Pachetul iubirii: Sensul iubirii, Creați pentru conexiune și Ține-mă strâns în brațe

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

Oferta expiră în:

108,75 Lei PRP:145,00 Lei Salveaza 25%
Adaugă la favorite

Descriere

Poetul mexican laureat al Premiului Nobel pentru Literatură, Octavio Paz, spunea la un moment dat că „dragostea este dublă: norocul cel mare și nenorocirea cea mai mare”. Și nimeni, începând cu cei care abia au cunoscut primii fiori ai iubirii și terminând cu cei care au cunoscut marile dezamăgiri în dragoste, nu poate nega acest lucru.


Când ne îndrăgostim, toate problemele noastre par a se fi evaporat pur și simplu, iar euforia dragostei ne ține și de foame și de sete pentru mult, mult timp. În schimb, când norii negri ai despărțirii de persoana care ne e dragă apar la orizont, viața noastră pare a nu mai avea niciun sens, iar suferința provocată de acest gând pare a fi, pe drept cuvânt, cea mai mare nenorocire care ne-a lovit vreodată. 


Fără dragoste ne simțim mici și total lipsiți de valoare. Iubirea în schimb, ne face mai puternici, iar simplul gând că suntem iubiți ne dă curaj pentru a îndrăzni, a spera și a cere mai mult de la viață. În aceste condiții e și normal să tânjim neîncetat după dragoste, să oferim și să primim dragoste, să suferim din dragoste, iar atunci când dragostea pare a se sfârși, să ne opunem din răsputeri acestui proces. 


Dar este posibil oare acest lucru? Se mai poate face ceva atunci când pare că totul s-a sfârșit?  Dr. Sue Johnson susține că da, prin cărțile sale care ne propun modalități concrete și eficiente prin care putem repara și reînnoi relația de cuplu. 


Așadar, dacă vrei să înțelegi mai bine mecanismele iubirii, dacă vrei să afli cum poți repara o relație de dragoste, cum îi poți oferi un nou avânt, sau cum poți împăca o relație de dragoste fericită și împlinită cu iubirea de Dumnezeu, îți propun Pachetul iubirii care conține toate cărțile reputatului psiholog Dr. Sue Johnson: Ține-mă strâns în brațe, Sensul iubirii și Creați pentru conexiune (carți tiparite), pe care îl poți achiziționa acum la un preț special. 


Cu ajutorul acestui pachet de cărți vei dobândi o înțelegere mai completă și mai complexă a fenomenului iubirii, te vei vindeca de vechile temeri pe care le aveai în legătură cu acest subiect și vei învăța să îți gestionezi mai bine propriile emoții și porniri, dar și relația de cuplu, care astfel, are toate șansele să redevină frumoasa poveste de dragoste de la început, încetând să mai fie doar o tristă acceptare a gândului că iubirea nu durează o veșnicie.


Pachetul iubirii înseamnă:


Ține-mă strâns în brațe: Șapte conversații  pentru o viață de iubire


În acest volum dr. Sue Johnson îți propune un mod revoluționar de a-ți percepe și configura (reconfigura) relația de cuplu. Cartea îmbină în mod eficient informațiile științifice cu sfaturile practice ale unui psiholog experimentat și înțelegător, devenind astfel o lectură indispensabilă pentru cuplurile care sunt în căutarea unor modalități mai eficiente de comunicare, dar și a unor modalități de a reface apropierea și căldura dintre parteneri. 


Cartea te va familiariza cu Terapia de Cuplu Centrată pe Emoții (EFT) care înseamnă de fapt șapte conversații (conversațiile Ține-mă strâns în brațe) care pot redefini o relație de cuplu. Învață să gestionezi corect aceste momente cruciale ale unei relații (surprinse de conversațiile anterior amintite) și te vei bucura de o legătură trainică, care va avea toate șansele să dureze o viață întreagă. 


Cartea a primit numeroase elogii de-a lungul timpului de la psihologi și publicații de profil. O parte dintre ele le regăsiți în rândurile de mai jos:


„Dr. Sue Johnson a scris în sfârșit o carte indispensabilă pentru orice cuplu îndrăgostit.” - The American Journal of Family Therapy.


„Cartea este până la urmă o hartă care te va ajuta să parcurgi Terapia Centrată pe Emoții alături de creatorul ei. Datele științifice, umorul și experiența clinică a lui Dr. Johnson devin accesibile tuturor odată cu această carte. Nu puteam alege un ghid mai inteligent, mai cald și mai autentic pentru această călătorie.”  - dr. John Gottman, autorul cărții Cele șapte principii ale unei căsnicii fericite.


Sensul iubirii: Revoluția științifică a relațiilor de dragoste


În „Sensul iubirii”, dr. Sue Johnson valorifică cercetările științifice din ultimii 30 de ani asupra iubirii, și vine cu argumente științifice din antropologie, sociologie, psihologie și neurobiologie pentru a ne ajuta să înțelegem ce mecanisme complicate se află în spatele acestui frumos sentiment. Autoarea ne explică pas cu pas faptul că până la urmă  iubirea romantică este o relație de atașament, exact cum este cea dintre mamă și copil și consideră că, înțelegând acest lucru, vom avea toate șansele să ne dezvoltăm abilitatea de a lega relații pe termen lung. Cartea te va învăța să îți îmbunătățești relația de cuplu sau să o repari, fără a mai trebui să stai să ghicești pe viitor cum să faci asta, schimbându-ți fundamental modul în care te vei raporta pe viitor la dragoste. 


Autoarea, o autoritate recunoscută la nivel mondial pentru metodele ei eficiente de a „repara” relațiile de cuplu, ne arată pagină cu pagină în această carte că iubirea nu este doar simplul mister proslăvit de mii de ani de poeți și filosofi, ci un fenomen perfect explicabil din punct de vedere științific. Și, înțelegând bazele științifice ale acestui fenomen, îți va fi cum nu se poate mai ușor pe viitor să înțelegi unde greșești tu în relație, unde greșește partenerul tău, ce e bine în relația voastră, ce vă face rău și cum ați putea colabora în viitor pentru a învinge acel dușman comun pe care îl aveți amândoi și care vă poate sabota relația. 


Asta pentru că relațiile noastre sunt extrem de importante. Ele constituie temelia pe care ne construim existența și factorul predictiv cel mai important al bucuriei umane și al stării noastre de bine. De calitatea relațiilor noastre depind în egală măsură gradul nostru de reziliență, dorința noastră de a evolua și a ne dezvolta, dar ne îmbunătățesc și sănătatea fizică. Așadar, avem tot interesul să ne îngrijim relațiile cele mai apropiate și să le trăim în forma lor cea mai frumoasă. Fă un prim pas în această direcție odată cu această lectură plăcută și practică în același timp.Creați pentru conexiune. Ghidul „Ține-mă strâns în brațe” pentru cupluri creștine


Creați pentru conexiune. Ghidul „Ține-mă strâns în brațe” pentru cupluri creștine de Dr. Sue Johnson și Kenny Sanderfer este o ediție revizuită pentru cuplurile creștine a cărții originale scrise de Dr. Sue Johnson, „Ține-mă strâns în brațe”. Această variantă a cărții prezintă informația din volumul original, adaptată pentru cuplurile creștine, asigurându-le astfel că sfaturile autoarei sunt în totală concordanță cu credința lor și cu Scriptura care îi îndrumă în căutarea înțelepciunii divine. 


Cartea va ajuta cuplurile să își consolideze relația sau să refacă armonia și conexiunea din cadrul ei, prin intermediul Terapiei Centrate pe Emoții (EFT), dezvoltate de dr. Sue Johnson în urma unei munci de cercetare de 30 de ani. Cercetarea s-a axat pe studierea în practică a momentelor emoționale-cheie, negative și pozitive, care defineau o relație și găsind ulterior o metodă pentru a transforma aceste momente prin intermediul consilierii psihologice. Surprinzător, a observat că EFT chiar îi ajută pe partenerii nefericiți să își transforme relațiile cu ajutorul conversațiilor concepute pentru cupluri − numite conversații Ține-mă strâns în brațe. Astfel, studiile întreprinse cu privire la eficiența terapiei au arătat că:


70-75% dintre cuplurile care parcurg terapia pot să își depășească nefericirea, devin mai apropiate și mai fericite în relații;


până la 86% relatează chiar o îmbunătățire semnificativă a satisfacției din relație după numai două ședințe. 


rezultatele pozitive ale EFT persistă chiar și în cazul cuplurilor aflate în pragul divorțului. 


Chiar dacă relația ta merge bine în momentul de față, cu siguranță că anumite sfaturi din carte cu privire la gestionarea momentelor tensionate sau delicate din relație îți vor prinde bine pe viitor și te vor ajuta să o menții caldă și plină de afecțiune până la adânci bătrâneți. Citește și convinge-te singur!

Mai mult
Etichete:  #relații
Detalii produs
ISBN: Pachetul iubirii
Editura ACT si Politon
Greutate: 0.59 kg
Detalii despre autor