-70%
ASCULTAȚI GRATUIT UN FRAGMENT

Metoda GTD. Arta productivităţii fără stres

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

Format: MP3, 160-320 kbps - stereo

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-913-174-9

Oferta expiră în:

Audiobook
28,20 Lei PRP:94,00 Lei Salveaza 70%
Adaugă la favorite

Audiobookul de față reprezintă un veritabil manual de aplicare a metodologiei formulate, testate și implementate de David Allen pentru performanță fără stres în viața personală și profesională.„Metoda GTD descrie un proces incredibil de practic, care poate ajuta persoanele ocupate să-și recapete controlul asupra propriilor vieți. Te poate ajuta să ai mai mult succes. Încă și mai important, te poate ajuta să ai o viață mai fericită!” - Marshall Goldsmith, coeditor The Leader of the Future și Coaching for Leadership


„Sistemul GTD mi-a deschis uși atât în viața personală, cât și în cea profesională. Mi-a configurat modul de a trăi și continuă să mă ajute să fiu inovativ și creativ pe cât este posibil. Mai important, mă ajută să fiu strategic și eficient în așa fel încât să am mai mult timp pentru a face lucrurile care îmi plac - să petrec timp cu familia și să practic sporturi precum volei-ul, baseball-ul și snowboarding-ul.” -  Jeff Boliba, Burton SnowboardsDavid Allen este considerat un lider în domeniul productivității organizaționale și personale. Activitatea sa a fost prezentată în publicații precum Fast Company, Fortune, The Los Angeles Times, The New York Times, Wall Street Journal și multe altele.


Citiți mai multe informații despre Audiobook-ul „Metoda GTD. Arta productivității fără stres”

Știu că îţi place să rezolvi lucruri şi să le rezolvi bine şi totuşi vrei să și savurezi viaţa în feluri care par din ce în ce mai greu de atins, sau chiar de-a dreptul imposibile, dacă munceşti prea mult. Aceasta nu trebuie să fie o problemă de tipul „ori-ori”. Este posibil să faci eficient un anumit lucru și să exiști în același timp cu plăcere, în mediul tău de lucru obişnuit și cotidian.
Eu cred că eficienţa este un lucru bun. Poate că ceea ce faci tu este important, interesant sau util; sau poate că nu este, dar trebuie făcut oricum. În primul caz, vrei să obţii un beneficiu cât mai mare de pe urma investiţiei tale de timp şi energie. În cel de-al doilea, vrei să treci mai departe la alte lucruri, cât de repede poţi, fără vreun detaliu nerezolvat şi iritant.

„Arta de a-ţi odihni mintea şi puterea de a înlătura din aceasta toate neliniştile şi grijile este probabil unul dintre secretele celor mai măreți oameni ai noştri”. - Căpitanul J.A. Hatfield

Şi indiferent de activitatea pe care o desfășori, probabil că ţi-ar plăcea să fii mai relaxat, mai încrezător că orice ai face în clipa aceea este exact ceea ce ar trebui să faci — să ieși la o bere cu personalul tău după program, să îţi priveşti copilul adormit în pătuţul său, la miezul nopţii, să răspunzi la e-mailul pe care-l ai în față sau să petreci, după încheierea ședinței, câteva minute informale cu potențialul nou client este exact ceea ce ar trebui să faci, chiar atunci când o faci.
Scopul meu principal în scrierea acestei cărţi a fost de a te învăţa cum să fii cât se poate de eficient şi de relaxat, oricând ai nevoie sau vrei să fii așa.

Cum îţi dai seama că ceea ce faci este ceea ce ar trebui să faci, în orice moment? Niciun software, seminar, notebook tare, telefon inteligent sau chiar declaraţie a misiunii personale nu o să-ți ofere mai mult de douăzeci şi patru de ore într-o zi, nu o să-i simplifice conţinutul şi nici nu va lua această hotărâre, adeseori dificilă, în locul tău.


Utilizate adecvat, instrumentele de genul acela îți pot oferi un sprijin în deciziile tale, dar ele, în sine și de la sine, nu îţi oferă controlul şi nici nu te ajută să te concentrezi. În plus, tocmai când vei învăța cum să îţi amplifici productivitatea până la un anumit nivel, vei avansa sau vei fi forţat spre următoarea tranşă acceptată de responsabilităţi şi obiective creative, ale căror noi dificultăţi vor sfida capacitatea oricărei formule simple, oricărui termen la modă sau a oricăror noi dispozitive mobile digitale de a te readuce „în joc” pentru următoarea etapă, în viața personală și profesională. Este posibil ca tu să-ți fi stabilit obiceiuri şi instrumente personale care funcţionează pentru un timp, dar o schimbare majoră, cum ar fi o transformare substanţială în privința locului de muncă, primul copil sau cumpărarea unei case, le va pune la încercare sustenabilitatea şi îți va crea, probabil, mari bătăi de cap (dacă nu chiar haos!).

Cât privește metodele, acestea pot fi milioane și milioane, dar principiile sunt puţine. Omul care înţelege principiile îşi poate alege cu succes propriile metode. Omul care încearcă metode ignorând principiile va avea cu siguranţă necazuri. — Ralph Waldo Emerson


Pe de o parte, avem nevoie de instrumente confirmate care îi pot ajuta pe oameni să-şi focalizeze energiile strategic şi tactic, fără să lase nimic să alunece printre crăpături. Pe de altă parte, trebuie să creăm astfel de obiceiuri de gândire şi medii de lucru, încât persoanele cărora le pasă cel mai mult şi sunt cel mai implicate să nu clacheze din cauza stresului. Avem nevoie de standarde pozitive pentru muncă şi pentru stilul de viaţă, care să îi atragă şi să îi păstreze pe cei mai buni şi mai străluciţi oameni în organizaţiile noastre şi avem nevoie de practici personale şi pentru acasă, care să încurajeze claritatea, controlul şi creativitatea, pentru cei pe care îi iubim şi, cel mai important, pentru noi înşine.

Cartea este împărţită în trei părţi. Partea 1 descrie jocul per ansamblu, furnizând o scurtă prezentare generală a sistemului şi o explicație cu privire la unicitatea și actualitatea acestuia, prezentând apoi chiar metodologiile de bază, în cea mai concentrată şi elementară formă a lor. Partea a 2-a îţi arată cum să implementezi sistemul. Este instruirea ta personală, pas cu pas, pe tema aplicării concrete a modelelor. Partea a 3-a intră și mai mult în detalii, descriind rezultatele mai subtile şi mai profunde la care te poţi aştepta când încorporezi metodologiile şi modelele în munca şi în viaţa ta personală.

Vor exista repetiţii inevitabile ale conţinutului în cele trei părţi. Metodologia centrală este relativ simplă, dar poate fi exprimată şi înţeleasă la mai multe niveluri diferite de profunzime şi detaliu, prin intermediul diferitelor perspective şi lecţii de aici.


Promisiunea făcută aici a fost descrisă cu acuratețe de unul dintre clienţii mei, care a scris: „Când am aplicat cu regularitate principiile acestui program, mi-au salvat viaţa… când le-am aplicat cu convingere, mi-au schimbat viaţa. Acesta este vaccinul împotriva pompierismului cotidian (aşa-zisele solicitări urgente şi de criză din orice zi de lucru obişnuită) şi un antidot la dezechilibrul pe care mulţi oameni îl atrag asupra lor înşişi.”

Citiți mai multe informații despre actorul Cosmin Șofron

Cosmin Șofron

Actorul Cosmin Șofron este născut la data de 28 octombrie 1969, la București. La vârsta de 6 ani a început să joace tenis. Pentru următorii trei ani de zile, a crezut că acesta va fi viitorul său. Toate astea până într-o zi când a rupt la antrenament racordajul unicei sale rachete de tenis. Şi, fiindu-i prea ruşine să le spună părinţilor de această întâmplare – care în afară de faptul că putea însemna suspiciuni pe tema valorii sale ca tenisman (daca ar fi zis că e prea slab jucător, şi de aceea a rupt racordajul?), ar fi costat contravaloarea racordajului – Cosmin a renunţat să se mai ducă la antrenamente. A rămas însă un mare fan al tenisului. Şi ocazional, mai şi joacă.

A absolvit la Institutul de Teatru și Film, promoția 1997, la clasa profesorilor Alexandru Repan, Mitică Popescu și Victor Ștrengaru. Debutul său în teatru a avut loc în anul 1988 în mai multe spectacole de revistă la „Estrada Armatei”, sub îndrumarea regizorală a lui Nicolae Frunzetti. De atunci a jucat numeroase roluri în spectacole ca „Mantaua”, de N.V. Gogol (1991), „Bădăranii”, de Carlo Goldoni (2011) sau „Comedia erorilor”, de W. Shakespeare (2011).

De asemenea, activitatea sa este recunoscută și în film. La vârsta de 13 ani Cosmin Şofron apare în filmul „Vreau să ştiu de ce am aripi”. Un film care va fi într-adevăr un moment de referinţă şi pentru el, ca viitor actor, dar poate şi pentru filmul românesc, având în vedere nenumăratele premii pe care acest film le-a luat, şi în ţară şi în afara ei.  „Triunghiul morții” (1998) și „La Femme de L’Ombre” (2003) sunt doar alte două dintre filmele artistice în care Cosmin Șofron a mai fost distribuit. În spectacole de teatru pentru radio și televiziune și prezentări de televiziune a avut roluri principale în producții precum „Împăratul muștelor”(1994), „Sorocul”(2006), „Nota zero la purtare”(2004), „Nătăfleață și gâsca de aur”(2004) și multe altele.

La momentul actual desfăşoară în paralel cu activitatea de la teatrul "Excelsior" şi o intensă activitate ca regizor de dublaj şi traducător pentru studiourile de dublaje desene animate, în special pentru renumita firmă Disney.

AICI puteți accesa pagina web oficială a lui Cosmin Șofron

ACT și Politon vă oferă următoarele cărți audio lecturate/narate de către Cosmin Șofron:

  • „Cum gândește omul”, de James Allen;
  • „Putere nemărginită”, de Anthony Robbins;
  • „Trezește uriașul din tine”, de Anthony Robbins;
  • „Alege-te pe tine însuți”, de James Altucher;
  • „Duhul tău lăuntric”, de Harry W. Carpenter;
  • „Tu ești placebo”, de dr. Joe Dispenza;
  • „Tu ești placebo – Meditația 1 și Meditația 2”, de dr. Joe Dispenza;
  • „Tu ești soluția”, de Mark Victor Hansen și Bill Froehlich;
  • „Principiile unei afaceri-star”, de Richard Koch;
  • „Nu ceda, nu renunța”, de Louis Zamperini și David Rensin.

Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: allen-978-606-913-174-9
Editura ACT si Politon
Format: Audiobook
Greutate: 0.14 kg
Detalii despre autor
David Allen este recunoscut pe scară largă ca fiind cel mai important expert din lume în domeniul productivității personale și organizaționale. Activitatea de coaching desfășurată pe parcursul a treizeci de ani printre managerii corporativi și directorii executivi ai celor mai prestigioase corporații și instituții din America i-au adus recunoașterea revistei Forbes, care l-a clasat printre primii cinci antrenori executivi din SUA. Revista Business 2.0 l-a inclus în anul 2006 în topul său intitulat „50 de oameni care contează acum”. Revista Time a numit cartea sa emblematică, „Metoda GTD. Arta productivităţii fără stres”, „cartea definitorie de self-help în afaceri a deceniului”. Revista Fast Company l-a numit pe David „unul dintre cei mai influenți gânditori din lume” în domeniul productivității personale, datorită programelor și scrierilor sale remarcabile despre gestionarea timpului și a stresului, puterea concentrării și a viziunii aliniate și metodologiilor sale inovatoare în management.
Audiobooks
Produse fizice (MP3): Audiobook