Scrisorile secrete ale călugărului care şi-a vandut Ferrari-ul. Ediția a II-a

(0) Scrie o recenzie
Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

eBook
34,30 Lei
Adaugă la favorite

 

După o întâlnire bizară cu unchiul său dispărut, Julian Mantle - un fost avocat de succes dispărut în Himalaya - Jonathan Landry se vede obligat să călătorească prin toată lumea pentru a recupera scrisori și memento-uri care poartă secrete extraordinare pe care Julian le-a descoperit de-a lungul vieții. În această călătorie remarcabilă sunt incluse și vizite la o sală de tango din Buenos Aires, la catacombele bântuite ale Parisului, la turnurile strălucitoare din Shanghai și deșertul mistic al Sedonei. Scrisorile secrete ale călugărului care și-a vândut Ferrari-ul îți dezvăluie secretele pentru a-ți recâștiga puterea personală, a încrederii de sine și a-ți trăi visurile neînfricat.

 

„Cel puțin senzațional. Cartea aceasta îți va binecuvânta viața.”

 

- Mark Victor Hansen, co-autor al Chicken Soup for The Soul (Supă de pui pentru suflet)

 

 

 

Fă mici progrese zilnice

 

 

Felul în care realizăm lucrurile mărunte determină felul în care realizăm totul. Dacă executăm bine sarcinile minore, vom excela și în cele mai mari eforturi ale noastre. Atunci, măiestria devine felul nostru de a fi. Dar mai mult de atât – fiecare efort minuscul devine o bază pentru următorul, astfel încât, cărămidă cu cărămidă, pot fi create lucruri magnifice, se dezvoltă o încredere extraordinară și sunt înfăptuite visurile ieșite din comun. Cei cu adevărat înțelepți recunosc faptul că micile îmbunătățiri zilnice duc întotdeauna la rezultate excepționale în timp.

 

 

 

Pentru a duce cea mai bună viață a ta, fă cea mai bună muncă pe care o poți face

 

 

Nu există pe lume vreo muncă nesemnificativă. Munca este o oportunitate de a-ți exprima talentele personale, de a-ți crea propria artă și de a realiza geniul pe care ai fost chemat să-l întruchipezi. Trebuie să muncim așa cum picta Picasso: cu dăruire, pasiune, energie și excelență. În felul acesta, nu doar că productivitatea noastră va deveni o sursă de inspirație pentru ceilalți, ci va avea și un impact – va face o diferență în viețile celor din jurul nostru. Unul dintre cele mai mari secrete ale unei vieți frumos trăite constă în desfășurarea unei munci care să conteze. Și în progresul spre un nivel de măiestrie atât de înalt în domeniul ales, încât oamenii nu vor putea să-și ia ochii la tine.

 

 

 

Alege-ți corect influențele

 

 

Nu ne parcurgem zilele singuri sau separați de lumea din jurul nostru. Și astfel trebuie să fim întotdeauna conștienți de lucrurile și de oamenii pe care-i primim în viața noastră. Dai dovadă de înțelepciune dacă alegi să-ți petreci timpul în locurile care te inspiră și te încarcă cu energie și dacă alegi să te asociezi cu oamenii care te înnobilează și te înalță. Indiferent că este vorba de viața profesională sau personală, acești prieteni și colegi plini de pozitivitate ne vor inspira să fim cele mai bune versiuni ale noastre și să ne trăim cele mai mărețe vieți.

 

 

Cele mai simple plăceri ale vieții sunt și cele mai mari bucurii ale acesteia 

 

Majoritatea oamenilor ajung să-și dea seama care sunt cele mai importante lucruri în viață atunci când sunt prea bătrâni ca să mai facă ceva în privința lor. Ei își petrec mare parte din cei mai buni ani ai lor urmărind lucruri care, în cele din urmă, contează prea puțin. În timp ce societatea ne invită să ne umplem viețile cu obiecte materiale, cea mai bună latură a noastră știe că plăcerile mai elementare sunt cele care ne îmbogățesc și ne susțin. Indiferent cât de grele sau de ușoare sunt condițiile noastre actuale, cu toții avem o abundență de binecuvântări simple în jurul nostru – care așteaptă să fie recunoscute drept ceea ce sunt. Pe măsură ce facem asta, fericirea noastră se amplifică. Recunoștința noastră se extinde. Și fiecare zi devine un dar care ne taie răsuflarea.

 

 

„O poveste captivantă care te instruiește, dar te și amuză.” - Paulo Coelho

 

Robin Sharma este unul dintre gânditorii de top în domeniul leadershipului, creșterii personale și management al vieții. Este autorul bestsellerurilor The Monk Who Sold His Ferrari, Who Will Cry When You Die și The Saint, the Surfer and the CEO și a altor patru volume de transformare personală.

 

 

Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: 978-630-303-258-0
Editura ACT si Politon
Format: eBook
Detalii despre autor

Robin Sharma este un umanist respectat la nivel mondial care, de peste un sfert de secol își dedică activitatea ajutării ființelor umane să își descopere harul și magia personală cu scopul de a trăi viața pe care și-o doresc. Considerat a fi unul dintre cei mai buni experți în leadership și măiestrie personală din lume, Robin Sharma are o clientelă selectă alcătuită din miliardari celebri, sportivi profesioniști emblematici și numeroase companii care figurează în topul Fortune 100. Bestsellerele autorului, printre care se numără: Clubul 5 a.m, Ghidul măreției  (ambele apărute la editura ACT și Politon), Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul și Lider fără funcție s-au vândut în milioane de exemplare și au fost traduse în peste 92 de limbi și dialecte, ceea ce face ca Robin Sharma să se numere astăzi printre cei mai citiți scriitori în viață.

 

eBooks
Download (PDF, mobi, epub, OPF): eBook