Pachet cărți Mike Michalowicz: Clockwork, Diferențiază-te!, Profit first, Mai întâi rezolvă asta și Planul dovleacul

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
171,15 Lei PRP:245,70 Lei Salveaza 30%
Adaugă la favorite

Descriere

Mike Michalowicz a cunoscut deopotrivă culmile și abisurile antreprenoriatului. Până la vârsta de 35 de ani a creat și a vândut două companii în valoare de mai multe milioane de dolari. Ulterior, a început să investească masiv în startup-uri, ajungând astfel rapid la faliment. Dându-și seama unde a greșit, a luat-o de la capăt și a pus bazele sistemului Profit First care poate fi implementat cu succes în întreprinderile mici și mijlocii. Tot el a inventat și Clockwork - un sistem care îți poate face afacerea să funcționeze pe pilot automat.

Michalowicz conduce în prezent două afaceri de succes, este speaker, lector, specialist pe probleme de transformare a afacerilor la postul de televiziune MSNBC și autorul mai multor cărți, dintre care amintim: The Toilet Paper Entrepreneur, Surge, The Pumpkin Plan (Planul dovleacul), Profit first și Fix This Next (Mai întâi rezolvă asta) - ultimele două au apărut în limba română la Editura ap! (ACT și Politon). Volumele lui au fost traduse până în prezent în peste 25 de limbi. Pentru ideile sale originale și ușor de implementat a fost numit de celebrul autor și speaker inspirațional Simon Sinek: „un pretendent de top la titlul de patron spiritual al antreprenorilor.” 

Dacă ești de părere că sfaturile de afaceri pe care le oferă Mike Michalowicz în cărțile lui, te pot ajuta să îți consolidezi și să îți crești afacerea, îți recomandăm acest pachet de cărți, care conține titlurile „Diferențiază-te!”, „Planul dovleacul”, „Mai întâi rezolvă asta”, „Profit first” și „Clockwork” pe care îl poți achiziționa acum la un preț cu 30% mai mic.

Iată despre ce este vorba mai exact în fiecare dintre aceste cărți:

 
 
Simți că aparții afacerii tale mai mult decât îți aparține ea ție? Te temi că în lipsa ta va da faliment? Îți sacrifici familia, prietenii și libertatea pentru a-ți menține afacerea în viață? Dar te-ai gândit vreodată că ea ar putea crește și genera profit, funcționând pe pilot automat? 
 
Această ediție revizuită și adăugită a volumului Clockwork de Mike Michalowicz te va convinge nu numai că afacerea ta poate funcționa la fel de bine și fără tine, ci și că acest lucru este acum mai simplu ca niciodată.
 
Când ți-ai început propria afacere, te-ai gândit că vei fi propriul tău șef, că vei câștiga banii pe care îi meriți și că îți vei trăi viața după bunul plac. Însă, în realitate, viața de antreprenor nu s-a dovedit a fi deloc așa. Deseori te simți blocat în rutina zilnică, ai mereu câte ceva de rezolvat, trebuie să răspunzi constant la o avalanșă de întrebări și ești într-o continuă vânătoare de bani cash.
 
Expertul în antreprenoriat Mike Michalowicz este la curent cu cele mai frecvente probleme cu care se confruntă antreprenorii zilelor noastre, tocmai de aceea dezvăluie în această carte cum poți avea o afacere ultra-eficientă, comutând-o pe pilot automat.
 
Cu alte cuvinte, din aceste pagini vei afla cum:

•    Să transferi către echipa ta sarcini pe care în prezent le îndeplinești tu;
•    Să-ți îmbunătățești rolul în compania ta și în viața ta cu un singur cuvânt;
•    Să identifici funcția critică pe care afacerea ta trebuie să o îndeplinească pentru a evita mediocritatea;
•    Să valorifici puterea extraordinară a regulii de productivitate de 3.2 ore;
•    Să faci ce vrei, când vrei, în afacerea și în viața ta.
 
Cu sistemul Clockwork al lui Mike Michalowicz, vei face ca afacerea ta să lucreze în sfârșit pentru tine!
 

Diferențiază-te!

Mike Michalowicz, autorul bestsellerelor Profit First, Clockwork și Mai întâi rezolvă asta, îți pune la dispoziție prin intermediul acestei cărți, un nou instrument util care te va ajuta să îți consolidezi afacerea și să o faci să iasă în evidență pe o piață supraaglomerată.

Tot mai mulți proprietari de afaceri se simt frustrați astăzi din cauză că își dau seama că sunt invizibili pe o piață extrem de aglomerată. Și asta în ciuda faptului că știu că sunt mai buni decât concurența. Problema este că, pentru clienți, mai bun nu înseamnă mai bun. Pentru ei, mai bun înseamnă diferit. De aceea, pe o piață cu o concurență acerbă, cei care fac marketing diferit, câștigă.  

Diferențiază-te! îți pune la dispoziție o metodă testată, a cărei eficiență a fost dovedită, pentru a-ți poziționa afacerea astfel încât să fie remarcată, să atragă cei mai buni clienți și să transforme în vânzări toate oportunitățile care se ivesc. Scrisă cu mult umor și folosind stilul oral care l-a consacrat pe Mike Michalowicz și i-a atras o mulțime de admiratori, cartea de față îți oferă numeroase idei practice, inspirate din poveștile reale ale unor antreprenori la fel de reali. Sistemul de marketing simplu și ușor de pus în practică prezentat în aceste pagini se bazează pe trei întrebări cheie pe care orice antreprenor și proprietar de afaceri ar trebui să și le pună despre marketingul lor:

Se diferențiază?

Atrage?

Ghidează?

Diferențiază-te! este o carte revoluționară pentru toți antreprenorii ale căror afaceri nu cresc sau cresc foarte lent din cauză că brandul, mesajul, produsul sau serviciul lor nu iese în evidență și nu reușește să cucerească clienții. Diferențiază-te! este răspunsul la cea mai mare provocare cu care se confruntă afacerile din ziua de azi! 

 

Profit first

Te-ai gândit vreodată la tine, antreprenorul, ca la un dr. Frankenstein – celebrul personaj imaginat de autoarea Marry Shelley – care a creat un monstru? Ți-ai putea privi măcar o clipă propria afacere ca pe un monstru care, în loc să producă bani, îi înghite nesățios?

Mike Michalowicz îți propune în cartea de față acest joc de imaginație. Deja ai găsit câteva asemănări? Nici nu e de mirare! Potrivit autorului, numărul antreprenorilor care creează „monștri” devoratori de bani, în loc de afaceri rentabile, care să le poată oferi mult dorita libertate financiară, nu este deloc mic. El însuși s-a aflat la un moment dat în această situație. Iar soluția pe care a găsit-o pentru a se redresa financiar se numește Profit First.

Sistemul Profit First, implementat astăzi în sute de mii de companii din întreaga lume, este o metodă simplă, dar contraintuitivă, de gestionare a fluxului de numerar, care va ajuta întreprinderile mici și mijlocii să obțină rapid și ușor profit. 

Michalowicz este de părere că formula folosită de contabilitatea convențională: Vânzări - Cheltuieli = Profit nu este eficientă. El propune în schimb, o abordare comportamentală a contabilității care poate fi exprimată astfel: Vânzări - Profit = Cheltuieli. Așadar, în sistemul Profit First, profitul este pe primul loc. Cu alte cuvinte, punând mai întâi profitul deoparte și repartizând ulterior doar ceea ce rămâne pentru cheltuieli, antreprenorii își vor transforma afacerile din monștri care înghit bani, în surse profitabile de cash. 

Cartea de față este un ghid pas cu pas de implementare a sistemului Profit First în afaceri, pe care îl poți adapta cu ușurință condițiilor juridice și fiscale din România. Studiile de caz, sfaturile practice, dar și stilul relaxat și plin de umor al autorului sunt ingredientele de succes ale acestei cărți, care îți poate deschide drumul spre mult râvnitul profit. Citește, aplică și bucură-te de libertate financiară!

 

Mai întâi rezolvă asta

În Mai întâi rezolvă asta, Mike detaliază strategia pe care antreprenorii o pot folosi pentru a determina ce trebuie să facă, în ce ordine, pentru a asigura o creștere sănătoasă, rapidă și permanentă a afacerii lor.

Cea mai mare problemă pe care o au foarte mulți antreprenori este că nu știu care este cea mai mare problemă a lor. 

De pildă, dacă te-ai confrunta în același timp cu stagnarea vânzărilor, fluctuația personalului și cu o mulțime de clienți nemulțumiți, ce ai remedia mai întâi? Bineînțeles că toate problemele par urgente, dar nu poți să le abordezi simultan. Pentru că, dacă ai face asta, nu te-ai alege decât cu o afacere care ar continua să se învârtă în cerc la nesfârșit, neglijând problemele cu adevărat urgente și acordând prioritate în mod eronat unor chestiuni neimportante.

Mike cunoaște din proprie experiență numeroasele dificultăți și probleme cu care ești nevoit să te confrunți ca antreprenor. Dar el a înțeles de asemenea că, fiecare afacere are o ierarhie de nevoi. Prin urmare, înțelegând întotdeauna unde te afli în acea ierarhie, poți identifica cu precizie care problemă necesită o atenție imediată. Iar când vei ajunge să rezolvi cu promptitudine cele mai stringente probleme din afacerea ta, aceasta va începe să crească natural, fără să depui eforturi colosale.

Sistemul Fix This Next dezvoltat de Mike Michalowicz funcționează ca o busolă pentru oamenii de afaceri. Aceasta le arată cu precizie care este următorul pas pe care trebuie să îl facă în afacerea lor pentru ca aceasta să se dezvolte rapid și durabil. Sute de companii au trecut deja la următorul nivel cu ajutorul ei. Tu ești pregătit să faci acest pas?

 

Planul dovleacul

Am scris Planul Dovleacul pentru toți acei antreprenori care m-au contactat și mi-au strigat: „Ajutor! Trebuie să renunț la ceva”. Am scris-o pentru antreprenorii care sunt epuizați de visul antreprenorial care s-a transformat într-un coșmar. Am scris-o pentru antreprenorii care au nevoie de un sistem testat care să îi ajute să iasă din impas și să se îndrepte către măreție. Am scris-o pentru orice antreprenor dedicat obținerii unui succes spectaculos în afaceri. Și am mai scris-o pentru fiecare antreprenor care dorește să aducă o contribuție semnificativă în lumea în care trăiește.

- Mike Michalowicz

În America, apar în fiecare an în jur de un milion de afaceri noi. 80% dintre acestea dau faliment înainte să împlinească cinci ani. Astfel, nu e deloc de mirare faptul că, din cauza uriașei presiuni pentru supraviețuire, mulți antreprenori ajung sclavii propriilor afaceri.

În această situație era și Mike Michalowicz pe vremea când încerca să își pună pe picioare prima companie. Deși câștiga bani constant, niciodată nu îi rămâneau suficienți pentru a se dezvolta. Prin urmare, alerga disperat după clienți în stânga și în dreapta, 28 de ore pe zi, opt zile pe săptămână. Deși reușea să își mențină astfel compania în viață, se simțea extenuat. Atunci, a avut parte de o revelație surprinzătoare.

După ce a citit un articol de ziar despre un fermier local care și-a dedicat viața cultivării dovlecilor giganți, Michalowicz și-a dat seama că dezvoltarea afacerilor și creșterea dovlecilor uriași se aseamănă foarte mult. Așa s-a născut Planul Dovleacul – un plan de dezvoltare a afacerilor inspirat din creșterea dovlecilor gigant. Cu ajutorul acestuia Michalowicz a reușit să crească valoarea companiei lui cu câteva milioane de dolari. Te-am făcut curios? 

Iată ce înseamnă mai exact Planul Dovleacul:

  • Plantează semințele potrivite. Identifică lucrul pe care îl faci mai bine decât concurența ta și dezvoltă-ți compania făcând doar acel lucru.
  • Mai puțin înseamnă mai mult. Identifică-i pe cei mai importanți clienți ai tăi și tratează-i cu prioritate!
  • Dă tot ce-i mai bun, pentru cei mai buni. Cucerește-i definitiv pe cei mai buni clienți ai tăi oferindu-le produse și servicii care le depășesc așteptările! 

Presărată cu poveștile unor antreprenori de succes, Planul Dovleacul îți oferă o serie de strategii neconvenționale care te vor ajuta să construiești o companie cu adevărat profitabilă, lideră în domeniul ei de activitate.

 
Mai mult
Etichete:  #Business
Detalii produs
ISBN: pachetcartimikemichalowicz
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 0.6 kg
Detalii despre autor