Tu conduci afacerea, n-o lăsa pe ea să te conducă editia a II-a

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-913-407-8

Oferta expiră în:

Carte Tiparita
31,50 Lei PRP:42,00 Lei Salveaza 25%
Anunță-mă când revine în stoc
Adaugă la favorite

Descriere

Tu conduci afacerea, n-o lăsa pe ea să te conducă (Run Your Business, Don't Let it Run You), de Clay Mathile, este un ghid care se adresează micilor întreprinzători şi oamenilor de afaceri cu experienţă pentru a-i ajuta să-şi dezvolte afacerea astfel încât să devină tot mai profitabilă.


Acest ghid, bazat pe metoda simplă DOC – Direcţie, Operare, Control, vă învaţă cum să vă comportați cu angajaţii voștri şi cum să îi motivați pentru a fi mai productivi. O companie în care fiecare ştie ce are de făcut şi are acces la informaţii este o companie de succes. Prin urmare, aplicați managementul profesionist şi implicați-i pe toţi în atingerea obiectivelor pe termen scurt şi lung.


Vă întrebați cum să deveniți conducători mai buni şi mai eficienți? Clay Mathile are răspunsul. Urmați-i sfaturile, puneți în aplicare metodele învăţate şi monitorizați rezultatele. Veți fi uimiți să aflați că soluţia este la voi, iar schimbarea majoră ţine de atitudinea voastră.  


Clay Mathile

Clay Mathile este un antreprenor, investitor şi filantrop american, iar visul său este acela de a ajuta afacerile private să aibă succes, să fie profitabile şi sustenabile, pentru a crea locuri de muncă şi pentru a crea valoare pentru oamenii din jurul său.

Mai mult
Etichete:  #business
Detalii produs
ISBN: 978-606-913-407-8
Editura ACT si Politon
Format: Carte Tiparita
Dimensiuni (L x l x Î): 13 x 13 x 1 cm
Greutate: 0.2 kg
Detalii despre autor
Carte Tiparita
Produse fizice : Carte Tiparita