Pachet cărți Robin Sharma

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
149,94 Lei PRP:214,20 Lei Salveaza 30%
Adaugă la favorite

Descriere

S-ar putea ca de multe ori în viață să te simți nefericit dintr-un motiv superficial pe care tu, însă, preferi să îl iei mult prea în serios. S-ar putea ca de multe ori să preferi să nu te bucuri în loc să o faci, să nu dansezi în loc să te lași purtat pe ritmurile muzicii și să nu râzi deși corpul tău ar vrea și ar avea nevoie de asta...

 

Asta pentru că uneori, noi oamenii uităm care este adevăratul scop al vieții: acela de a ne bucura prin toți porii de ea, chiar dacă nu reușim să vedem atât de clar motivele pentru care trebuie să fim recunoscători și mulțumiți.

 

Cărțile lui Robin Sharma au capacitatea de a-ți reaminti secretele unei vieți cu adevărat împlinite și fericite, atrăgându-ți atenția că, de cele mai multe ori, problemele nu constau în ceea ce te preocupă și îngrijorează pe tine, ci în modul cum percepi tu lucrurile și în atenția disproporționată pe care le-o acorzi în raport cu importanța lor.

 

În Clubul 5 a.m, Sharma ne atrage atenția că nici măcar nu avem nevoie de motive majore de bucurie pentru a fi fericiți, atât timp cât suntem în viață:

 

„Am întâlnit odată un om care mi-a spus că simte o fericire considerabilă atunci când vede o persoană în viață. „De ce?”, l-am întrebat eu. <Pentru că am văzut atâția oameni morți în viața mea, încât este un dar prețios să întâlnesc pe cineva în viață>, a spus el.”

 

Robin Sharma autorul celebrei cărți „Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul” este el însuși un om de la care ai ce învăța. Deși s-a pregătit să devină avocat urmând o facultate de Drept, din simplul motiv că în concepția populară toți avocații se bucură de o viață bună și îndestulată, deși a profesat pentru o scurtă perioadă de timp ca avocat de litigii, bucurându-se de succes, în cele din urmă și-a urmat chemarea inimii dedicându-se scrisului. Chiar dacă pasiunea pentru scris nu i-a adus satisfacții de la prima încercare, a perseverat, ajungând în cele din urmă un scriitor de succes, multe dintre cărțile lui fiind bestsellere.

 

Te invit în rândurile de mai jos să descoperi patru dintre cărțile sale și să devii mai optimist, mai încrezător și mai convins de faptul că viața este făcută pentru a râde, a dansa și a te juca.

 

„Fă-ți timp să te joci. Găsește timp să fii un pic nesăbuit și caraghios. Dă dovadă de imaginație la serviciu și readu curiozitatea în viața ta. Întoarce-te la sentimentul de uimire pe care îl aveai atunci când existența ta însemna fantezie, plăcerea mersului pe bicicletă și bucuria pe care o simțeai în fiecare clipă a acestei călătorii numite viață. Și data viitoare când cineva se uită la tine – la servieta ta, la costumul tău business și la figura ta serioasă – și te va întreba ce ai de gând să faci astăzi, te invit să-i oferi încrezător singurul răspuns care contează: „Mă duc afară la joacă.”

 

Zi de zi erou. Manifestul

 

În această capodoperă, Robin Sharma prezintă într-un mod foarte accesibil cele mai bune principii, protocoale și tactici ale metodei lui de mentorat, transformând astfel această carte într-o lucrare valoroasă, care este deopotrivă un manual pentru productivitate sporită, un ghid de instrucțiuni pentru a duce o viață remarcabilă, dar și o hartă universală care îți va arăta cum să devii mai puternic din punct de vedere spiritual.

 

În paginile acestei cărți absolut unice în felul ei vei descoperi:

 

Detalii referitoare la modul în care cei mai creativi, productivi și prosperi oameni de pe planetă își formează obiceiuri excepționale și își organizează zilele și viața în general;

 

Practici eficiente pentru a avea mai multă energie și a trăi mai mult;

Un plan pentru a realiza adevărate capodopere în domeniul tău de activitate, care să inspire generațiile viitoare;

Tehnici bazate pe neuroștiințe pentru a transforma problemele în reușite, temerile în combustibil și rănile trecutului în acte zilnice de eroism;

O înțelepciune neobișnuită (și cu greu câștigată) care te va ajuta să dobândești mai mult calm și să îți câștigi libertatea spirituală care înnobilează o viață frumoasă.

 

Volumul „Zi de zi erou. Manifestul” este alcătuit din 101 eseuri motivaționale care abordează subiecte foarte variate, precum: cum poți face trecerea de la statutul de victimă la cel de erou; sfaturi demne de urmat de la cei mai buni mentori; o lecție prețioasă de viață de la un banal vânzător de castane; principiul IPOP pentru pozitivitate accelerată; pericolele mediocrității și importanța încrederii în sine; lecțiile pe care ni le poate preda o traumă; factorii care ne împiedică să atingem excelența; productivitatea; tehnica lui Misty Copeland de construire a încrederii de sine; cum să îți transformi frica în combustibil și slăbiciunile în valoare; cât de important este să înțelegi faptul că deși ești diferit de ceilalți ești la fel de valoros ca oricare dintre ei; cum să ucizi ceea ce iubești atunci când vine vorba de creație; cât de multe uităm să simțim atunci când suntem blocați în propriile noastre gânduri; povestea omului care a clipit de două sute de mii de ori pentru a scrie o carte (The Diving Bell and the Butterfly / Scafandrul și fluturele), după ce a suferit un accident vascular cerebral major care l-a lăsat complet paralizat, cu excepția unei pleoape; cele mai bune modalități de a-ți îmbunătăți autodisciplina și abilitatea de a fi consecvent; cum lucrează eminențele; cum să devii un comunicator fantastic; cum să atingi culmile succesului; cum să le închizi gura celor care te invidiază; care sunt lucrurile pe care ți le dorești cel mai mult în viață și un mic imbold pentru a nu mai amâna să te bucuri de ele.

 

Cartea de față te va ajuta să îți schimbi percepția asupra lucrurilor și a oamenilor din jurul tău, dar și să accepți mai ușor acele părți imperfecte ale vieții tale care nu trebuie să te împiedice să ai o viață măreață.  

 

Clubul 5 a.m. Fii stăpân pe dimineața ta! Fă-ți viața mai bună

 

Te-ai întrebat vreodată dacă are vreo importanță ora la care ne trezim? Dacă o oră în plus sau în minus de somn ne poate influența în vreun fel nivelul de performanță și reușită de peste zi? Sau dacă are vreo importanță ceea ce facem dimineața la prima oră: mișcare, meditație, lectură, vizionat știri sau lenevit în pat până târziu pentru a ne bucura de o viață frumoasă și a avea realizări excepționale? Robin Sharma crede că da. Asta pentru că studiile consultate de el arată că cele 5 atuuri ale geniului, și anume:  concentrarea mentală, energia fizică, voința personală, talentul original și timpul zilnic se află la nivelul cel mai ridicat dimineața. 

 

Autorul îți prezintă metoda și stilul de viață 5 a.m prin intermediul a 4 personaje simbolice, mentori și ucenici: Vrăjitorul, vagabondul (Domnul Riley), artistul și antreprenoarea. Cei patru se întâlnesc la o conferință de dezvoltare personală în cadrul căreia ia cuvântul Vrăjitorul, un reputat orator. Fiecare dintre aceste personaje are o lecție de învățat și o lecție de oferit. Problemele lor, pot fi și problemele tale, iar răspunsurile pe care le oferă unii dintre ei pot fi răspunsurile pe care le cauți tu chiar în acest moment. Fiecare dintre cele patru personaje devine astfel o voce. Artistul surprinde cât se poate de obiectiv societatea zilelor noastre cu slăbiciunile, ridicolul și snobismul ei, antreprenoarea surprinde problemele cu care se confruntă liderii, în timp ce vagabondul, ca și Vrăjitorul de altfel, sunt vocile ce par să dețină cheia la toate marile probleme ale societății.

 

Dacă îți plac cărțile de dezvoltare personală, aceasta este o lectură pe care să o iei în considerare, ținând cont de faptul că este scrisă într-un mod total diferit de tot ce ai citit până acum.

 

Ghidul Măreției. Un coach de talie mondială în domeniul succesului îți împărtășește secretele pentru a atinge măiestria în viața personală și în afaceri

 

O carte pe care să o răsfoiești câte puțin în fiecare zi. În timp ce îți bei cafeaua de dimineață, în timp ce îți mănânci sandviciul la prânz, sau înainte de culcare. 101 eseuri despre viață, muncă, leadership, afaceri, imagine de sine, relații, parenting, relaxare și distracție, factorul uau și alte teme interesante care te pot ghida să îți schimbi modul de a „naviga” prin viață.

 

Cartea se aseamănă cu un panou de comanda cu 101 butoane, în care fiecare eseu reprezintă un buton. E de ajuns să apeși unul dintre ele pentru a deschide o nouă fereastră prin care să vezi lumea diferit. La sfârșitul lecturii vei fi deschis deja 101 ferestre noi spre lume, iar fiecare dintre ele îți va oferi o perspectivă diferită. Gândește-te pentru o clipă doar, dacă doar una dintre aceste ferestre ar rămâne etern închisă, ai rata o perspectivă asupra lumii… Poate pe cea mai frumoasă…

 

Ghidul măreției se adresează unui segment larg de public, dată fiind diversitatea temelor abordate, dovedindu-se a fi astfel o lectură la fel de utilă și pentru cititorii mai tineri dar și pentru cei mai în vârstă. Autorul împărtășește pe parcursul cărții o parte din secretele lui personale care l-au condus spre succes în carieră, dar care l-au ajutat  totodată să își folosească adevăratul potențial, atât în carieră cât și în viața personală. Robin Sharma se raportează la nume foarte cunoscute cititorilor precum trupa U2, cântăreții P. Diddy, Jay Z, Bon Jovi, Madonna sau Mick Jagger, simpaticul erou de desene animate Sponge Bob-Pantaloni Pătrați, regretatul Steve Jobs, actori ca Jennifer Aniston sau Angelina Jolie, filme precum Million Dollar Baby și chiar brandul de apă îmbuteliată Evian, pentru a explica multe dintre principiile sale. 

 

Vei descoperi așadar:

 

care sunt practicile personale pe care le au cei mai de succes oameni;

idei cu potențial enorm pentru ca organizația ta să devină cu adevărat măreață;

strategii specifice pentru a transforma eșecurile în oportunități;

tactici revoluționare pentru performanța la vârf;

cum să atragi adevărata prosperitate alături de adevărata fericire;

idei importante pentru a genera o viață sănătoasă și o „explozie de energie”

instrumente pentru echilibrul dintre viața personală și cea profesională și căi de a experimenta mai multă distracție.

 

Scrisorile secrete ale călugărului care și-a vândut Ferrari-ul

 

În această nouă carte din seria Călugărului care și-a vândut Ferrari-ul, Robin Sharma ne face cunoștință cu Jonathan Landry, nepotul lui Julian Mantle - un fost avocat de succes dispărut în Himalaya. Jonathan se vede obligat să călătorească prin toată lumea pentru a recupera scrisori și memento-uri care poartă secrete extraordinare pe care Julian le-a descoperit de-a lungul vieții. În această călătorie remarcabilă sunt incluse și vizite la o sală de tango din Buenos Aires, la catacombele bântuite ale Parisului, la turnurile strălucitoare din Shanghai și deșertul mistic al Sedonei. „Scrisorile secrete ale călugărului care și-a vândut Ferrari-ul” îți dezvăluie secretele pentru a-ți recâștiga puterea personală, a încrederii de sine și a-ți trăi visurile neînfricat.

 

O carte ca o călătorie interesantă în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, din care să îți extragi lecții de viață pe care să le aplici în propria ta existență:

 

Fii autentic;

 

Îmbrățișează-ți temerile;

Trăiește cu bunătate;

Fă mici progrese zilnice;

Pentru a duce cea mai bună viață a ta, fă cea mai bună muncă pe care o poți face;

Alege-ți corect influențele;

Cele mai simple plăceri ale vieții sunt și cele mai mari bucurii ale acesteia;

Scopul vieții este să iubești;

Reprezintă ceva mai presus de tine.

 

Te las acum în „compania” unui scurt fragment din această carte la finalul căreia, cu siguranță îți vei reconsidera valorile și așteptările pe care le ai de la tine însuți:

 

„Nu există azi pe lume om a cărui viață să fie în plus. Absolut fiecare dintre noi se află aici cu un motiv, cu un obiectiv special – cu o misiune. Da, clădește o viață frumoasă pentru tine însuți și pentru cei pe care-i iubești. Da, fii fericit și distrează-te foarte mult. Și da, obține succesul, dar fă-o în condițiile dictate de tine, nu în cele sugerate de societate. Dar – mai întâi de toate – fii semnificativ. Fă ca viața ta să conteze. Fii de folos. Și dă o mână de ajutor cât mai multor oameni. Acesta este felul în care fiecare dintre noi poate să facă trecerea de pe tărâmul obișnuitului pe culmile extraordinarului. Și pășește alături de cei mai buni oameni care au trăit vreodată.”

Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: Pachet carti Robin Sharma
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 0.9 kg
Detalii despre autor

Robin Sharma este un umanist respectat la nivel mondial care, de peste un sfert de secol își dedică activitatea ajutării ființelor umane să își descopere harul și magia personală cu scopul de a trăi viața pe care și-o doresc. Considerat a fi unul dintre cei mai buni experți în leadership și măiestrie personală din lume, Robin Sharma are o clientelă selectă alcătuită din miliardari celebri, sportivi profesioniști emblematici și numeroase companii care figurează în topul Fortune 100. Bestsellerele autorului, printre care se numără: Clubul 5 a.m, Ghidul măreției  (ambele apărute la editura ACT și Politon), Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul și Lider fără funcție s-au vândut în milioane de exemplare și au fost traduse în peste 92 de limbi și dialecte, ceea ce face ca Robin Sharma să se numere astăzi printre cei mai citiți scriitori în viață.