paisprezece pași către succes” pe care poți merge spre bogăție

 

 

1. Fii suficient de curajos ca să afirmi că ai dreptul să fii bogat, iar adâncurile minții tale îți vor onora cererea.

 

 

2. Nu vrei doar suficient ca să te descurci. Vrei toți banii de care ai nevoie ca să faci toate lucrurile pe care vrei să le faci și când vrei tu să le faci.

Familiarizează-te cu bogățiile minții tale subconștiente.

 

 

3. Atunci când banii circulă liber în viața ta, ești sănătos din punct de vedere economic. Uită-te la bani ca la o maree și nu-ți vor lipsi niciodată.

Fluxul și refluxul mareei sunt constante. Când mareea se retrage, ești absolut sigur că se va întoarce.

 

 

4. Dacă știi legile minții subconștiente, nu vei duce lipsă de nimic, indiferent de forma pe care o iau banii.

 

5. Unul dintre motivele pentru care oamenii de-abia se descurcă și nu au niciodată suficienți bani este faptul că ei condamnă banii. Ceea ce condamni se îndepărtează de tine.

 

 

6. Nu fă din bani un zeu. Sunt doar un simbol. Amintește-ți că adevăratele bogății sunt în mintea ta. Ești aici ca să duci o viață echilibrată – asta înseamnă inclusiv să obții toți banii de care ai nevoie.

 

 

7. Nu fă din bani singurul tău țel. Cere bogăție, fericire, pace, exprimare reală și iubire și emană și tu personal iubire și bunăvoință către toți. Și atunci, mintea ta subconștientă îți va oferi o dobândă dublă pentru toate aceste domenii.

 

8. Nu există virtute în sărăcie. Este o boală a minții, iar tu ar trebui să te vindeci imediat de acest conflict mental sau maladie mentală.

 

9.Nu te afli aici ca să trăiești într-un bordei, să te îmbraci în zdrențe sau să te înfometezi.Te afli aici ca să trăiești o viață abundentă.

 

10. Nu folosi niciodată expresiile „bani murdari” sau „disprețuiesc banii”. Pierzi ceea ce critici. Niciun lucru nu este bun sau rău, ci felul în care îl privești tu îl face să devină astfel.

 

11. Repetă frecvent: „Îmi plac banii. Îi folosesc cu înțelepciune, în mod constructiv și rațional. Îi cheltuiesc cu bucurie, iar ei se în torc înmiit”.

 

12. Banii nu sunt mai răi decât cuprul, plumbul, cositorul sau fierul pe care le poți găsi în pământ. Tot răul este cauzat de ignoranța și folosirea greșită a puterii mentale.

 

13. Faptul că vizualizezi în minte rezultatul final face ca subconștientul să-ți răspundă și să-ți ducă imaginea mentală la în deplinire.

 

14. Nu mai încerca să obții ceva fără să dai nimic în schimb. Totul are un preț. Ca să primești, trebuie să oferi. Trebuie să acorzi atenție mentală obiectivelor, idealurilor și inițiativelor, iar subconștientul te va susține.

Secretul pentru bogăție este folosirea legilor subconștientului, în care trebuie să sădești ideea de bogăție.

 

 

-Din „Puterea extraordinară a subconștientului tău”, de Joseph Murphy, 1963

 

 

 

Mai mult
Etichete:  #business
Detalii produs
ISBN: 978-606-913-364-4
Editura ACT si Politon
Format: Audiobook
Greutate: 0.17 kg
Audiobooks
Produse fizice (MP3): Audiobook