Călătorie prin chakre

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

Format: MP3, 160-320 kbps - stereo

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-8739-86-1                    

Oferta expiră în:

Audiobook
11,00 Lei PRP:22,00 Lei Salveaza 50%
Audiobook
22,00 Lei
MP3 download
15,55 Lei
Adaugă la favorite
Durata: 47:53 min

Lectura: Ana Udroiu

Descriere

Călătorie prin chakre

Prin audiobookul de meditație ghidată, Călătorie prin chakre (Journey Through The Chakras), disponibil în limba română, autoarea canadiană Colette Baron-Reid propune un ghid de meditaţie uşor de urmat, fiind totodată foarte eficient. Cele 7 Chakre sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale şi influenţează starea fizică a oamenilor, fiind instrumente utile pentru vindecare, reenergizare şi echilibru fizic, emoţional şi spiritual. Călătorie prin chakre este un titlu clasic al literaturii de meditaţie şi spiritualitate recunoscut la nivel global. Durata acestui audiobook este de aproximativ 48 de minute și îl puteți asculta în lectura plăcută a actriței Ana Udroiu.

Începând de la prima chakră şi de la piatra preţioasă corespunzătoare, şi apoi urmând drumul prin celelalte şase chakre, vă veţi putea elibera, recalibra şi restaura centrii de putere. Meditația ghidată Călătorie prin chakre stă la baza programului de dezvoltare intuitivă pe care autoarea îl susţine în seminarele şi atelierele sale.

Prima chakră corespunde tematicii vitale a instinctului de conservare şi a supravieţuirii. Elementul ei este pământul. Culoarea este roșu. Cea de-a doua chakră corespunde tematicii vitale a sexualităţii şi creativităţii. Elementul său este apa. Culoarea este portocaliu. Cea de-a treia chakră corespunde tematicii vitale a puterii personale, identităţii și individualităţii. Elementul său este focul. Culoarea este galben. Cea de-a patra chakră corespunde tematicii vitale a compasiunii, iubirii şi vindecării. Elementul său este aerul. Culoarea este verde. Cea de-a cincea chakră corespunde tematicii vitale a exprimării sinelui și comunicării. Elementul său este sunetul. Cea de-a şasea chakră corespunde tematicii vitale a percepţiei psihice, imaginației și intuiției. Elementul său este lumina și culoarea este violet. Cel de-al șaptelea centru de energie, învârtindu-se ca o roată, pulsând cu energie, este localizat în creştetul capului tău. Această chakră corespunde tematicii vitale a conştienţei şi spritualităţii. Elementul său este gândirea. Culoarea este alb.

Cuprins:


  • 1. Avertisment 0:38
  • 2. Introducere 1:09
  • 3. Chakra I 5:11
  • 4. Chakra II 4:08
  • 5. Chakra III 5:06
  • 6. Chakra IV 5:47
  • 7. Chakra V 5:06
  • 8. Chakra VI 5:07
  • 9. Chakra VII 5:06
  • 10. Iubirea este răspunsul 10:32

Citiţi un fragment pe care îl puteţi asculta în carte:

"Îndreaptă-ți din nou atenția asupra nisipului. Atenția îţi va fi captată de un frumos cristal citrin galben-lămâi scăpărând în nisip. Ridică-l și ține-l sus, spre lumina Soarelui, și privește cum explodează într-un vârtej de energie galben-lămâi strălucitoare, o lumină puternică înconjurându-te pe tine și tot ceea ce vezi. Culoarea este galben. Experimentează ceea ce simți. Culoarea este galben. Experimentează ceea ce simți.

În centrul ființei tale, la nivelul plexului solar, o piatră nestemată minusculă de citrin galben pulsează cu lumină și energie, învârtindu-se ca o roată. O piatră nestemată minusculă de citrin galben pulsează cu lumină și energie, învârtindu-se ca o roată în centrul ființei tale. Acum, începe să inspiri toată lumina galbenă, atrăgând lumina din afara ta către acest centru de energie, pulsând și învârtindu-se ca o roată. Inspir-o prin țesuturile pielii tale până când este absorbită în întregime. Cea de-a treia chakră corespunde tematicii vitale a puterii personale, identităţii și individualităţii. Elementul său este focul. Culoarea este galben. Experimentează ceea ce simți."

Ghidul de meditaţie poate fi ascultat într-o voce melodică şi calmă, fiind totodată uşor de urmat, concis şi o metodă de meditaţie foarte puternică. Culorile, muzica şi cristalele pe care le utilizează sunt elementele care duc ascultătorii audiobookului în cea mai frumoasă călătorie. Meditaţia ghidată vă va ajuta să vă deschideţi intuiţia şi să vă trezească spiritul.

Colette Baron-Reid vă va duce într-un proces de vizualizare prin fiecare tranziţie către chakre şi vă va încuraja să experimentaţi ceea ce simţiţi, să vă conectaţi cu emoţiile pe care le trăiţi.

Mai mult
Etichete:  #meditatie
Detalii produs
ISBN: baron-reid-978-606-8637-18-1
Editura ACT si Politon
Format: Audiobook
Dimensiuni (L x l x Î): 13 x 13 x 1 cm
Greutate: 0.09 kg
Detalii despre autor

Născută în 1958, Colette Baron-Reid nu este doar o renumită autoare de cărți motivaționale pe teme de dezvoltare personală și spiritualitate ce au ajuns să fie traduse în peste 27 de limbi. Aceasta este un om complex care de-a lungul vieții și-a împodobit firul liric al propriei existențe ca solistă, om de radio și psihistă/pesoană intuitivă.


Posesoarea unui caracter carismatic și o voioșie molipsitoare, Colette, a fost deseori o plăcută prezență la emisiunile de mare succes din lume precum The Oprah Show şi Dr. Phil. Cu o energie debordantă canadianca lucrează pentru propriile emisiuni axate predominant pe teme de dezvoltare personală și motivațională la Hay House Radio și CBS New Sky Radio. În anul 2013 a fost inclusă în Top 100 Watkins al celor mai influente personalități din domeniul spiritualității care nu doar au tipărit cărți și a ținut conferințe ce au schimbat viețile oamenilor ci și datorită cărților audio pe care aceasta le-a lansat în mai multe limbi ale lumii printre care și limba română.

Audiobooks
Produse fizice (MP3): Audiobook