ASCULTAȚI GRATUIT UN FRAGMENT

Tu conduci afacerea, n-o lăsa pe ea să te conducă editia a II-a

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-93730-5-7

Format: MP3, 128 kbps - mono

Poate fi descarcat pe orice dispozitiv, de cate ori doriți.

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

MP3 download
32,49 Lei
Adaugă la favorite
Durata: 6 ore

Lectura: Ionuț GramaTu conduci afacerea

ACT și Politon vă invită să studiați principiile managementului profesionist, gândite de Clay Mathile. Tu conduci afacerea este un audiobook pentru dezvoltarea afacerilor. Aveți posibilitatea de a asculta, în lectura lui Ionuț Grama, timp de 6 ore, această carte audio în varianta download.

Veți asculta poveștile unor proprietari de afaceri precum Tessie și David, pe care adoptarea managementului profesionist, i-a ajutat să conducă dezvoltarea, inspirând totodată moduri inovatoare de exercitare a controlului, pentru a asigura serviciile de înaltă calitate prestate de angajații ce-și iubesc meseria. Tony a introdus familia ca valoare de înaltă prioritate în cultura afacerii sale, ceea ce a avut ca rezultat o experiență neprețuită pentru el, pentru fiul său și pentru echipa sa managerială. Acestea sunt doar câteva exemple dintre cele prezentate în cadrul audiobookului.
Mai mult
Etichete:  #business
Detalii produs
ISBN: mathile-978-606-93730-5-7
Editura ACT si Politon
Format: MP3 download
Detalii despre autor
Clay Mathile este un antreprenor, investitor şi filantrop american, iar visul său este acela de a ajuta afacerile private să aibă succes, să fie profitabile şi sustenabile, pentru a crea locuri de muncă şi pentru a crea valoare pentru oamenii din jurul său.
Mp3 Downloads
Download (MP3): MP3 download