Cel mai mare secret dintre toate. Ediția a II-a

(1) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-913-682-9

Oferta expiră în:

Carte Tiparita
24,00 Lei PRP:32,00 Lei Salveaza 25%
Adaugă la favorite

Descriere

Cel mai mare secret dintre toate

ACT și Politon vă oferă Cel mai mare secret dintre toate(The Greatest Secret of All), de Marc Allen. Este un important titlu ce tratează dezvoltarea personală și se bazează pe cei patru piloni ai legii manifestării: visează, imaginează-ţi, crede şi creează. Legea manifestării este la fel de concretă precum sunt legile fizicii – de fapt, legea manifestării încorporează legile fizicii şi ale chimiei. Marc Allen spune că pentru a vă îndeplini cele mai ambiţioase visuri şi obiective, trebuie să vă concentrați asupra acestora şi să fiți conştienţi că gândurile voastre pot contribui semnificativ la dobândirea succesului.

Amintiți-vă că sunteți copii ai lui Dumnezeu, o parte esențială a miraculoasei creații.

Accesați site-ul oficial al lui Marc Allen AICI

De AICI puteți descărca pdf gratuit cu primele 30 de pagini ale acestei cărți.

Citiți mai multe informații despre cartea "Cel mai mare secret dintre toate"

Autorul insistă asupra faptului că oamenii, au o misiune, o vocaţie şi o chemare importantă şi că fiecare trăiește pentru a își atinge potenţialul maxim, pentru oferi valoare celor din jur şi pentru a crea o lume mai bună pentru toți. Gândurile sunt suficient de puternice astfel încât să genereze anumite acţiuni care pot aduce anumite rezultate.

Marc Allen vă încurajează să scrieți Scena Ideală în care să descrieți viaţa visurilor voastre aşa cum v-o imaginați a fi peste cinci ani, apoi să vă concentrați asupra obiectivelor şi ulterior să dezvoltați planuri şi direcţii strategice pe care să le urmați cu perseverenţă.

Cel mai mare secret dintre toate mai spune şi că Sfârşitul tuturor înţelepciunilor este iubirea. Autorul subliniază ceva ce este știut de toată lumea, fie la nivel conştient, fie la nivel inconştient, însă oamenii tind să considere că lucrurile nu pot fi atât de simple. Tot ceea vă trebuie pentru a face lucrurile pe care le iubiți cu adevărat, pentru a deveni oamenii care visați să fiți şi pentru a fi impliniţi, transformând lumea din jurul vostru într-o lume mai bună, se află în voi.

Marc Allen vă îndeamnă să ţintiți tot mai sus, să nu rămâneți ancoraţi într-o existenţă nesatisfăcătoare şi să deveniți conştienţi de faptul că visurile voastre cele mai îndrăzneţe sunt, de fapt, realizabile, iar puterea voastră de a avea succes este imensă.

Allen spune că până la vârsta de treizeci de ani era pătruns de neliniști și perioade de depresie care îl imobilizau. A renunțat la facultate și s-a alăturat unei trupe de teatru care s-a desființat după câteva luni. A petrecut mai mult de trei ani într-un centru budist tibetan. A rătăcit câțiva ani, a fost dat afară din postul de ajutor de ospătar, a fost concediat din postul de tipograf.

În ziua când a împlinit 30 de ani, Marc Allen a scris pe o hârtie „Scena ideală” ca titlu. Și-a imaginat cum va decurge viața sa în următorii cinci ani și a rămas uimit de ceea ce așternuse pe hârtie. Și-a imaginat că scria cărți de succes și că înregistra muzică frumoasă. La prima vedere acesta pare un pas greu, cuprins de temeri și de neîncredere, el continua să scrie ceea ce își dorea să se întâmple cu viața sa pe mai departe. Fiecare frază începea cu următoarele cuvinte: „Într-o maniera ușoară și relaxantă, într-un mod sănătos și pozitiv…”

O astfel de scenă ideală poate scrie oricine. Citită și recitită, mintea subconștientă o asimilează și astfel, într-un final, puteți transforma acele visuri în realitate.

Shakti Gawain, autoarea cărții și audiobookului Cum să creezi adevărata prosperitate, spune: „Abordarea unică a lui Marc către succes și împlinire este foarte inspirantă. În Cel mai mare succes dintre toate, el explică cum secretul suprem pentru o viață plină de realizări este ceva ce trebuie să descoperim pe cont propriu, în modul și în cuvintele noastre.”

Lupta cu îndoielile și temerile

Îndoielile și temerile sunt cei mai mari dușmani, dar și cei mai buni profesori. Toate îndoielile și temerile pot fi justificate în momentul scrierii Scenei ideale. E posibil să vă întrebați precum autorul acestei cărți: „Cum pot îndrăzni la cel mai mic succes, ce să mai spun de un mare succes? Privește-te, ai treizeci de ani și abia dacă reușești să încropești în fiecare lună suma de bani pentru chiria modică. Ești un prost în materie de bani! Ești o sărăcie! Ce te face să crezi că poți schimba asta? În mod evident nu ai ceea ce-ți trebuie. Uită-te puțin în jurul tău și vei ști că e adevărat!” Vă puteți gândi că totul este un experiment. Vă puteți convinge să faceți primii pași de încercare, pur și simplu ca un experiment.

„Unul din lucrurile care au rămas un secret pentru majoritatea dintre oameni este acela că suntem mult mai importanți decât credem că suntem.” Potențialul uman este vast. Sarcina care revine fiecăruia este descoperirea contribuției unice în lume care să strălucească astfel încât toată lumea să o poată vedea.

Toate marile filosofii, religii și arta conduc la cel mai mare secret dintre toate: „suntem creați în dragoste, din dragoste și pentru dragoste. Suntem susținuți într-un ocean nesfârșit de iubire.”

Marc Allen declară că folosește cuvântul „secrete” nu pentru că ar fi ascunse, ci pentru că sunt atât de puține persoane pregătite a le auzi. „Nimeni nu ține secrete aceste legi. Învățători, scriitori, lideri spirituali și oameni de succes au tot scris și au vorbit despre ele de mii de ani. Au încercat să dezvăluie aceste secrete în cel mai bun mod în care puteau, tot așa cum și eu vă ofer secretele folosind cele mai clare cuvinte pe care le găsesc.”

Legea simplă a atracției și a manifestării a funcționat pentru nenumărați oameni și poate va funcționa și pentru alții. Cheia este să formulați în propriile voastre cuvinte și să o aplicați în felul vostru. Odată ce veți putea descrie legea manifestării în propriile cuvinte, veți descoperi secretul și îl veți folosi într-un mod binevenit. Mintea subconștientă este nemărginit de puternica, iar succesul nu este altceva decât rezultatul unor pași mărunți. Cei patru pași simpli către manifestare sunt: visați, imaginați-vă, credeți și creați. Prin intermediul cărții veți fi ghidați de către autor în efectuarea acestor etape.

Allen susține că parteneriatul este soluția problemelor personale, dar și globale. În plan personal, parteneriatul este cu voi înșivă. Pe plan global, „soluțiile se pot găsi prin modalități noi și îmbunătățite de a colabora în parteneriat în orice relație pe care o aveți: cu familia, comunitatea, națiunea și de asemenea, cu natura și Spiritul.” Cheia unei vieți trăite bine și a păcii globale este iubirea. Să vă iubiți și să vă ajutați pe voi înșivă, dar și pe ceilalți. Autorul spune că acesta este drumul pe care, până la urmă, l-au urmat atât Hristos, cât și Buddha, Gandhi sau Martin Luther King.

„Cele mai bune două lucruri pe care le poate face o țară pentru siguranța sa națională este să lucreze în parteneriat cu alte țări și să aibă o educație și un sprijin vocațional remarcabil pentru propriii săi cetățeni.”

Scopul unui om este dezvoltarea personală și evoluția globală. Marc Allen spune că „acestea sunt cu adevărat chestiuni serioase, pe care câteodată Spiritul le înseninează și îl aud pe Bobby McFerrin cântând faimosul citat al lui Meher Baba: «Nu-ți face griji, fii fericit.» (Don't worry, be happy)”

„Avem în noi puterea de a ne imagina clar ceea ce dorim să realizăm. Cu cât ne concentrăm gândurile mai des și mai intens asupra visurilor și obiectivelor noastre, cu atât suntem mai aproape de îndeplinirea acestora.”

Mai mult
Etichete:  #motivational
Detalii produs
ISBN: 9786069136829
Editura ACT si Politon
Format: Carte Tiparita
Dimensiuni (L x l x Î): 13 x 13 x 1 cm
Greutate: 0.08 kg
Detalii despre autor
Carte Tiparita
Produse fizice : Carte Tiparita
Descărcați gratuit