Ucenicii vrăjitori

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-630-303-203-0

PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

*Disclaimer: Rezultatele difera de la persoana la persoana, iar rezultatele nu sunt garantate.

Oferta expiră în:

Carte Tiparita
29,25 Lei PRP:39,00 Lei Salveaza 25%
Adaugă la favorite

Descriere

Ucenicii vrăjitori/ Les apprentis sorciers de Alexandra Henrion-Caude este o analiză la rece privind vaccinurile de tip ARN mesager care au fost create cu scopul de a ne proteja împotriva Covidului, sau, dacă vrei, este un răspuns de care mintea noastră avea nevoie cu privire la ce am introdus în corpul nostru odată cu vaccinurile anti-Covid. În ciuda faptului că pe alocuri opiniile autoarei alimentează dezbaterea curentă referitoare la riscurile și efectele secundare ale anumitor vaccinuri, această carte trebuie văzută ca o contribuție demnă de luat în seamă cu privire la un aspect fundamental al sănătății publice.  

 

Alexandra Henrion-Caude este o cercetătoare franco-britanică, doctor în genetică, care a fost distinsă în anul 2013, în Statele Unite, cu prestigiosul premiu Eisenhower Fellowship pentru contribuții deosebite în domeniul ei de activitate. 

 

Alexandra Henrion-Caude a condus mai multe echipe de cercetare genetică la spitalele Trousseau și Necker din Paris și a ocupat timp de mai mulți ani funcția de director de cercetare al INSERM - Institutul Național de Sănătate și Științe Medicale din Franța. Alexandra Henrion Caude a descoperit implicațiile ARN-ului în diferite boli genetice la copii și a dezvăluit existența ARN-ului MitomiR cu rol important în reglementările fundamentale ale celulelor. După ce a făcut un postdoctorat la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Harvard, în anul 2015 s-a mutat în Africa, în Republica Mauritius, unde a fondat institutul de cercetare: SimplissimA, al cărui scop este să îmbine medicina tradițională cu știința inovatoare. 

 

Cartea de față te va ajuta să înțelegi ce este ARN-ul mesager, cel folosit în vaccinurile anti-Covid, și te va determina să meditezi o dată în plus la idei precum:

 

Oamenii sunt responsabili de apariția acestui virus;

Big Pharma nu este salvatorul omenirii;

Generații la rând pot plăti cu sănătatea lor o greșeală a unei companii farmaceutice; 

Testele PCR nu sunt lipsite de riscuri; 

Este o nebunie să tratezi o populație sănătoasă ca și cum ar fi bolnavă...

 

Cartea este împărțită în 5 capitole, după cum urmează:

 

1. Un vaccin de tip ARN mesager care își respectă promisiunile... dar nu pe toate

 

Cu siguranță că nimeni nu vrea să se întoarcă în timp, dar pentru a ne face o mică idee despre dimensiunile exacerbate de presă ale pandemiei de coronavirus autoarea ne reamintește că publicația Le Journal du dimanche (JDD) scria pe 13 iunie 2020: „Mai mult de un milion de articole despre epidemie au fost publicate în presă de la 1 martie ”.

 

Ceea ce a uimit pe toată lumea la acest vaccin a fost rapiditatea cu care a fost creat. De la cererea de a se crea un vaccin anti-Covid formulată de OMS la 11 februarie 2020, până la prima injecție care a fost făcută unui om s-au scurs exact 10 luni.

 

Mai mult decât atât, echipa Moderna, a dezvoltat un vaccin-candidat după exact 42 de zile de la publicarea secvenței genomice a virusului de către oamenii de știință chinezi pe 11 februarie 2020. Cu alte cuvinte, avem de-a face cu o echipă care a descoperit formula unui vaccin anti-Covid în două zile și a dezvoltat-o în produsul final în 42 de zile.

 

„Lui Ugur Sahin, cofondatorul BioNTech, nu i-au trebuit decât „câteva ore” dintr-o singură zi, și anume 25 ianuarie 2020, pentru a găsi formula pentru vaccinul său! Aflăm această informație dintr-un podcast al Wall Street Journal, fiind confirmată apoi de purtătorul de cuvânt al BioNTech într-un articol din ziarul Business Insider . Și aici, o rapiditate și o eficacitate inedite.” - Ucenicii vrăjitori, Alexandra Henrion-Caude

 

Autoarea își exprimă nemulțumirea față de faptul că toți președinții de stat au recomandat vaccinarea în condițiile în care:

 

Vaccinul nu împiedică infectarea cu Covid.

Vaccinul nu împiedică reinfectarea cu Covid.

Vaccinul nu împiedică infectarea celorlalți. 

Vaccinul nu împiedică moartea cauzată de Covid.

 

În această secțiune autoarea aduce în discuție numeroase date și studii care fac referire la reacțiile adverse și decesele survenite post-vaccinare înregistrate de când a început vaccinarea populației anti-covid până în prezent. Amintim aici doar câteva dintre ele:

 

„În baza de date a VAERS din Statele Unite, numărăm, pe data de 9 septembrie 2022, dacă luăm în considerare doar formele grave, peste 30.000 de morți, 177.000 de spitalizări, 135.200 de urgențe, 10.000 de șocuri anafilactice, dar și aproape 58.000 de handicapuri permanente, 52.000 de miocardite, 34.000 de cazuri de punere în pericol a vieții, 44.700 de reacții alergice severe, 16.000 de atacuri de cord, aproape 15.000 de cazuri de Zona Zoster, 9.000 de probleme cu trombocitele de tip trombocitopenie și 5.000 de avorturi spontane în care este acuzată o legătură cu vaccinurile Covid .” - Alexandra Henrion-Caude, Ucenicii vrăjitori

 

În iulie 2012, un grup de oameni de știință le-a cerut celor doi directori Moderna și Pfizer să facă publice datele studiilor clinice, nu doar protocoalele, arătându-se astfel îngrijorați de faptul că vaccinurile Pfizer și Moderna prezintă ambele o creștere a riscului absolut de reacții adverse grave pentru unul din 800 de vaccinați.

 

Pe 12 septembrie 2022, în revista Social Science Research Network (SSRN) este publicat un alt studiu, care dezvăluie, de această dată, că vaccinul poate fi mai periculos decât virusul însuși, până la de 98 de ori mai periculos. Studiul este făcut de oamenii de știință de la Harvard și de la Johns-Hopkins și se bazează pe datele Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din Statele Unite (CDC) și ale laboratoarelor, referitoare la tinerii adulți între 18 și 29 de ani.

 

În continuare sunt amintite și alte posibile efecte secundare ale vaccinurilor, precum:

 

- tulburările menstruale;

- bolile cardiovasculare de tip miocardită și pericardită;

- bolile neurologice (cel mai frecvent raportate după vaccinare);

 

Citind pe site-ul Pfizer despre motivele pentru care ar trebui să ne vaccinăm, autoarea citează:

 

„1. Pentru a te ajuta să te protejezi și pentru a-ți îndeplini datoria față de comunitatea ta.” 

„2. Pentru că cea mai mare parte a efectelor secundare sunt, de obicei, ușoare sau moderate și sunt de scurtă durată.” 

 

2. Ce este ARN-ul?

 

„ARN-ul, ADN-ul și proteinele sunt materia primă din care sunt alcătuiți oamenii. Moleculele sunt baza vieții, baza corpului nostru. Ele sunt cele care ne fac om, pisică,  măr, plantă etc. Iar ADN-ul și ARN-ul fac parte din miliardele de molecule care se află în corpul nostru. De altfel, când zic „miliarde”, sunt destul de departe de adevăr, deoarece organismul nostru este alcătuit dintr-o mie de octilioane de molecule, adică un număr format din 27 de cifre...” – Ucenicii vrăjitori, Alexandra Henrion-Caude

 

În această secțiune autoarea explică detaliat și pe înțelesul tuturor ce este acidul ribonucleic (ARN), pentru a înțelege mai bine cum funcționează vaccinurile pe baza de ARN mesager. Și, înțelegând cum funcționează acesta, vom afla răspunsul la această întrebare: 

 

A fost vaccinarea de tip ARN o idee înțeleaptă? Cu alte cuvinte, ne-am jucat de-a ucenicii vrăjitori?

 

„Ne datorăm propria identitate, singularitatea noastră, ADN-ului și ARN-ului. Aceste molecule sunt, după cunoștințele noastre, singurele care poartă toată informația genetică care face din noi un corp complet, capabil să existe pe durata unei vieți.” – Ucenicii vrăjitori, Alexandra Henrion-Caude

 

Iată mai jos, principalele diferențe dintre ARN și ADN evidențiate de Alexandra Henrion-Caude:

 

ARN-ul coordonează.   ADN-ul stochează.
ARN-ul este o moleculă monocatenară (un singur lanț). ADN-ul este întotdeauna alcătuit din două lanțuri.
ARN-ul este alcătuit din riboză. ADN-ul este alcătuit din dezoxiriboză.
ARN-ul este instabil.  ADN-ul este stabil.
ARN-ul se plimbă absolut peste tot, atât în interiorul, cât și în exteriorul celulei. Peste tot în corpul nostru, dar și peste tot pe pământ.  ADN-ul rămâne întotdeauna în nucleu și în mitocondrii, care sunt seiful genetic și, respectiv, centralele energetice ale celulei.

 

În timp ce teoretic cunoaștem ceea ce este și care sunt funcțiile ARN-ului, părerea doctorului în genetică Alexandra Henrion Caude este că:

 

„Știm lucruri despre ele, bineînțeles, dar nu le înțelegem perfect. Nimeni nu avea dreptul să spună că știm ce îi va face corpului nostru un vaccin de tip ARNm pe termen lung, nici măcar pe termen mediu sau scurt.” – Ucenicii vrăjitori, Alexandra Henrion-Caude

 

3. ARN-ul, o moleculă genială

 

ARN-ul - motorul vieții.”

 

După părerea autoarei ARN-ul este o moleculă genială care ne oferă promisiunea unor diagnostice și a unor tratamente revoluționare în viitor. De altfel, ARN-ul este atât de genial, încât a primit 16 premii Nobel între 1910 și 2020, dintre care nouă premii Nobel pentru fiziologie și medicină și șapte pentru chimie!

 

Deocamdată el este folosit astăzi ca o unealtă pentru stabilirea unui diagnostic.

 

Din această secțiune, aflăm:

 

De ce nici testele PCR nu au fost o idee bună, din moment ce ARN-ul din salivă permite stabilirea unui diagnostic precis și noninvaziv.

ARN-ul este maestrul epigeneticii, iar modificările care intervin în el se transmit mai departe, generații la rând;

ARN-ul permite producerea numărului exact de proteine de care are nevoie corpul nostru.

ARN-ul este un tratament. Un medicament pe bază de ARN este unic față de alte medicamente, pentru că este, de fiecare dată, un veritabil lunetist. Trage exact la țintă. Autoarea ne prezintă aici cele 12 medicamente dezvoltate până în prezent pe bază de ARN și afecțiunile pe care le tratează acestea cu succes.

ARN-ul ne obligă să fim mai responsabili în privința tuturor alegerilor pe care le facem în viață, pentru că acestea vor fi luate în calcul de ARN-ul nostru și vor influența sănătatea noastră, a apropiaților noștri și, cu atât mai mult, a generațiilor viitoare. 

 

 

4. ARN-ul mesager, o moleculă cu numeroase necunoscute

 

„Cercetătorii au vrut să vadă cât de toxică este Spike. Așa că au injectat-o într-un pește-zebră. Rezultatul: ficatul, rinichii, ovarele și creierul au fost atât de afectate, încât au dus la moartea săracului animal.” - Alexandra Henrion-Caude, Ucenicii vrăjitori

 

În această secțiune aflăm răspunsul la o întrebare care ne-a preocupat pe toți în timpul pandemiei de Coronavirus: Ce este ARN-ul mesager?

 

Așadar, ARN-ul mesager este în același timp, „mesajul” și „mesagerul” său, fiind atât de complex încât autoarea îl descrie ca fiind un „un millefeuille de informații”.

 

Tot aici aflăm de cât timp folosim ARN-ul mesager pentru a preveni sau pentru a trata o boală.

 

Descoperit în 1960, ARNm-ul a fost injectat pentru prima oară la oameni 30 de ani mai târziu. Și deși a fost testat pe oameni timp de încă 30 de ani, niciunul dintre studiile efectuate nu a obținut autorizația de punere pe piață.

 

În anul 2000 s-a încercat tratarea cancerului de prostată cu un vaccin de tip ARNm, dar după 15 ani de cercetare tratamentul s-a dovedit un eșec. În 2005, s-a testat fără succes un vaccin de tip ARNm pentru tratarea cancerului de piele. În 2009 ARNm-ul a fost folosit pentru tratarea cancerului pulmonar, dar după 10 ani de testări, tratamentul s-a dovedit ineficient. 

 

ARNm-ul a mai fost testat tot fără succes pentru tratarea: virusului HIV, a rabiei, a cancerului cerebral sau a celui de măduva spinării, a glioblastomului, a insuficienței cardiace asociate cu diabetul de tip 2, a virusului Zika și a cancerului gastro-intestinal și a virusului respirator sincițial. 

 

În ceea ce privește testele efectuate pentru tratarea gripei aviare, acestea au avut ceva mai mult succes, doar că, efectele secundare observate erau foarte grave. 

 

În concluzie, în 2021, când s-au lansat campaniile de vaccinare împotriva Covidului, existau deja 70 de studii clinice despre vaccinurile de tip ARNm înregistrate pe site-ul oficial al ClinicalTrials.gov (site-ul Institutului Național de Sănătate din Statele Unite). Din aceste 70 de studii, 17 s-au axat pe diverse boli, fără ca vreunul să treacă de faza II. După apariția Covidului au apărut însă dintr-odată, 53 de studii care încercau să-l eradicheze. Pfizer și Moderna au trecut cât ai clipi de la faza I la II, apoi la III. De ce? Pentru că Statele Unite au relaxat reglementările, astfel încât laboratoarele să-și poată face studiile în mod accelerat. Faimosul fast-track.

 

E cât se poate de evident astfel faptul că mesajul pe care ni-l transmiteau în perioada pandemiei marii producători de vaccinuri anti-covid pe bază de ARNm cum că aceste vaccinuri erau cunoscute și utilizate de mult timp, era fals.

 

„Ni s-a spus că ARNm-ul care ni se injecta nu se va mișca din braț și va dispărea rapid din organismul nostru. Cu siguranță ați auzit-o, din moment ce au trâmbițat despre asta când ne-au vândut vaccinul. Dar e adevărat? Nu.” - Alexandra Henrion Caude, Ucenicii vrăjitori

 

Tot din această secțiune a cărții aflăm care este principiul acestor vaccinuri de tip ARNm anti-Covid și prin ce se diferențiază el de vaccinurile clasice:

 

1. Un vaccin clasic însemna să îți injectezi un virus atenuat sau o bucată de proteină dintr-un virus inactivat, care erau total inofensive. Sistemul nostru imunitar recunoștea aceste corpuri străine și fabrica imediat anticorpi împotriva lor.

 

2. În cazul unui vaccin de tip ARNm, ni se injectează o capsulă în care se pune ARNm. Totul este sintetic. Această tehnologie a capsulei este aceeași ca cea folosită în vaccinurile de tip ARNm împotriva gripei aviare și a rabiei... acelea care nu funcționau. Astfel, răspunsul nostru imunitar nu vine imediat ci cam la două săptămâni de la injectare. 

 

3. Capsula fuzionează cu celulele noastre, adică ARNm-ul intră în ele. Acum, celulele se transformă dintr-odată într-o uzină care produce ceea ce ARNm-ul din vaccin ne forțează să producem. Odată cu această injecție, vine un nou ordin. Astfel, celulele noastre sunt reprogramate, deoarece informația acestui ARNm sintetic este concepută să se impună, să fie executată cu o productivitate ridicată. CureVac – un laborator german – îl aseamănă cu un „stick USB” care dă ordine celulelor noastre. „Puteți să conectați pur și simplu stickul USB la corp, el citește informațiile și fabrică orice proteină vreți ”, ne explică cofondatorul CureVac, vorbind despre ARNm. 

 

4. În cazul vaccinului Covid-19, ordinul dat este de fabricare a unei proteine SARS-CoV-2: aceasta se numește Spike. Dar această proteină a virusului nu a fost inactivată. Deci nu este inofensivă.

 

5. O altă diferență față de vaccinurile clasice este că organismul nostru se găsește într-o situație deosebit de inconfortabilă, nimic neîmpiedicând sistemul nostru imunitar să atace propriile noastre celule care produc acest Spike străin. Celulele noastre sunt cele care produc proteina virusului și propriul nostru sistem imunitar de apărare este cel care va ataca celulele care o generează. Cu alte cuvinte, nu este exclus ca acest tip de vaccinare să ducă la o autodistrugere parțială a corpului nostru și să deschidă calea unor posibile boli autoimune.

 

Acest lucru a fost demonstrat de observarea pacienților care au suferit de afecțiuni ale inimii după vaccinare. Analizând peretele muscular al inimii (miocardul) la indivizii vaccinați, oamenii de știință au găsit atât proteina Spike, cât și celule inflamatorii . Prezența acestor celule la nivelul proteinei Spike duce, din păcate, cu gândul la un răspuns autoimun.

 

Și din păcate, lista relelor pe care le poate face proteina Spike organismului nostru nu se oprește aici. Vă las să le descoperiți singuri pe restul în carte…

 

În ceea ce privește o altă întrebare care ne-a frământat pe toți multă vreme, „Care este durata de viață a ARN-ului mesager în corpul nostru?”, răspunsul prompt dat de autoare este: „Nu se știe.”

 

Cât despre: care este traiectoria vaccinului de tip ARNm?, autoarea ne dă o altă veste proastă. Răspunsul autorităților conform căruia: „este injectat în mușchi, rămâne acolo” se pare că este cât se poate de fals. 

 

Suntem modificați genetic de acest vaccin de tip ARNm?  Autoarea oferă în acest sens o argumentație logică care îi susține răspunsul: „aceste virusuri, printre care și SARS-CoV-2, sunt capabile să modifice ADN-ul la nivel epigenetic, chiar dacă nu invadează genomul .”

 

Și ca să ne facem o imagine și mai completă asupra necunoscutelor pe care le ascunde ARN-ul mesager, Crucea Roșie americană, responsabilă, printre altele, de transfuzia de sânge în Statele Unite, anunța pe 19 aprilie 2021, într-o postare pe Twitter, că nu folosește decât sângele celor nevaccinați ... Ciudat, nu?

 

5. Big Pharma, salvatorul omenirii

 

„70% din populația lumii s-a vaccinat.” - Alexandra Henrion-Caude, Ucenicii vrăjitori

 

Vă las să vă delectați în voie cu informațiile din acest capitol referitoare la o parte din medicamentele comercializate de Big Pharma, medicamente care s-au dovedit a provoca efecte secundare mult mai grave decât beneficiile pe care le aveau asupra oamenilor, să înțelegeți ce înseamnă o greșeală făcută de companiile farmaceutice pentru sănătatea mai multor generații, să vă convingeți că indiferent de cât de bune sau de rele ar fi aceste vaccinuri, ele au adus producătorilor o groază de bani (vezi prețurile de producție vs. prețurile de comercializare) și mai ales, vă invit să vă gândiți foarte bine atunci când vine vorba de vaccinarea copiilor anti-Covid, mai ales în condițiile în care nici măcar testele preliminare nu au fost duse până la capăt. Sau altfel spus, în condițiile în care „am pilotat avionul în timp ce încă îl construiam”…

 

Iată mai jos sursele folosite de autoare pentru documentare:

 

https://www.lejdd.fr/Societe/coronavirus-plus-dun-million-darticles-sur-lepidemie-ont-ete-publies-dans-la-presse-depuis-le-1er-mars-3974500

 

https://www.who.int/publications/m/item/covid-19-public-health-emergency-of-international-concern-(pheic)-global-research-and-innovation-forum


https://www.forbes.com/sites/leahrosenbaum/2020/05/08/fueled-by-500-million-in-federal-cash-moderna-races-to-make-1-billion-doses-of-an-unproven-cure/


https://www.businessinsider.com/pfizer-biontech-vaccine-designed-in-hours-one-weekend-2020-12?r=US&IR=T


https://www.bfmtv.com/politique/emmanuel-macron-sur-le-vaccin-contre-le-covid-19-l-espoir-est-la_VN-202012310213.html


https://www.leparisien.fr/international/covid-19-l-allemagne-affrontera-encore-des-temps-difficiles-met-en-garde-merkel-dans-ses-voeux-31-12-2020-8416738.php


https://www.lunion.fr/id291537/article/2021-09-10/biden-etend-la-vaccination-obligatoire-aux-deux-tiers-des-travailleurs


https://ici.radio-canada.ca/nouvelle/1805545/covid-variant-delta-poutine-vaccination-obligatoire-politique


https://www.euractiv.fr/section/l-europe-dans-le-monde/news/ne-pas-se-vacciner-cest-appeler-a-mourir-selon-le-premier-ministre-italien/


https://www.science.org/doi/10.1126/science.abm0620?url_ver=Z39.88-2003&rfr_id=ori:rid:crossreforg&rfr_dat=cr_pub%20%200pubmed#Tl


https://www.who.int/director-general/speeches/detail/who-director-general-s-opening-remarks-at-the-media-briefing-on-covid-19---24-november-2021


https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2202092


https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8481107/


https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2210093


https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf


https://vigiaccess.org/


https://medicalcrisisdeclaration.com/


https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting


https://www.adrreports.eu/en/index.html


https://apps.tga.gov.au/Prod/daen/daen-entry.aspx


https://www.health.gov.au/health-alerts/covid-19/weekly-reporting?language=und#covid%2019-summary-statistics


https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?EVENTS=on&PAGENO=8&PERPAGE=%2010&ESORT=&REVERSESORT=&VAX=%28COVID%2019%29&VAXTYPES=%28COVID-19%29&DIED=Yes


https://openvaers.com/


https://vigiaccess.org/


https://virologyj.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12985-022-01831-0


https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736%2822%2900089-7/fulltext


https://www.bmj.com/content/378/bmj.o1731/rr-0


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35537987/


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36055877/


https://www.berliner-zeitung.de/gesundheit-oekologie/nebenwirkungen-wir-sehen-eine-absolute-risiko-erhoehung-durch-die-mrna-impfung-li.265003


https://aitia.fr/erd/effets-indesirables-nous-constatons-une-augmentation-absolue-du-risque-avec-la-vaccination-arnm/


https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4206070


https://brightoncollaboration.us/wp-content/uploads/2020/11/SPEAC_SO1_2.2_2.3-SO2-D2.0_Addendum_AESI-Priority-Tiers-Aug2020-v1.2.pdf


https://www.who.int/teams/regulation-prequalification/regulation-and-safety/pharmacovigilance/networks/vaccine-safety-net/vsn-members/brighton-collaboration


https://www.i24news.tv/fr/actu/coronavirus/1644423509-israel-coronavirus-10-des-femmes-rapportent-des-cycles-menstruels-irreguliers-apres-la-3e-dose-de-vaccin-etude


https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8919838/#!po=36.9718


https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2788346


https://jamanetwork.com/journals/jamacardiology/fullarticle/2791253


https://www.nature.com/articles/s41598-022-10928-z


https://vigiaccess.org/


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36037757/


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34750810/


https://www.cureus.com/articles/93533-chronic-inflammatory-demyelinating-polyneuropathy-post-mrna-1273-vaccination#!/


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34480607/


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34668274/


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36366936/


https://www.pfizerbiontechvaccine.ca/fr/why-get-vaccinated-against-covid-19


https://pfizerbiontechvaccineca-preview.dev.pfizerstatic.io/fr/faq-misconceptions#vaccine-first-accrodian

 

https://www.scotsman.com/health/coronavirus/anti-vaxxer-concerns-force-removal-of-deaths-by-vaccine-status-data-3571856


https://www.documentcloud.org/documents/22309653-walensky-letter


https://www.sst.dk/en/english/Corona-eng/Guidelines-vaccination-and-disease-prevention/Vaccination


https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2022/september/rekommendation-om-allman-vaccination-mot-covid-19-for-barn-1217-ar-tas-bort/

 

https://www.nobelprize.org/prizes/lists/all-nobel-prizes/


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28424332/


https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34793513/

 

Mai mult
Etichete:  #Diete si Sanatate
Detalii produs
ISBN: 978-630-303-203-0
Editura ACT si Politon
Format: Carte Tiparita
Greutate: 0.35 kg
Detalii despre autor