Listă autori

Autori

Pilley Bianchi

Pilley Bianchi este muziciană, producătoare și scriitoare premiată. Nu și-a imaginat niciodată că își va folosi aceste abilități pentru a colabora cu tatăl său, Dr. John W. Pilley Jr., și cu câinele său Chaser în călătoria lor științifică revoluționară pentru a confirma ceea ce iubitorii de câini au știut dintotdeauna: aceste animale sunt mai deștepte decât credem noi.
 
Bianchi a fost producătoare, scriitoare și consultant media pentru Chaser, iar în această calitate a apărut în publicații precum Time, People, Popular Science, New York Times, Modern Dog, USA Today și la diverse posturi de televiziune precum: CBS, NBC, ABC, BBC, ITV, Discovery, Nat Geo Wild, la care a vorbit despre acest câine extraordinar. Bianchi a colaborat cu tatăl ei și cu co-autoarea sa, Hilary Hinzmann, la bestsellerul lor New York Times, „Chaser: Unlocking the Genius of the Dog Who Knows a Thousand Words”. 
 
Bianchi este fondatoarea Chaser Initiative, o organizație nonprofit, care le vorbește copiilor despre moștenirea pe care ne-a lăsat-o John Pilley, inițiindu-i totodată în învățarea prin joc.
 
Afișare 1 - 2 din 2